www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 170 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Alliantie van KPMG en Dell Boomi helpt klanten met integratie multi-cloud en hybride IT-omgevingen

Amsterdam, 26 oktober 2017 – KPMG LLP, de Amerikaanse audit-, accounting- en adviesorganisatie, en Dell Boomi™ (Boomi), aanbieder van cloud integratie- en workflow automatiseringssoftware, kondigen een alliantie aan die klanten helpt verouderde IT-infrastructuur te vervangen door geïntegreerde en geoptimaliseerde multi-cloud en hybride IT-omgevingen. Daarin is alles met elkaar verbonden en dat vergroot de zakelijke slagkracht, maakt data gedreven beslissingen mogelijk en helpt de klantfocus te verscherpen.

In het recente rapport van Boomi ‘The Connected Business: a survey report on business connectivity and the importance of integration’  waarin zichtbaar wordt welke impact gebrekkige IT-integratie heeft op organisaties, is een duidelijke trend naar betere connectiviteit te zien. In het rapport geeft 87 procent van de respondenten aan dat ze last hebben van slechte integratie, bijvoorbeeld door hoge kosten, vertragingen en achterblijvende efficiëntie en samenwerking. Daarnaast zegt 74 procent van de ondervraagde CIO’s dat succesvolle integratie cruciaal is om in de komende vijf jaar concurrerend te blijven.

Jerry lacouzzi, die leiding geeft aan het KPMG Digital Enablement Network in de VS, zegt: “De meeste bedrijven hebben al stappen gezet in cloud transformatie, maar ze ontdekken gaandeweg dat hun bestaande architectuur de vraag naar snelheid, kwaliteit en grote datavolumes niet kan bijbenen. Deze alliantie combineert het toonaangevende platform van Boomi met de expertise van KPMG in cloud transformatie en -integratie en biedt klanten zo niet alleen een technologische oplossing maar vooral een totaalaanpak.”

Boomi’s integration Platform-as-a-Service (iPaaS) is een geïntegreerde ‘low code’ oplossing op enterprise-niveau voor organisaties die begrijpen dat een traditionele on-premises oplossing niet langer geschikt is om snel genoeg te kunnen inspelen op nieuwe data- en applicatiemodellen zoals de cloud, big data en het Internet of Things (IoT).

“Organisaties die de digitale transformatie serieus willen oppakken, merken dat hun bestaande integratiemodel voor extra complexiteit en risico’s zorgt bij de migratie naar de cloud”, zegt Max van Eeghen, directeur EMEA sales en business development bij Dell Boomi. “De gezamenlijke geavanceerde aanpak in applicatie- en data-integratie van onze alliantie ondersteunt nieuwe databronnen en biedt tegelijkertijd de flexibiliteit om direct aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en voor vrijwel elk integratiescenario een oplossing te hebben.”

KPMG heeft zijn bekroonde Cloud Integration Framework (CIF) ontwikkeld met gebruikmaking van het Boomi-platform om de klantbehoefte aan next-generation enterprise datamanagement te kunnen invullen. De intuïtieve interface van het platform biedt ontwikkelaars de mogelijkheid vanuit een centrale locatie te bouwen, uit te rollen en te beheren, hetgeen resulteert in verhoogde datakwaliteit en verbeterde governance.

KPMG’s CIF biedt nog aanvullende functionaliteiten als een ingebouwde bibliotheek van herbruikbare middelen, zoals integratiecases, datamapping, connection points, beleidsregels en foutoplossingen, waarmee de integratie van data en enterprise-applicaties simpeler en sneller verloopt, er minder handmatig codewerk nodig is en kosten en time-to-value verminderen.

Boomi heeft onlangs de organisaties in het wereldwijde partner ecosysteem onderscheiden die uitzonderlijk waardevol zijn voor klanten. KPMG werd onderscheiden met de 2017 Boomi Industry Solution Partner Award.

Over KPMG LLP
KPMG, de audit-, accounting- en adviesorganisatie (www.kpmg.com/us) is de onafhankelijke Amerikaanse dochterorganisatie van KPMG International Cooperative (‘KPMG International’). Bij de onafhankelijke onderdelen van KPMG International zijn 189.000 professionals actief, inclusief ruim 9.000 partners, in 152 landen. Sommige of alle diensten die hier zijn beschreven, zijn mogelijk niet toegankelijk voor de auditklanten van KPMG en hun onderdelen.Over Dell Boomi
Dell Boomi (Boomi), een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Dell, is de toonaangevende aanbieder van cloud integratie- en workflow automatiseringssoftware voor 'The Connected Business'. Boomi ondersteunt meer dan 6.200 organisaties sneller en slimmer te opereren, door data en applicaties te verbinden en zo de flexibiliteit en slagkracht van de organisatie te vergroten. Meer informatie op www.boomi.com.

© 2017 Boomi Inc. Dell and Dell Boomi are trademarks of Dell Inc. or its subsidiaries. Other names or marks may be the trademarks of their respective owners.Voor meer persinformatie:

Yellow Communications
Marjolein Jonker
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: dell_boomi@yellow-communications.com of marjolein@yellow-communications.com

Laatste van Boomi  
Boomi vergroot klantvertrouwen dankzij SAP certificering

Boomi lanceert nieuwe multicloud-mogelijkheden voor Flow om cloud-first strategieën te versnellen

Boomi verwelkomt Heidi van de Zande als Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 170 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Boomi contact  

Logo Boomi

  020-4752026
  emea@boomi.com
  www.boomi.com
Boomi sociaal  


Boomi tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers