Datum: (261 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Thinkwise behaalt tweede plaats bij Computable Award ‘Softwareleverancier van het jaar 2017’Apeldoorn, 1 november 2017 – De low-code softwareleverancier Thinkwise behaalde gisteren een eervolle tweede plaats tijdens de Computable Awards 2017 in de categorie ‘Softwareleverancier van het jaar’. Thinkwise moest Citrix voor laten gaan, maar liet directe concurrenten als SAP en AFAS achter zich, evenals grote internationale softwarehuizen als Adobe en HPE.

Op dinsdag 31 oktober 2017 zijn tijdens een sfeervolle en spannende avond voor de twaalfde keer de Computable Awards uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Thinkwise was genomineerd in de categorie ‘Softwareleverancier van het jaar’ en nam het op tegen bedrijven als SAP, Citrix, AFAS, Adobe en HPE. De winnaars werden voor de helft bepaald door een onafhankelijke jury en voor de andere helft door de lezers van Computable. Thinkwise scoorde 20,5% van de jurystemmen, versus 24,7% van Citrix. Van de publieksstemmen ging 8,4% naar Thinkwise en 12,4% naar Citrix. Met een gemiddelde score van 18,6% scoorde Citrix een nipte overwinning op Thinkwise, dat 14,4% van de stemmen kreeg.

Robert van der Linden, ceo van Thinkwise Software
Robert van der Linden, ceo van Thinkwise Software

“De Computable Award voor ‘Softwareleverancier van het jaar’ ging dit jaar helaas net aan ons voorbij,”zegt Robert van der Linden, medeoprichter en CEO van Thinkwise. “Toch voelt deze tweede plaats voor ons als een overwinning. Citrix is namelijk geen directe concurrent en we hebben een lange lijst aan grote traditionele softwareleveranciers achter ons gelaten. Dit resultaat toont het momentum van de low-code revolutie en onze toonaangevende positie in dat landschap. Dit bewijst dat wij het beste low-code platform voor bedrijfssoftware leveren, waarmee bedrijven sneller en efficiënter kunnen innoveren.”

Virtuele blauwdruk
Thinkwise is door Computable onderscheiden voor zijn Thinkwise Suite, een low-code softwareontwikkelplatform. Hiermee realiseert het bedrijf op een innovatieve manier bedrijfssoftware die precies aansluit op de wensen van een organisatie en altijd flexibel aangepast kan worden. Het platform wordt ook gebruikt om bestaande bedrijfssoftware te moderniseren. Software ontwikkelen met Thinkwise gaat gemiddeld acht keer sneller dan met alternatieve ontwikkelplatformen. Het werkt op basis van  een virtuele blauwdruk, een grafisch model dat precies beschrijft hoe een organisatie werkt. De software komt automatisch tot stand op basis van deze blauwdruk. En als er een proces verandert, dan is enkel een aanpassing in de virtuele blauwdruk nodig. Bedrijfssoftware is op deze manier geen rem op de groei van een bedrijf. Door te ontwikkelen met de Thinkwise Suite blijft de software vervolgens technologisch en functioneel altijd up-to-date.

###


Over Thinkwise
Thinkwise levert een nieuwe generatie bedrijfssoftware voor kritische toepassingen. Op basis van een virtuele blauwdruk van de processen wordt automatisch software gerealiseerd, die precies doet wat een organisatie nodig heeft, en die probleemloos aangepast kan worden. Snel, zonder maatwerk, met een low-code softwareplatform, en tegen beduidend lagere kosten. Thinkwise realiseert centrale bedrijfsapplicaties voor bedrijven als VDL, Vacansoleil en Antea Group. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.nl.

Voor meer informatie voor de pers:

Thinkwise Software
Janine Worst
Corporate Communications
055 312 82 80
jworst@thinkwisesoftware.com

Lubbers De Jong
Margreet Poolman
Communicatieadviseur
020 2050 422
margreet@lubbersdejong.nl