www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 157 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

PROCENTEC kiest Computest voor security nieuwe industriële IoT-toepassing

Zoetermeer, 18 oktober 2017PROCENTEC levert oplossingen aan bedrijven in de industriële automatisering waarmee zij hun productieprocessen kunnen monitoren en analyseren. Om de security van Atlas, een nieuwe IoT-toepassing, te testen werkt PROCENTEC samen met Computest.

Downtime in productienetwerken is erg kostbaar. Maar tegelijkertijd worden netwerken door de integratie tussen fabrieksinstallaties en IT-systemen steeds complexer. Atlas wordt ingezet als onderdeel van het netwerk en biedt een dashboard dat alle apparaten in het netwerk inzichtelijk maakt. Zo kan niet alleen de status van netwerkonderdelen worden bekeken, maar zien klanten ook op welke softwareversie toepassingen draaien en hoe deze onderling zijn verbonden.

Atlas is wereldwijd in gebruik bij verschillende bedrijven zoals autofabrikanten, staalfabrieken en afvalverbranders en raakt direct de elementaire bedrijfsprocessen. “Uiteraard is het essentieel dat derden geen misbruik van onze toepassing kunnen maken en dat Atlas alleen wordt gebruikt waarvoor het is ontwikkeld”, vertelt Oscar Abbenhuis, Product Manager bij PROCENTEC. “Een product veilig maken is niet iets wat je erbij doet, maar echt werk waarvoor we specialisten inzetten. Om verzekerd te zijn van een waterdichte toepassing hebben we Computest ingeschakeld om Atlas aan verschillende security-testen te onderwerpen.”

Verbeterpunten
“Ik merkte in het eerste gesprek al dat er diepgaande security-expertise was. De experts van Computest zijn aan de slag gegaan en leverden binnen twee weken een uitgebreide rapportage. Hierin stonden enkele verbeterpunten waar we direct mee aan de slag konden. Daarmee hebben we Atlas nog veiliger kunnen maken.” Abbenhuis is ook te spreken over de samenwerking met Computest: “Je hebt echt te maken met professionals met kennis van zaken en die zich als partner opstellen zodat je heel soepel en prettig communiceert.”

Als bedrijf vindt PROCENTEC het belangrijk dat medewerkers zich bewust zijn van security-risico’s. Daarom heeft het Computest, als opvolging van de testwerkzaamheden en de prettige samenwerking, gevraagd Security Awareness trainingen te geven. “Met deze trainingen hebben we onze kennis verbreed en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Verder blijven we Atlas continu ontwikkelen en bieden we in de toekomst bijvoorbeeld ook remote toegang. Het is fijn dat we hierbij kunnen vertrouwen op Computest als security-partner.”

————–

Over Computest
Computest is opgericht in 2005 en is de enige specialist in Nederland die het complete portfolio aanbiedt op het gebied van performance, security en geautomatiseerd functioneel testen. Het bedrijf helpt met een geïntegreerde benadering organisaties en instellingen in onder meer de financiële sector, de e-commerce- en mediabranche en bij de overheid, de prestaties en beveiliging van hun applicaties en digitale netwerken te optimaliseren. Computest telt circa 90 medewerkers en is gevestigd in Zoetermeer. Meer informatie:http://www.computest.nl/.
Laatste van Computest  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 157 dagen
Computest contact  

Logo Computest

  +31(0)88 733 13 37
  info@computest.nl
  www.computest.nl
Computest sociaal  


Computest tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com