www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 124 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat OpenStack Platform 12 biedt containerisatie van OpenStack-services en verbetert beveiliging van het platform

Sydney, Australië - Openstack Summit – 6 november 2017 Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt Red Hat OpenStack Platform 12 aan, de nieuwste versie van het schaalbare en agile cloud Infrastructure-as-a-Service (IaaS) platform. Red Hat OpenStack Platform 12 is gebaseerd op OpenStack ‘Pike’-versie en introduceert services in containers, wat de flexibiliteit verbetert en de complexiteit verlaagt voor snellere applicatieontwikkeling. Red Hat OpenStack Platform 12 biedt vele nieuwe verbeteringen, waaronder een DCI (Distributed Continuous Integration) upgrade en verbeterde beveiliging om data compliance te waarborgen en risico's te beheersen.

Honderden klanten vertrouwen op het Red Hat OpenStack Platform voor hun hybride en private clouds om diverse missiekritieke implementaties te ondersteunen. Enkele daarvan zijn: BBVA, Cambridge Universiteit, FICO, Massachusetts Open Cloud, Turkcell, IAG, Oak Ridge National Laboratory, Paddy Power Betfair, Produban, UKCloud, en Verizon. Daarnaast wordt het Red Hat OpenStack Platform ondersteund door een robuust ecosysteem van partners, waaronder Cisco, Dell EMC, Intel, Lenovo, Rackspace, NetApp, Ericsson, Nokia, NEC en Huawei.

Red Hat OpenStack Platform 12 is ontworpen voor een private of publieke cloudinfrastructuur en is gebouwd op de enterprise-basis van Red Hat Enterprise Linux. Red Hat OpenStack Platform 12 is een geteste, gecertificeerde en volledig ondersteunde versie van OpenStack die de flexibiliteit biedt om te schalen en sneller te voldoen aan de vraag van klanten zonder afbreuk te doen aan de vereisten voor beschikbaarheid, prestaties of IT-beveiliging. Red Hat OpenStack Platform bevat ook Red Hat CloudForms, het multi-cloud beheerplatform van Red Hat, bedoeld om operationele zichtbaarheid en policy-gebaseerd beheer te bieden voor de infrastructuur en workloads van het Red Hat OpenStack Platform. Red Hat OpenStack Platform 12 blijft nauw geïntegreerd met Red Hat Ceph Storage, een zeer schaalbare block-, object- en bestandsopslagoplossing, ontworpen voor scale-out clouds.

Containerisatie van OpenStack-services
Nieuw in Red Hat OpenStack Platform 12 is de containerisatie van OpenStack-services. Naast het leiderschap van Red Hat in OpenStack, loopt Red Hat ook voorop in zowel het introduceren van containers bij organisaties als in het leveren van bijdragen aan opensourceprojecten die containerinnovaties stimuleren. Om nieuwe producten sneller op de markt te kunnen brengen, hebben organisaties een cloudinfrastructuur nodig die sneller, efficiënter en op grote schaal resources kunnen inzetten. Het gebruiken van OpenStack-services in Linux-containers maakt dit mogelijk. Het kan de flexibiliteit voor upgrades, rollback en servicebeheer verhogen, terwijl de complexiteit van cloudbeheer voor operators wordt verminderd. Bovendien maken Linux-containers het eenvoudiger om de OpenStack-services snel te schalen, zodat klanten direct kunnen voldoen aan de grotere vraag van gebruikers wanneer dit nodig is.

Of het nu gaat om een nieuwe implementatie of het uitvoeren van een geautomatiseerde upgrade via de director-tool, Red Hat OpenStack Platform 12 vervat de meeste OpenStack-services in containers en biedt een gecontaineriseerde technologie-preview van bepaalde netwerk- en opslagservices. Dit geeft onze strategische ecosysteempartners de mogelijkheid om hun drivers en plug-ins te certificeren voor dit nieuwe implementatiemodel, wat resulteert in minimale of geen verstoring van de dienstverlening aan onze klanten.

