www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 122 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Zembro full partner op platform Open Care Connect

Leverancier personenalarm gaat samenwerking aan met KPN en Eurocom Group

Zembro heeft een volgende stap gezet in haar expansie in Nederland door partner te worden van het Open Care Connect (OCC)-platform. Met het partnership gaat Zembro de samenwerking aan met de initiatiefnemers KPN en Eurocom Group. Zembro is de eerste partij die niet alleen gebruik zal maken van de kennis en de technologieën die op het platform aangeboden worden, maar die ook haar intelligente horloge via de OCC-partners in de markt gaat zetten.

Zorgondernemer Zembro is bekend geworden als fabrikant van het gelijknamige geavanceerde mobiele personenalarm. De Zembro verbindt het gevoel van veiligheid van de drager met gemoedsrust van de achterban. Het horloge met spreek-luisterverbinding werkt in heel Europa en toont dankzij GPS de locatie van de drager wanneer deze buitenshuis is en de Zembro in alarmstand staat. Met haar horloge faciliteert en stimuleert Zembro samenredzaamheid en het langer zelfstandig thuis wonen. Met de recentelijk gelanceerde Zembro PLUS heeft Zembro een oplossing voor iedere kwetsbaarheidsfase, waaronder een oplossing voor mensen met dementie.

De aansluiting bij het Open Care Connect-platform is een logische stap in de expansiestrategie van Zembro. Op het OCC-platform zal Zembro intensief met haar nieuwe partners samenwerken, onder andere op het gebied van technologische ontwikkelingen, verkoop, implementatie en gebruik.

Samenwerking Open Care Connect
Concreet betekent de samenwerking met OCC dat Zembro haar personenalarmen kan aansluiten op het met de EuroCloud award bekroonde cloud-platform CQ-Net Live en CQ-Net Server van Eurocom. Zorgorganisaties die het Zembro-horloge al inzetten voor hun cliënten kunnen hiervoor voortaan tevens de CQ-Mobile app gebruiken. Recent sloten beide bedrijven al een Open Care Technology-overeenkomst, waardoor ze samen garant staan voor een meerjarige en goede werking van de koppeling tussen hun systemen.

Met de komst van steeds meer kleinschalige projecten en de opmars van slimme technologie bij consumenten thuis is CQ-Net Live nu ook voorzien van koppelingen en tools voor webshops, logistieke processen en business intelligence.

Voor Johan de Geyter, CEO van Zembro, is Open Care Connect belangrijk; niet alleen voor zijn eigen bedrijf, maar zeker ook voor zorginnovatie in het algemeen in Nederland. “Het heeft even geduurd voordat consumenten en bedrijven gewend waren cloud-diensten te gebruiken binnen hun processen. Nu deze gewenning heeft plaatsgevonden, ervaart men ook de grote voordelen ervan. Zo werkt de Zembro dankzij de cloud zowel in een thuissituatie als in een aangepaste zorgomgeving.”

Martijn Schuurmans, CEO van Eurocom Group: “Met CQ-Net Live als basis hebben we het merkonafhankelijke cloud-platform voor Open Care Connect ontwikkeld waarmee we zorgorganisatieshelpen om te standaardiseren, business intelligence toe te passen, en zeker niet onbelangrijk al onze partners maximaal te ondersteunen bij de digitale transitie die volop gaande is in de zorgmarkt in Europa. Alle Open Care Partners krijgen via het platform toegang tot de laatste mogelijkheden op het gebied van wearables, sensoren en ondersteunende clouddiensten vanuit heel de wereld. Open Care Connect helpt ons hier onze innovatiekracht sterk te vergroten zonder grip te verliezen op kwaliteit.”

Wouter Meijer, Product Owner KPN ZorgVrij: “Eurocom is al vele jaren een strategische partner van KPN in de propositie om de kwetsbare groepen in onze samenleving meer autonomie te brengen en de zorginstellingen meer rust en controle te geven in het zorgproces. Met de toevoeging van Zembro binnen het ‘KPN ZorgVrij’ ecosysteem bieden we meer keuzevrijheid, en dit levert directe klantwaarde op”.

De toetreding van Zembro tot Open Care Connect is officieel bekrachtigd op 1 november.

-------------------------

Noot voor de pers:
Voor meer informatie en voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Serge Beckers van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: serge.beckers@wisse-worldcom.nl.


Betrokkenen, van links naar rechts: Sjaak Werkhoven (Salesmanager Eurocom), Johan de Geyter (CEO Zembro) en Wouter Meijer (Product Owner KPN ZorgVrij).

Meer informatie over Zembro vindt u op www.zembro.com.

