Datum: (258 dagen oud)
Bedrijf:

Frontline genomineerd voor de Telecom Inspirience AwardsVianen, 6 november 2017 – Frontline, expert op het gebied van innovatief klantcontact, is genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards in de categorie Best Specialized Partner. Op 15 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de Award-uitreiking in Het Zalmhuis in Rotterdam.

Co-creatie
De Telecom Inspirience Awards hebben als doel om de mooiste cases uit het partnerkanaal te belonen. De business partner die zich het beste in een klantsegment gespecialiseerd heeft en daar succesvol in is, heeft de kans om de award te winnen.

“Co-creatie is een vorm van open innovatie waarbij aanvullende kennis nodig is. Frontline en Speakup bedenken en ontwikkelen samen nieuwe producten of diensten (technologieën, markten of samenwerkingsverbanden). Het is een manier van samenwerken die leidt tot innovatieve producten en diensten, die ook nog eens continu en sneller worden doorontwikkeld. Het resultaat is hogere klant en medewerker tevredenheid tegen lagere kosten”, aldus Albert Derksen, Director Business Development bij Speakup.

Lange termijn
“Frontline is een niche speler en specialist op het gebied van klantcontact. Daarbij hebben wij Customer Intimacy als strategisch speerpunt, de klant staat echt centraal. Door de specialistische kennis en ervaringen kunnen wij klanten ook echt verder helpen in hun Contact Center strategie en operationele invulling van die strategie, aldus Marcel Reuvers, Algemeen Directeur bij Frontline. “Naast de mooie huidige samenwerking tussen Speakup en Frontline ligt de focus ook op innovatie en visie in 2020. Het doel is een effectief partnership, gebaseerd op de lange termijn relatie en uiteraard een hoge klanttevredenheid die door gezamenlijke inspanning het succes van Speakup en Frontline vormen. We zijn dan ook verheugd dat Speakup onze case heeft ingediend voor de Telecom Inspirience Awards en hopelijk mogen we op 15 november de award in ontvangst nemen”. 

Over Speakup
Samen met haar partners levert Speakup telecommunicatiediensten die onderdeel zijn van de dagelijkse communicatiebehoefte van onze klant, zowel zakelijk als privé. Hierbij nemen wij pro-actief de voortrekkersrol en komen wij met generieke oplossingen voor sectoren, maar leveren ook maatwerkoplossingen waar dat gewenst is. Wij geloven in de kracht van telecom als oplossing voor dagelijkse vraagstukken van onze klanten, waarbij niet de gangbare business modellen leidend zijn maar de optimale oplossing voor nu en in de toekomst. Speakup: bereikbaar zijn zoals jij wilt! https://www.speakup.nl/

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert Derksen.
a.derksen@speakup.nl | 088-7732587
Of bezoek de website: www.speakup.nl

Over Frontline
Frontline is expert op het gebied van innovatieve klantcontact oplossingen. Deze oplossingen bevatten daarnaast geavanceerde mogelijkheden voor bijvoorbeeld gespreksopname, WFM en de integratie van CRM/ERP pakketten. De klanten van Frontline werken, net als Frontline zelf, klantgericht. De klantcontact afdeling is het kloppend hart van hun organisatie. Centraal staat een goede bereikbaarheid en een adequate afhandeling van elk klantcontact. Dat is waar het om draait, daar wordt u door uw klanten op beoordeeld en daar kan Frontline u bij helpen. Wij creëren klantbeleving! www.frontline.nl

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Judith de Jong.
judith.de.jong@frontline.nl | 088-2680780
Of bezoek de website: www.frontline.nl