Verbeterde beveiliging
Nieuwe functies in Red Hat OpenStack Platform 12, zoals de geautomatiseerde infrastructure enrollment-service, helpen organisaties de beveiliging te verhogen en de efficiëntie te verbeteren door het levenscyclusbeheer voor beveiligingscertificaten te automatiseren. Andere componenten, zoals OpenStack Block Storage (Cinder) en Bare Metal Provisioning (Ironic) zijn bijgewerkt met respectievelijk ondersteuning voor volume-encryptie en schijfpartitionering. Red Hat blijft werken aan een sterkere positionering ten opzichte van verschillende risicobeheerinitiatieven over de hele wereld, en geeft gebruikers van het Red Hat OpenStack Platform toegang tot de nieuwe Red Hat-beveiligingsgids, beschikbaar via het Red Hat-klantenportaal. Hierin worden beveiligingsmogelijkheden, implementatie en begeleiding geschetst voor het voldoen aan basis beveiligingsfuncties voor een zo veilig mogelijke OpenStack-implementatie.

Meer flexibiliteit met composable-infrastructuur
Composable-rollen zijn voor het eerst geïntroduceerd in Red Hat OpenStack Platform 10, waarmee operators aangepaste profielen kunnen maken voor individuele services en processen, al naar gelang hun unieke behoeften. Red Hat OpenStack Platform 11 breidde deze functies uit voor composable rollen, waardoor het inzetten en uitbreiden van het Red Hat OpenStack Platform flexibeler en meer consistent is. Red Hat OpenStack Platform 12 gaat nog een stuk verder met composable netwerken. In eerdere versies moesten gebruikers een vooraf gedefinieerde netwerktopologie kiezen. Met nieuwe composable netwerken kunnen gebruikers met veel minder beperkingen de netwerktopologie definiëren die ze nodig hebben. Bovendien kunnen operators elk gewenst aantal netwerken creëren, inclusief de populaire L3-spine- en leaf-topologie, en zijn ze niet langer beperkt in de hoeveelheid netwerken. Deze verbeteringen maken het voor bedrijven eenvoudiger om OpenStack-implementaties aan te passen aan hun specifieke behoeften op schaal.

Daarnaast biedt Red Hat OpenStack 12 nu ondersteuning voor de Redfish open API voor een composable infrastructuur van de Distributed Management Task Force (DMTF). Ondersteuning hiervoor voor deze nieuwe industriespecificatie stelt versie 12 in staat om samen te werken met andere brancheoplossingen die de Redfish API gebruiken, zoals de Intel Rack Scale Design (Intel RSD).

OpenDaylight voor netwerkautomatisering
Versie 12 breidt de technologiepreview van OpenDaylight uit, een modulair opensourceplatform voor het aanpassen en automatiseren van een software-defined netwerk. Het verbeteren van Network Function Virtualization (NFV)-ondersteuning via OpenDaylight voor OpenStack is een belangrijke strategie voor Red Hat, een technologie die is ontworpen om klanten te helpen hogere snelheden en doorvoer te realiseren. De verbeteringen van de OpenDaylight-integratie zijn niet alleen bedoeld om de manier waarop Data Plane Developer Kit (DPDK) wordt geïmplementeerd, te verbeteren, maar ook om betere prestaties te leveren dankzij de SDN-mogelijkheden.

Gedistribueerde continue integratie
Vijf releases geleden introduceerde Red Hat's Distributed Continuous Integration (DCI) een nieuwe methode voor klanten en partners om te communiceren met het Red Hat OpenStack Platform. Het belangrijkste doel van DCI is om Red Hat te helpen om de beste OpenStack-software in de markt te leveren, door de implementatie, het testen en de feedbackloop met klanten en partners te automatiseren voor pre- en post-product releases. Dit stelt Red Hat in staat om praktische use-cases te testen en deze te valideren met klant- en partnergestuurde configuraties. Vandaag levert DCI automatisch bruikbare logbestanden aan de quality engineering-teams van Red Hat, wat de tijd verkort die nodig is om bugs te identificeren, op te lossen en de patches weer terug te leveren aan de community.

Beschikbaarheid
Red Hat OpenStack Platform 12 is binnenkort beschikbaar via de Red Hat Customer Portal en als onderdeel van de Red Hat Cloud Infrastructure en Red Hat Cloud Suite-oplossingen.

Quotes
Radhesh Balakrishnan, general manager, OpenStack, Red Hat
"Om de voordelen van digitale transformatie te realiseren, moeten bedrijven hun infrastructuur bijwerken om de volgende generatie toepassingen beter te ondersteunen, die profiteren van meerdere hardware-architecturen, Linux-containertechnologie en cloud computing. Red Hat OpenStack Platform 12 biedt een pad voor organisaties om dit op een veiligere, meer voorspelbare manier te doen, terwijl de vendor lock-in wordt beperkt. De containerisatie van OpenStack-services in combinatie met de verbeterde beveiliging en stabiliteit waar Red Hat om bekend staat, biedt een productieklare infrastructuur voor organisaties om hun IT-operaties flexibeler te maken.”

