Zyxel geeft resellers gratis microsite-in-a-box

Hoofddorp, 26 oktober 2017 – Zyxel biedt zijn resellers gratis een microsite-in-a-box aan. Deze microsite kunnen resellers integreren op hun eigen website of Facebook-pagina, zodat ze altijd een up-to-date productenportfolio van Zyxel tonen. De microsites zijn onderdeel van het nieuwe partnerprogramma van Zyxel dat later dit jaar geïntroduceerd wordt.

Steeds meer gebruikers oriënteren zich op het internet voordat ze overgaan tot de aanschaf van een product of oplossing. Zyxel heeft daarom een nieuwe sales- en marketingtool voor resellers ontwikkeld die eenvoudig en snel bijdraagt aan een optimale user experience op de website van de reseller. “Klanten zijn altijd op zoek naar de laatste informatie over producten voordat ze een beslissing nemen. Voor onze resellers is het een hele klus om de informatie up to date te houden met de laatste content. Vooral gezien het grote aantal productlijnen, en de regelmatige updates en toevoegingen kan hier veel tijd in gaan zitten. We willen onze resellers met de microsites ontzorgen. Met deze gratis tool blijven klanten altijd op de hoogte van onze laatste producten en oplossingen, zodat ze niet verder hoeven te zoeken”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux.

Microsites onderdeel van Partnerprogramma
De microsite is beschikbaar voor resellers van Zyxel die deelnemen aan het Partnerprogramma. Eind 2017 wordt een nieuw partnerprogramma door Zyxel gelanceerd waarin de microsites een belangrijk element zijn.

Het plaatsen van de microsite op de eigen website of Facebook-pagina is met 3 eenvoudige stappen te realiseren.

Demo en aanmelden
Bekijk heir een voorbeeld van de microsite. Voor meer informatie kunnen resellers contact opnemen met Zyxel via telefoonnummer 0235553689. Aanmelden voor het Partner programma kan hier.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl