Datum: (257 dagen oud)
Bedrijf:

Tele2 kiest voor MediaComTele2 kiest voor MediaCom na een media review voor haar offline business. Cilesta van Doorn, Managing Director Marketing, Brand Communication van Tele2, over de keuze voor MediaCom: “Twee jaar gelden heeft Tele2 de markt voor mobiele telefonie op zijn kop gezet door overal schandalig snel 4G tegen een belachelijk lage prijs aan te bieden. Ook in onze mediastrategie zijn we opvallend succesvol geweest. We zijn echter super ambitieus om nog veel verder te gaan zodat echt iedereen een zorgeloos verbonden leven kan leiden. MediaCom begrijpt ons DNA ten voeten uit en is als geen ander in staat ons te helpen onze ambities waar te maken.“

De pitch werd begeleid door 3MO onder leiding van Ivonne Boumeester.

Maiko Valentijn, CEO van MediaCom: „Tele2 heeft een enorme groeiambitie en heeft de laatste jaren hard gebouwd aan een unieke positionering. Wij kijken ernaar uit om een bijdrage te leveren aan deze groeiambitie en hoe wij deze het best kunnen vertalen naar een gefundeerde media strategie “

MediaCom won eerder new business trajecten op klanten als IKEA, Richemont en GROHE. Afgelopen jaar behield MediaCom na een uitgebreide review het media account voor PON, AKZO Nobel en H&M.

Over MediaCom
MediaCom gelooft dat alles met elkaar is verbonden. En dat mediabureaus daarom op een geheel nieuwe manier moeten denken en werken. Zo anders dat we onszelf ook geen mediabureau meer noemen. Wij noemen onszelf The Content + Connections Agency. Dat is de manier om samen te vatten dat we een unieke kijk hebben op de planning en inkoop van Paid, Owned en Earned media. Voor onze klanten betekent dit niet alleen de individuele componenten, maar het complete systeem van content en connections wordt geoptimaliseerd.

MediaCom is onderdeel van WPP, ‘s werelds grootse marketing communicatie groep en onderdeel van GroupM, de media inkoop organisatie van WPP.

Voor meer informatie over MediaCom, zie www.mediacom.nl