Datum: (261 dagen oud)
Bedrijf:

Xelion Market Place verlegt grenzen van zakelijke telefonieDelft, 26 oktober 2017 - Xelion kondigt een marktplaats aan met daarin tientallen nieuwe applicaties die de mogelijkheden voor zakelijke telefonie spectaculair verruimen. Gebruikers krijgen toegang tot extra applicaties voor onder meer de integratie van social media, webshops en CRM of uitgebreidere mogelijkheden voor klantcontact centers.
 
Xelion ontwikkelt zakelijke cloud telefonie oplossingen voor het MKB. Deze bieden naast telefonie ook mogelijkheden om andere vormen van zakelijke communicatie zoals chat, email of SMS te integreren. Onderdeel van Xelion is een Application Programmers Interface (API) waarmee gebruikers zelf functies aan het systeem kunnen toevoegen.

“De Xelion Market Place is een belangrijke stap in onze strategie om een volledig open telefonie/UC platform te bieden. Xelion stelt geen beperkingen en is gecertificeerd voor alle belangrijke vaste- en mobiele netwerken. Met de API maken we het systeem nog meer open en zorgen er voor dat applicaties van anderen eenvoudig kunnen worden geïntegreerd. Dat biedt de gebruiker enorm veel flexibiliteit en vrijheid,” aldus Arthur van den Ende, commercieel directeur van Xelion.

De API is voor iedereen beschikbaar. Inmiddels zijn er tientallen ontwikkelaars bezig met het maken van apps. Daardoor is het nu al mogelijk bijna elk CRM pakket te integreren. Maar de API biedt ook de mogelijkheid om zelf toepassingen te maken bijvoorbeeld voor uitgebreidere rapportages of specifieke apps voor zorg of ouderen. “Omdat we samenwerken met steeds meer developers die koppelingen maken kunnen we in veel hoger tempo nieuwe toepassingen ontwikkelen en veel beter inspelen op specifieke gebruikerswensen,” aldus Van den Ende.

De Xelion Market Place wordt toegankelijk voor de ruim 250 Xelion ICT partners in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Ook zullen binnenkort buitenlandse ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen toepassingen in de Xelion store te plaatsen, waardoor het aanbod verder wordt uitgebreid.Noot voor de redactie
Arthur van den Ende, tel. 015- 251 14 11; www.xelion.com; info@xelion.com

Over Xelion
Onder de naam Organised Communication ontwikkelt Xelion communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Xelion 6 is een complete VoIP telefooncentrale met veel extra functies zoals chat, mail en integratie van CRM. Xelion functioneert in combinatie met elk vast en mobiel netwerk en met behulp van de API is integratie met andere applicaties eenvoudig. Door deze open structuur kunnen de meer dan 250 Xelion resellers in Europa hun klanten bedienen met een oplossing op maat.