Over Zembro
Zorgondernemer Zembro heeft als missie generaties met elkaar te verbinden, zodat ze op de beste manier voor elkaar zorg kunnen dragen. Het bedrijf ziet digitale technologie als hefboom om dat werkelijkheid te laten worden.

Het Zembro horloge is een horloge dat de drager verbindt met kinderen, familie of zorgverleners. Het biedt hen de mogelijkheid om snel alarm te slaan, zowel binnenhuis als buitenhuis, mocht de drager in de problemen komen. En het geeft familie en vrienden de gemoedsrust dat hun dierbaren hen steeds kunnen contacteren wanneer ze hen nodig hebben.

Over Eurocom Group
Eurocom Group uit Eindhoven is producent en levert sinds 1996 innovatieve producten aan de zorgmarkt. Met een Europees dealernetwerk en een strategische samenwerking met toonaangevende technologische partners is Eurocom Group in staat nieuwe trends voortijdig te signaleren en hier met innovatieve producten invulling aan te geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Rahusen. U kunt bellen naar +31612593146 of mailen naar Pieter.Rahusen@Eeurocom-group.eu

Zie www.opencareconnect.eu voor meer informatie over de voordelen die Open Care Connect biedt voor zowel eindgebruikers, system integrators als fabrikanten.

Over KPN Zorg
KPN wil samen met de zorgsector de zorg elke dag weer helpen beter te maken voor heel Nederland. Dat doen we door patiënten, cliënten en hun naasten, maar ook zorgprofessionals en ICT-leveranciers met elkaar te verbinden. KPN gelooft dat ICT bijdraagt om de zorg voor alle Nederlanders toegankelijk en kwalitatief op peil te houden. Én dat innovatieve ICT-oplossingen aanzienlijk kunnen bijdragen aan het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen, ook bij ouderdom en (chronische) zieken.
Laatste van Zembro  
Zembro full partner op platform Open Care Connect

Zembro gaat samenwerking aan met internetapotheek Farmaline

Zembro Plus voorzien van innovatieve features voor geheugenproblematiek
Relined Fiber Network verbindt CyrusOne in Amsterdam met eigen netwerk

De nieuwe devolo Magic 2 WiFi next: nieuwe generatie Mesh-WiFi

Thinkwise introduceert Automated Machine Learning in nieuwe versie low-code platform

Sharp Builds Mega Solar Power Plant in Ninh Thuan Province, Vietnam

T-Mobile optimaliseert dienstverlening met geautomatiseerde netwerkomgeving van Telindus

myBrand migreert fabriek Ausnutria naar SAP

CM.com completes acquisition of CX Company

Vijf finalisten Present Your Startup Alkmaar bekend

Techsector schrijft open brief aan Nederland

HMD Global opent nieuw ‘Centre of Excellence’ voor R&D in Finland als onderdeel van transitie naar leverancier van hardware én diensten

Media Distillery verkoopt media monitoring activiteiten aan SoundAware Group
Ivanti benoemt Nayaki Nayyar tot Executive Vice President en Chief Product Officer

AnyLinQ stelt Gerben Verheul aan als Vendor Manager

Tech Data lanceert ‘Dell Dinsdag’, met aantrekkelijke kortingen en speciale acties

bunq steunt nieuw talent vanuit Common Goals

SecureMe2 groeit en verhuist naar nieuw kantoor

Slim noodverlichtingssysteem Eaton in nieuwe distributiehal vanHaren

ZeroPlex versterkt telecom-activiteiten met overname Trimaxx

MediaMyne en The Others Online gaan samen verder

Proofpoint introduceert nieuw cloud-gebaseerd ObserveIT Insider Threat Management-platform

Trend Micro: 63% van de Nederlandse thuiswerkers is zich tijdens lockdown meer bewust geworden van cybersecurity

Orange Business Services levert collaboration- en contactcenterdiensten voor ZIM om klantervaring in vrachtverzending te verbeteren

Rabo Frontier Ventures partners with HV Holtzbrinck Ventures

Experian investeert in de toekomst met meerderheidsbelang in Risk Management-divisie Arvato Financial Solutions

Welke HR-banen verschijnen de komende tien jaar?

ICT GROUP NOMINATES JANNEKE NIESSEN FOR APPOINTMENT TO SUPERVISORY BOARD
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 122 dagen
Zembro contact  

Logo Zembro

  +31 853 03 15 32
  service@zembro.com
  www.zembro.com/nl-NL
Zembro sociaal  


Zembro tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Logo Competence Factory
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88764 persberichten
- 5734 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8355 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl