www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (960 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

TomTom Telematics voor het derde jaar op rij marktleider van fleet management oplossingen in Europa

Amsterdam, 20 oktober 2017 – TomTom Telematics is door marktanalist Berg Insight voor het derde jaar op rij erkend als Europa’s grootste leverancier van fleet management oplossingen.
De erkenning werd bevestigd in de onlangs gepubliceerde 12e editie van het Berg Insight rapport over Fleet Management in Europa.

“De Europese markt voor fleet management zette in 2017 haar snelle groei voort, gedreven door de toegenomen kennis over de zakelijke voordelen die verbonden voertuigen biedt voor organisaties,” zegt Johan Fagerberg, CEO van Berg Insight.

“Door hier succesvol op in te spelen heeft TomTom Telematics jaar na jaar solide omzetgroei gerealiseerd en de concurrentie achter zich gelaten. De innovatieve telematica-oplossingen hebben in de afgelopen jaren bijgedragen aan de groei van het abonneebestand en daarmee heeft TomTom Telematics meer dan twee keer zoveel abonnees als de meest directe concurrent.”

Thomas Schmidt, Managing Director bij TomTom Telematics voegt hieraan toe: “Deze bewonderenswaardige reputatie als betrouwbare fleet management partner met gespecialiseerde oplossingen, vormt voor TomTom Telematics het uitgangspunt om grote en kleine bedrijven in alle sectoren te ondersteunen in het reduceren van kosten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.”

“Deze erkenning bewijst de kracht van WEBFLEET en ons veilige, ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerde, telematica service platform. We verhogen voortdurend de standaard voor toonaangevende, innovatieve technologie en onze toewijding aan de allerbeste service en support voor onze klanten blijft onveranderd.”

-EINDE-

Over TomTom
TomTom geeft kracht aan beweging. Elke dag rekenen miljoenen mensen over de hele wereld op TomTom om slimmere beslissingen te kunnen nemen. TomTom ontwerpt en ontwikkelt innovatieve producten zodat het eenvoudiger wordt voor mensen om hun doel te bereiken. De kaart-gebaseerde componenten omvatten kaartinformatie, online kaart-gebaseerde diensten, realtime verkeersinformatie en navigatiesoftware. De consumentenproducten bestaan uit persoonlijke navigatie-apparaten, navigatie-apps en sporthorloges. De belangrijkste producten voor de zakelijke markt zijn op maat gemaakte inbouwsystemen voor navigatie en een fleet managementsysteem. Dit systeem wordt aangeboden als een online service met geïntegreerde ingebouwde mobiele apparaten. TomTom heeft vier klantgerichte businessunits: Automotive, Licensing, Telematics en Consumer.

TomTom is opgericht in 1991 en heeft een hoofdkantoor in Amsterdam, met meer dan 4.700 werknemers wereldwijd. Voor meer informatie, kijk op tomtom.com.

Over TomTom Telematics
TomTom Telematics is een bedrijfsonderdeel van TomTom dat zich toelegt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. WEBFLEET is een SaaS-oplossing (Software-as-a-Service) die door kleine en grote ondernemingen wordt gebruikt om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast verleent TomTom Telematics diensten aan verzekerings-, verhuur- en leasebranches, auto-importeurs en bedrijven die zich zowel op zakelijke gebruikers als consumenten richten.

Met meer dan 785.000 abonnementen over de hele wereld is TomTom Telematics een van de marktleiders op het gebied van telematica-oplossingen. Het bedrijf bedient bestuurders in meer dan 60 landen met het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk en het grootste aanbod sectorspecifieke applicaties en integraties van derden. Elke dag profiteren meer dan 48.000 klanten van de hoge standaarden voor betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van onze dienst met ISO/IEC 27001:2013-certificering, re-audited in november 2016.

Meer informatie is te vinden op tomtom.com/telematics
Volg TomTom Telematics op Twitter @TomTomWEBFLEET

Over Berg Insight
Berg Insight is een gespecialiseerd M2M/IoT onderzoeksbureau, gevestigd in Zweden. Het bedrijf richt zich op alle belangrijke verticale M2M/IoT markten, zoals fleet management, autotelematica, slimme metersystemen, smart homes, mHealth en industriële M2M sinds 2004. Berg Insight biedt talrijke marktrapporten, gedetailleerde databases voor marktprognoses en adviesdiensten. Het bedrijf levert bovendien onderzoek op maat, inclusief gerichte onderzoeksverslagen, business case analyses, commerciële strategieën en maatwerk marktprognoses. Berg Insight heeft tot op heden analytische diensten geleverd aan 850 klanten in 70 landen op 6 continenten.Bijlagen
                       
Thumbnail
747 KB jpg TomTom Telematics_1.jpg

Thumbnail
747 KB jpg TomTom Telematics_2.jpgTomTom Telematics Persdesk

Majoy Koetsier-Juriaans
e-mail: tomtomtelematics@yellow-communications.com
tel: +31 (0)23 555 34 24
tomtom.com/telematics
Laatste van Webfleet Solutions  
Leiders in voertuigtelematica Geotab en Webfleet Solutions introduceren een gezamenlijk ontwikkeld Commercial Mobility Recovery Dashboard

Webfleet Solutions presenteert de toekomst van mobiliteit op MWC20

Webfleet Solutions compenseert uitstoot met duurzaamheidsinitiatief
Geplaatst:
Verstreken tijd: 960 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Webfleet Solut.. contact  

Logo Webfleet Solutions

Webfleet Solut.. sociaal  


Webfleet Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl