Datum: (271 dagen oud)
Bedrijf:

ESET’s nieuwste versies beschermen consumenten tegen geavanceerde cyberdreigingenESET lanceert vandaag de nieuwste versies van zijn consumentenproducten. Deze zijn gericht op de bescherming tegen toenemende internetbedreigingen, waaronder diefstal van data, malware en virussen. ESET ontwikkelde de nieuwe versies onder meer met het oog op huishoudens die veel slimme apparaten gebruiken waarmee ze zijn aangesloten op internet.

Met ransomware, malware-aanvallen en cyberdreigingen die steeds geavanceerder en schadelijker zijn, is het van essentieel belang dat gebruikers de juiste stappen zetten om zichzelf te beschermen. “Met het Internet of Things wordt het ook voor consumenten steeds belangrijker om bewust te kiezen voor beveiligingssoftware”, zegt Dave Maasland, Managing Director bij ESET. “Voor deze nieuwe versies van onze producten hebben we goed geluisterd naar onze klanten. We ontwierpen de nieuwe functies voor een ultiem gebruiksgemak en een nog betere bescherming tegen de bedreigingen van nu.”

Nieuwe beveiligingslaag
‘Connected Home Monitor’ beveiligt alle slimme apparaten die aangesloten zijn op internet tegelijk. Ook voegde ESET een nieuwe beveiligingslaag toe die. Deze gaat voordat Windows is opgestart actief op zoek naar eventuele bedreigingen in de Unified Extensible Firmware Interface (UEFI). Cybercriminelen misbruiken deze toepassing veelvuldig om toegang te krijgen tot gegevens van slachtoffers en hun activiteiten worden nu sneller en beter gedecteerd. Tot slot geeft het nieuwe licentiebeheer de klant met één klik op my.eset.com inzicht in al zijn gegevens.

Een zorgeloze klantervaring
Maasland: “We richten ons bovendien niet alleen op volledige bescherming, maar ook op lage systeembelasting. We zijn hierin koploper, zoals AV-Comparatives bevestigt in de test van september 2017. Gecombineerd met onze gebruiksvriendelijke interface en vertrouwde klantenservice, bieden we klanten een zorgeloze ervaring op het gebied van internetbeveiliging.” ESET biedt ook Nederlandstalige technische hulp aan consumenten van malware die niet automatisch door de software wordt verwijderd, maar een handmatige actie vereist. Alle geldige licentiehouders kunnen kosteloos de laatste versies van ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium downloaden.

Meer informatie over de nieuwe versies is te vinden op www.eset.nl.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingsoplossingen en diensten voor bedrijven en consumenten. Hiermee helpt het bedrijf meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd om technologie veilig te gebruiken. De producten van ESET zijn verkrijgbaar in 202 landen en regio’s. Het hoofdkantoor van ESET is gevestigd in Slowakije. Daarnaast heeft het bedrijf regiokantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. ESET is het enige online beveiligingsbedrijf met een lokale en Nederlandssprekende klantenservice en securityspecialisten vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Sliedrecht.