Datum: (266 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

OutSystems voor de vijfde keer op rij marktleider Low-Code platformen

Volgens het Forrester-rapport zijn Low-Code platformen onmisbaar voor applicatieontwikkelingUtrecht, 24 oktober 2017 OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, is aangewezen als leider in The Forrester Wave™: Low-Code Development Platforms For AD&D Pros, Q4 2017. Dit is het vijfde rapport in de laatste achttien maanden dat OutSystems kenmerkt als leider in de markt voor Low-Code applicatieontwikkeling. Dit omvat low-code development, mobile low-code development, mobile application development platforms en high-productivity application platform as a service.

“OutSystems is sterk op alle fronten”, stellen de auteurs van het Forrester-rapport. “De tools waarmee het platform professionele development-teams ondersteunt, zijn uitmuntend. Het is compleet wat betreft de mogelijkheden voor applicatie- en portfoliobeheer, platform- en beveiligingsbeheer, management van ontwikkelprocessen, probleemoplossing en prestatiemanagement. Deze sterke punten van OutSystems dragen bij aan de snelle groei van het bedrijf en de uitbreiding van de klantenkring.”

OutSystems behaalde van de dertien leveranciers de hoogste scores in vier categorieën: product-/dienstverleningsvisie, commercieel model, mogelijkheden voor de implementatie en beveiliging van applicaties, en declaratieve tools voor platform- en applicatiebeheerders.

Steeds meer oog voor toegevoegde waarde Low-Code platformen
Low-Code platformen ontpoppen zich tot een belangrijke pijler van projecten voor digitale transformatie. Het stelt bedrijven in staat om sneller effectieve en innovatieve applicaties te ontwikkelen. OutSystems ondersteunt alle mogelijke use cases, zoals de ontwikkeling van nieuwe digitale customer digital experiences, het verhogen van de operationele efficiëntie en zelfs het vervangen van verouderde core-systemen.

Rui Vaz, Technology Consulting partner bij Deloitte: “Bij Deloitte dragen we bij aan de digitale transformatie van bedrijven in 150 landen en in meer dan 17 sectoren. We zochten een platform voor de ondersteuning van een zo breed mogelijk scala aan use cases. OutSystems overtrof onze verwachtingen. Het hielp ons om sneller dan gepland applicaties te ontwikkelen en bracht grote veranderingen binnen onze organisatie teweeg. Met een team van 33.000 IT-professionals mogen we onszelf OutSystems Centre of Excellence noemen. We zorgen op wereldwijde schaal voor zakelijke en technologische transformatie, van de strategische fase tot het ondersteuningsstadium.”

Deloitte en Prudential bevestigden de kracht van het platform van OutSystems tijdens een congres. Ze presenteerden een applicatie die kunstmatige intelligentie en IoT-technologie inzet voor geautomatiseerde risicoanalyse.

“Onze productvisie is erop gericht om alle mogelijke behoeften op het gebied van applicatieontwikkeling te ondersteunen. Dat doen we met snelheid, schaalbaarheid en beveiliging”, zegt Paulo Rosado, de oprichter en CEO van OutSystems. “Met OutSystems kunnen onze klanten hun doelstellingen voor digitale transformatie sneller realiseren en hoeven zij zich nooit zorgen te maken dat ze tijdens het ontwikkelingsproces tegen een muur aanlopen.”

Recentelijk legde OutSystems de lat voor Low-Code platformen nog hoger. Een nieuw benchmarkrapport beschrijft hoe een financiële dienstverlener haar met OutSystems ontwikkelde applicatie enorm opschaalde. Dit deed zij voor de verwerking van 11.000 transacties per seconde, ten behoeve van 20 miljoen klanten.

“OutSystems vervult een sleutelrol bij de integratie van diverse databronnen en helpt ons om sneller producten op de markt te introduceren”, zegt Steven Schmidt, Enterprise Collaboration Manager bij Logitech. “We hebben nu een volledige digitale fabriek ingericht met een sterk geografisch verspreid team dat in staat is om in slechts een paar weken tijd nieuwe applicaties op te leveren.”

-----

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.
 
Meer informatie:

Marcommit
Sanne Bekkema
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
+31 (0)6-57446042
Monika.denos@outsystems.com