Kevin Shatzkamer, vice president, Service Provider Solutions, Dell EMC
“Voortbouwend op onze vier jaar co-engineering en samenwerking op het gebied van cloud- en virtualisatieoplossingen, is Dell EMC trots om bijgedragen te hebben aan de verbeterde functies, functionaliteit en robuustheid van het Red Hat OpenStack Platform 12. De combinatie van de toonaangevende infrastructuur van Dell EMC met de flexibiliteit van het Red Hat OpenStack Platform helpt klanten hun IT-omgevingen beter te beheren en tegelijkertijd een platform te creëren voor de ontwikkeling van de volgende generatie toepassingen.”

Figen Ulgen, General Manager van Intel Rack Scale Design, Intel
"Intel Rack Scale Design is een branchegerichte architectuur die leunt op nauwe samenwerking met onze ecosysteempartners, zoals Red Hat. We zijn blij dat onze gezamenlijke inspanningen resulteren in deze mijlpaal, namelijk dat het Red Hat OpenStack-platform nu ondersteuning biedt voor de open standaard API van DMTF. Wij geloven dat de combinatie van het Red Hat OpenStack Platform met hardware op basis van Intel RSD onze klanten zal helpen een nieuw niveau van flexibiliteit te bereiken, waarmee ze beter kunnen voldoen aan de eisen van een modern, schaalbaar datacenter.”

Guy Shemesh, VP CloudBand, Nokia
“Het Red Hat OpenStack Platform biedt een schaalbare, flexibele basis voor Nokia CloudBand Infrastructure Software, een open oplossing met commercieel bewezen betrouwbaarheid, automatisering en robuuste beveiliging voor het implementeren van netwerkfuncties in de cloud. Onze samenwerking heeft ertoe bijgedragen dat CloudBand een effectieve keuzemogelijkheid is voor de klant om de time-to-revenue voor nieuwe services te verkorten. CloudBand biedt ook automatisering en optimalisatie om netwerkoperaties te vereenvoudigen, terwijl het voor klanten eenvoudiger wordt om snelle open-sourceinnovatie te implementeren en vendor lock-in te voorkomen. We zijn verheugd om onze langdurige relatie met Red Hat, daterend uit 2011, voort te zetten om carrier-grade OpenStack-infrastructuur te leveren, zeker nu de technologie evolueert naar Linux-containers en andere nieuwe innovaties.”

Extra informatie
Volg Red Hat
Over Red Hat
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een communitygedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: www.redhat.com.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to the ability of the Company to compete effectively; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; delays or reductions in information technology spending; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; fluctuations in exchange rates; the effects of industry consolidation; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; risks related to the security of our offerings and other data security vulnerabilities; changes in and a dependence on key personnel; the ability to meet financial and operational challenges encountered in our international operations; and ineffective management of, and control over, the Company's growth and international operations, as well as other factors contained in our most recent Quarterly Report on Form 10-Q (copies of which may be accessed through the Securities and Exchange Commission's website at http://www.sec.gov), including those found therein under the captions "Risk Factors" and "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations". In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###  

Red Hat, the Shadowman logo, and Ceph are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries. The OpenStack Word Mark is either a registered trademark/service mark or trademark/service mark of the OpenStack Foundation, in the United States and other countries, and is used with the OpenStack Foundation's permission. Red Hat is not affiliated with, endorsed or sponsored by the OpenStack Foundation, or the OpenStack community.


Tags  
Laatste van Red Hat, Inc.  
Red Hat verbetert Kubernetes voor traditionele en cloud-native applicaties met nieuwste versie Red Hat OpenShift

Siemens, IBM en Red Hat lanceren hybrid cloud-initiatief om sneller waarde te halen uit industriële IoT-data

Red Hat introduceert data resilience voor Enterprise Kubernetes-applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 124 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat, Inc. contact  

Logo Red Hat, Inc.

  +31 334503000
  benelux@redhat.com
  www.redhat.com
Red Hat, Inc. sociaal  


Red Hat, Inc. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Intel
Logo Boomi
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90553 persberichten
- 5915 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 9848 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl