Datum: (229 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LEWIS

LEWIS vier keer genomineerd voor de European Excellence Awards 2017

Benelux-team sleept drie nominaties binnen met bol.com en AdobeEindhoven/Amsterdam, 8 november 2017 – Drie Benelux-campagnes van LEWIS zijn doorgedrongen tot de finale bij de jaarlijkse European Excellence Awards. Het gaat om campagnes voor bol.com en Adobe.

LEWIS staat in de finales van de categorieën Best Retail Campaign en Best Benelux Campaign voor de campagne met bol.com. Het Belgische communicatiebureau DDB Brussels en LEWIS lanceerden samen de campagne 'De Onmogelijke Signeersessie' om de merkbekendheid en autoriteit van bol.com in België te verhogen. Een ongewone PR-stunt werd hét moment van de tachtigste editie van de Antwerpse Boekenbeurs, met enorm veel persaandacht uit binnen- en buitenland. Literaire fans kwamen op het evenement af om boeken van hun favoriete auteurs te laten signeren door een robot die handtekeningen en handschriften analyseerde en kon reconstrueren. De signeerbot bracht vermaarde schrijvers die onbereikbaar of overleden waren naar de beurs voor een exclusieve boeksigneersessie. Deze campagne won eerder dit jaar een Gold Lion tijdens het Cannes PR Lions.

LEWIS is ook genomineerd voor de campagne ‘The Hovering Art Director', waarbij het bureau samenwerkte met Adobe en ACHTUNG! mcgarrybowen. De campagne maakt kans op winst in de categorie Best Brand Relationship Campaign. Samen met ACHTUNG! mcgarrybowen creëerden LEWIS en Adobe de humoristische campagne om Adobe Stock te promoten. De campagne won onlangs een Digital Communication Award in de categorie Online Competition.

Ook buiten de Benelux sleept LEWIS een nominatie in de wacht, en wel in de categorie Best Telecommunications Campaign voor de videocampagne voor Gigaset. LEWIS maakte een reeks inspirerende social media-video's om de bekendheid voor de telefoonproducten voor Gigaset te vergroten.

De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan communicatieprofessionals uit heel Europa. Het is het tiende achtereenvolgende jaar dat vakblad Communication Director het awards-gala organiseert. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op 30 november in Hamburg.

De volledige lijst met finalisten en hun campagnes is hier te vinden.BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over LEWIS

LEWIS is een internationaal communicatiebureau op het gebied van PR, marketing en digital. Afhankelijk van de bedrijfsdoelstellingen van haar klanten (awareness, demand, adoption of advocacy) levert LEWIS flexibele diensten die concrete resultaten opleveren. LEWIS is een van de snelst groeiende bureaus ter wereld; op dit moment telt het bureau 550 medewerkers in 30 kantoren verspreid over Azië, Europa en Noord-Amerika.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 40 235 4600
E-mail: communicatie@teamlewis.com