Datum: (271 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Derde FD Gazellen Award voor Pimm® SolutionsPimm® Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik staat voor het derde opeenvolgende jaar in de ranglijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven zoals gepresenteerd door Het Financieele Dagblad. Hiermee mag Pimm® Solutions zich voor de derde keer een jaar lang FD Gazelle noemen.

“Fantastisch dat we voor de derde keer op rij de FD Gazellen Award winnen. Het is een bevestiging dat we nog altijd op koers liggen en een van de snelst groeiende ondernemingen in onze regio zijn,” stelt Leonie Schipperus, medeoprichter van Pimm® Solutions. “Die snelle groei wordt mede veroorzaakt door een groeiend bewustzijn bij bedrijven en organisaties van de besparingen die in de tail spend gerealiseerd kunnen worden en zal zich ook de komende jaren onverminderd doorzetten.”

Financieel gezonde omzetgroei
De volgende stap is de FD Gazellen Finale, die in november plaatsvindt, waar de landelijke prijzen worden overhandigd, evenals awards voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2017. De Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en zijn gerangschikt per provincie en bedrijfsgrootte. Om mee te kunnen dingen naar de FD Gazellen moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden.

Pimm® Solutions is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot marktleider, mede dankzij het netwerk van meer dan 5.000 aangesloten leveranciers. Om Pimm® Solutions een sterke positie te geven in de markt, wordt gebruik gemaakt van de kennis en expertise van zusterbedrijf ISM eCompany, een grote e-commerce speler met meer dan 350 medewerkers.