Datum: (267 dagen oud)
Bedrijf:

Comsenso benoemd tot FD Gazelle 2017Amsterdam, 25 oktober 2017 – Comsenso, sinds 2005 leverancier van ICT Infrastucture-as-a-Service en beveiligingsoplossingen heeft dit jaar een FD-Gazellen Award gewonnen in de categorie “middelgrote ondernemingen”.

“We zijn erg blij met het winnen van de FD Gazellen Award. Het is voor ons een bewijs dat onze klanten ons waarderen en dat we de juiste diensten en producten leveren”, zegt Theo Jekel, Managing Partner bij Comsenso. “Wij danken bovenal onze klanten voor het vertrouwen dat zij in ons stellen.”

Comsenso opereert vanuit 3 lokaties in Amsterdam en is een in informatietoegang en -beveiliging gespecialiseerde ISO-27001-gecertificeerde internationaal opererende ICT-dienstverlener, waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Comsenso gelooft dat ze de ICT-omgevingen van haar klanten beter en tegen lagere kosten kan laten werken, door gebruik te maken van goede producten, gezond verstand en het intelligent inrichten en delen van infrastructurele middelen.

Comsenso groeit op organische wijze, en is mede succesvol dankzij haar ongeëvenaarde klantenservice.

FD Gazellen

Liefst 754 snelle groeiers telt de ranglijst van de FD Gazellen – de jaarlijkse groeicompetitie van Het Financieele Dagblad. Dat zijn er 137 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015.

Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar gemiddeld minimaal 20% in omzet zijn gegroeid winstgevend en financieel solide zijn komen in aanmerking voor een positie op de ranglijst. Het Financieele Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de veertiende keer. In november 2017 trekt de redactie het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

De prijzen voor alle FD Gazellen worden per regio toegekend in de categorieën klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

Meer informatie is te vinden op www.comsenso.com en www.fd.nl/gazellen