Datum: (249 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Bekendmaking OutSystems Innovation Award-winnaars

Zeven voorlopers in digitale transformatie erkend tijdens NextStep eventUtrecht, 19 oktober 2017 OutSystems heeft tijdens het jaarlijks terugkerende NextStep event in Nieuwegein de winnaars van de OutSystems Innovation Awards 2017 bekendgemaakt. CZ, Samskip, Randstad, Scildon, e-Court, GarantiBank en WoningNet mochten als voorlopers in digitale transformatie de award in ontvangst nemen. De winnaars zijn beoordeeld op basis van de bedrijfsimpact en meetbare IT-voordelen die zij hebben behaald met op Low-Code gebaseerde applicaties.

De zeven winnaars hebben ieder een award gewonnen in een andere categorie. De categorieën zijn Scalability, User Experience, Business & IT Collaboration, Best ROI, Disruption, Cloud Innovation en Most Innovative App. Deze categorieën zijn tevens succesfactoren van digitale transformatie. Op basis van het OutSystems Low-Code platform hebben de winnaars aantrekkelijke klantenservice-applicaties, gebruiksvriendelijke portals en vernieuwende sales- en service-applicaties ontwikkeld. Dit hebben ze in ongekende snelheid gerealiseerd.

Hieronder volgt een overzicht van de winnaars met de bijbehorende awards.

Zorgverzekeraar CZ – Scalability Award
Deze award is een erkenning voor het vermogen om op te schalen, oftewel: het vergroten van het aantal gebruikers van applicaties in volume of transacties. Bij CZ wordt de snelle groei van talloze applicaties ondersteund door meerdere IT-teams.

Logistiek en transportbedrijf Samskip – User Experience Award
Deze award staat voor de applicatie met de beste gebruikerservaring. Samskip heeft met de focus op gebruikerservaring een platform ontwikkeld waarmee haar klanten gemakkelijk online transport kunnen boeken.

Uitzendbureau Randstad – Business/IT Collaboration Award
Deze award beloont de effectieve samenwerking tussen de business- en IT-afdeling. Randstad had haar IT-afdeling uitgedaagd om binnen drie dagen drie apps te ontwikkelen. Tijdens het hele proces bleven alle afdelingen betrokken.

Pensioenverzekeraar Scildon – Best ROI Award
Deze award gaat naar de applicatie met de hoogste Return On Investment (ROI). Scildon heeft binnen twaalf maanden haar core pensioenstelsels volledig, foutloos en met hoge kwaliteit herbouwd.

Juridisch dienstverlener e-Court – Disruption Award
Deze award erkent de meest disruptieve innovatie. e-Court heeft een kwalitatief hoogstaand IT-systeem opgebouwd dat digitale arbitrage tegen lage kosten mogelijk maakt. Dit met als doel om klanten uit de schulden te houden.

Financieel dienstverlener GarantiBank – Cloud Innovation Award
Deze award eert de meest innovatieve cloud-gebaseerde innovatie. GarantiBank is de eerste bank die officiële toestemming heeft gekregen om haar core-systemen naar de cloud te verplaatsen. Hierdoor verschuift de focus van het onderhoud van systemen naar waarde toevoegen voor de klant.

IT-partner voor woningcorporaties WoningNet – Most Innovative App Award
Deze award beloont de meest innovatieve applicatie. WoningNet heeft de zoektocht naar huizen vereenvoudigd met een ‘Tinder-like’ applicatie. Met deze HuisjeHuisje-applicatie swipen gebruikers naar hun droomwoning.

-----

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.
 
Meer informatie:

Marcommit
Sanne Bekkema
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
+31 (0)6-57446042
Monika.denos@outsystems.com