Datum: (229 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Sitecore bundelt de krachten met Salesforce Marketing Cloud om consumenten gepersonaliseerde digitale ervaringen te biedenSan Francisco, 8 november 2017 – Sitecore, wereldmarktleider in oplossingen voor digitale ervaringen, maakte vandaag op Dreamforce 2017 bekend dat het de krachten bundelt met Salesforce, wereldmarktleider in CRM. De toonaangevende oplossingen van Sitecore's content management en experience platform worden gecombineerd met Salesforce Marketing Cloud om overtuigende, gepersonaliseerde digitale ervaringen te bieden.

De twee bedrijven zullen Sitecore® Experience Manager™ en Sitecore® Experience Platform™, de leidende experience management software, integreren met Salesforce Marketing Cloud. Met de combinatie van deze producten kunnen digitale marketeers uitgebreide en gepersonaliseerde marketingcampagnes ontwikkelen – van internetcontent tot e-mailcommunicatie, mobiele berichten en e-commerce.

De platformen van Sitecore voor contentmanagement en digitale ervaringen leveren meertalige inhoud op diverse locaties, cruciale gegevens en interacties die beschikbaar zijn via Salesforce Marketing Cloud. Zo krijgen marketeers direct toegang tot tools om content te ontwikkelen en diepgravende inzichten in de consument.

"Nu Sitecore en Salesforce Marketing Cloud de krachten bundelen, kunnen merken eenvoudig content integreren van hun Sitecore CMS in de Marketing Cloud," zegt Eric Stahl, SVP, Product Marketing, Salesforce Marketing Cloud. "De combinatie van onze platformen voegt echt waarde toe voor de moderne marketeer die op basis van data handelt met als hoogste prioriteit het leveren van gepersonaliseerde ervaringen voor elke consument."

"In de moderne, snelle economie is elke verbetering van de time-to-market een winstpunt," stelt Ryan Donovan, EVP, Product Management, Sitecore. "Met behulp van onze geïntegreerde platformen profiteren onze wederzijdse klanten van een concurrentievoordeel bij de ontwikkeling van gepersonaliseerde digitale ervaringen voor consumenten over de hele wereld."

Onder andere Salesforce en Marketing Cloud zijn handelsmerken van salesforce.com, inc.Over Sitecore
Sitecore is de marktleider op het gebied van customer experience management software. Het Sitecore Experience Platform beheert content, levert contextuele informatie, automatiseert communicatie en maakt gepersonaliseerde commerce mogelijk, op schaal. Het stelt marketeers in staat om onmiddellijk met content binnen context te reageren op hoe klanten communiceren met het betreffende merk, via elk denkbaar kanaal – vóór, tijdens en na de transactie. Meer dan 4.900 merken – waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, easyJet en L'Oréal – hebben vertrouwd op Sitecore voor context marketing om te helpen bij gepersonaliseerde interacties die doelgroepen overtuigen, trouwe klanten opleveren en de omzet verhogen.

Voor meer informatie
Ilse Lauwens
ill@sitecore.net

Perscontact
LVTPR
Marcel Klein / Edmee Verbeek
Tel.: +31 (0)30 65 65 070
E-mail: sitecore@lvtpr.com

Sitecore, Own the Experience, Sitecore Experience Cloud, Sitecore xConnect, Sitecore Cortex, Experience Platform, Experience Manager en Experience Database zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sitecore Corporation A/S in de VS en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke rechthebbenden. Sitecore behoudt zicht het recht voor om aangeboden producten en diensten, evenals specificaties en prijzen, op elk gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen.

© 2017 Sitecore Corporation A/S. Alle rechten voorbehouden.