Datum: (269 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Europese cloud provider Interoute opgenomen in wereldwijde Gartner rapport ‘Critical capabilities for Public Cloud IaaS’Amsterdam, 26 oktober 2017Interoute, wereldwijde cloud en netwerk provider met hoofdkantoor in Europa, is opgenomen in het Gartner rapport van oktober 2017 – Critical Capabilities for Public Cloud Infrastructure as a Service, Worldwide. De wereldwijde IaaS markt zal het naar verwachting erg goed doen de komende vijf jaar en Gartner verwacht dat deze zal toenemen met 36,6% in 2017 om te komen tot een bedrag van $ 34,7 miljard. Het jaarlijkse rapport biedt bedrijven een onpartijdige evaluatie van de sterke kanten en mogelijkheden van public cloud IaaS leveranciers.

Interoute behaalde de vierde hoogste score van de 15 internationale cloud providers die Gartner beoordeelde in de use case voor algemene zakelijke applicaties. Volgens het rapport ‘bevat deze use case alle toepassingen die niet voor de cloud ontworpen zijn, maar die in virtuele omgevingen kunnen draaien. "

Martijn ten Kate, countrymanager bij Interoute: "Ons vermogen om de cloud- en netwerkinfrastructuur te integreren met bedrijfsomgevingen, legt de basis voor een succesvolle digitale transformatie. In combinatie met onze Edge SD-WAN-oplossing ontstaat er een internationaal applicatieplatform van een Europese aanbieder die erkend wordt als een van de beste ter wereld."

Interoute biedt klanten 17 virtuele data center cloud zones over de hele wereld. Hierdoor kunnen applicaties dichter bij gebruikers worden gedistribueerd, waardoor latency en geografische diversiteit worden beperkt, waardoor bovendien de vereisten van de soevereiniteit van gegevens worden ondersteund. De Interoute Private Network backbone biedt gratis dataoverdracht voor klanten tussen alle Interoute cloud zones.

Bestaande klanten kunnen rechtstreeks verbinding maken met de Interoute Cloud op meer dan 300 locaties wereldwijd, inclusief grote datacentra van derden. Lokale vestigingen kunnen ook geïntegreerd worden met het platform, waardoor de prestaties van cloud applicaties worden verbeterd, met behulp van het Interoute Edge SD-WAN-aanbod.

Het rapport werd geleid door analist Lydia Leong, met als mede-auteurs Dennis Smith, Raj Bala en Craig Lowery.

Het Gartner rapport Critical Capabilities voor Public Cloud IaaS, Worldwide kan hier worden gedownload.

Meer details over Interoute en het Enterprise Digital Platform zijn hier te vinden.

Gartner disclaimer
Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in zijn onderzoeksrapporten worden beschreven. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. Onderzoek publicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden opgevat als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over het rapport
"De beoordeling voor dit Critical Capabilities rapport is afgeleid van recentelijk onafhankelijk Gartner onderzoek op de cloud IaaS markt. Elke leverancier reageerde in detail op een uitgebreide onderzoeksvragenlijst met betrekking tot de zakelijke en technische kenmerken van hun cloud-IaaS-aanbod. Gartner-analisten testten diensten, beoordeelden service documentatie, correspondeerden met de leveranciers over de details van bepaalde aanbiedingen en voerden referentiecontroles uit met eindgebruikers. Gartner heeft ook in 2016 en 2017 duizenden klantonderzoeken uitgevoerd met potentiële en huidige klanten van de publieke cloud IaaS. Momenteel voert het meer dan 1.000 van dergelijke vragen per kwartaal."

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 eigen datacentra,
17 Virtual Data Centers, 33 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg Interoute ook op Twitter: @InterouteNL.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen over de toekomst. Een toekomstgerichte verklaring is een verklaring die niet verwijst naar feiten of gebeurtenissen in het verleden en is te herkennen aan het gebruik van termen als ‘volgens verwachting’, ‘heeft als doel’, ‘gaat ervan uit’, ‘gelooft’, ‘kan’, ‘zal’, ‘verwacht’, ‘schat in’, ‘voorspelt’, ‘van plan’, ‘is van mening’, ‘mogelijk’, ‘voorziet’ en vergelijkbare of ontkennende variaties daarvan, die bedoeld zijn om een toekomstgerichte verklaring te verwoorden. Dit geldt met name voor verklaringen die gaan over toekomstige financiële resultaten, plannen of over zakelijke of managementverwachtingen, toekomstige groei of winstcijfers en over algemene economische omstandigheden en wetten en regelgeving en andere zaken die op Interoute betrekking hebben.

Toekomstgerichte verklaringen geven de huidige visie van het management van Interoute (hierna: het management) op toekomstige gebeurtenissen weer; die visie is gebaseerd op de aannames van het management en is onderhevig aan bekende en nog niet bekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten, prestaties en successen van Interoute feitelijk kunnen verschillen van de toekomstige resultaten, prestaties en successen zoals die zijn uitgesproken of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen. Het zich voordoen of juist het zich niet voordoen van bepaalde aannames kan ervoor zorgen dat de daadwerkelijke financiële situatie en resultaten van Interoute feitelijk verschillen van, of niet voldoen aan de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd zijn.

De zakelijke activiteiten van Interoute kunnen beïnvloed worden door verschillende risico’s en onzekerheden die er ook voor kunnen zorgen dat de toekomstgerichte verklaringen, schattingen of voorspellingen feitelijk verschillen van de verklaringen die zijn uitgesproken of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht. De informatie, meningen en toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan alleen over dit moment en kunnen zonder bericht gewijzigd worden. Interoute is niet verplicht om wijzigingen, updates of bevestigingen van een toekomstgerichte verklaring te publiceren of te verspreiden als er ontwikkelingen of gebeurtenissen zijn die betrekking hebben op de inhoud van dit persbericht.Interoute Persdesk
Marjolein Jonker
+31 (0)23 555 34 24
interoute@yellow-communications.com
www.interoute.nl