Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 157 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

WPP en Sitecore® lanceren wereldwijd partnerschap

Londen en Las Vegas – 18 oktober 2017 WPP, ’s werelds grootste dienstverlenende communicatiegroep, en Sitecore, de wereldmarktleider in experience management software, maken vandaag een wereldwijd strategisch partnerschap bekend: de WPP-Sitecore Alliance.

Het partnerschap verenigt de bestaande Sitecore-partners van WPP – AKQA, Cognifide, Globant, Mirum, Ogilvy, POSSIBLE, VML en Wunderman – in één enkel team dat samen met Sitecore’s product-, sales- en supportteams werkt aan de ontwikkeling van innovatieve, gepersonaliseerde klantervaringen. Als een Sitecore Global Platinum Partner combineert de WPP-Sitecore Alliance de enorme digitale marketingexpertise van WPP en de grote geografische spreiding met Sitecore’s toonaangevende marketingtechnologie om digitale oplossingen van wereldklasse op schaal aan te bieden. Dit verlaagt de complexiteit en de kosten en levert sneller rendement op investeringen in marketing.

De bij het partnerschap betrokken bureaus van WPP hebben grote ervaring met de implementatie van Sitecore. Ze hebben met succes samengewerkt met Sitecore om productinnovaties aan te passen waarvan gemeenschappelijke cliënten momenteel profiteren. De WPP-Sitecore Alliance zal ook verdere samenwerking mogelijk maken, gericht op een verbetering van klantervaringen via alle digitale contactpunten.

Scott Spirit, WPP’s Chief Digital Officer zegt: “WPP is geïnteresseerd aan samenwerking met voorlopers in de marketingtechnologie om ons aanbod uit te breiden. Zo kunnen onze ondernemingen de hulpmiddelen en support aanbieden die nodig is in een wereld met steeds meer digitale consumenten. Het combineren van onze hulpmiddelen is essentieel om dit waar te maken. Wij zijn erg enthousiast over de recente release van de Sitecore Experience Cloud en zien geweldige mogelijkheden om het succes van klanten samen verder uit te bouwen.”

“We zijn opgetogen over de samenwerking met WPP om het aantal merken te vergroten dat de technologie van Sitecore benut voor meer gepersonaliseerde klantervaringen binnen context.   Marketeers en digitale teams gaan enorm profiteren van de expertise en mogelijkheden die de WPP-Sitecore Alliance te bieden heeft,” stelt Mark Zablan, Chief Revenue Officer van Sitecore.

Sitecore onthult vandaag de Sitecore Experience Cloud™, met een breed aanbod aan content management, digitale marketing en commerce tools, net als continu geoptimaliseerde ervaringen, nieuwe benaderingen voor het verzamelen van klantgegevens en realtime inzichten met behulp van machine learning.  Als deel van deze aankondiging kondigt Sitecore een beduidende release aan van versie 9 van zijn vlaggenschip – het Sitecore® Experience Platform™, het digitale experience platform en de Sitecore® Experience Manager voor web CMS. 

Over WPP
WPP is ’s werelds grootste dienstverlenende communicatiegroep met een omzet van 74 miljard dollar en inkomsten van meer dan 19 miljard dollar. Via de operatieve bedrijven levert de Groep een enorm aantal reclame- en marketingdiensten, waaronder: reclame & media investment management, data investment management, public relations & public affairs, branding & identity, healthcare communications, digitale diensten, e-commerce en shopper marketing en specialistische communicatie. De onderneming heeft meer dan 200.000 medewerkers (inclusief geassocieerde deelnemingen en beleggingen) met meer dan 3.000 vestigingen in 112 landen. Ga voor meer informatie naar www.wpp.com.

WPP werd voor het zevende achtereenvolgende jaar benoemd tot Holding Company van het jaar bij het internationale creatieve festival in Cannes in 2017. WPP werd ook voor de zesde keer achter elkaar uitgeroepen tot de meest effectieve holding in de Effie Effectiveness Index van 2017 – een erkenning voor de effectiviteit van marketingcommunicatie. In 2017 werd WPP door Warc 100 erkend als de World’s Top Holding Company (derde achtereenvolgende jaar).

Ga voor meer informatie naar www.wpp.com.

***

Over Sitecore
Sitecore is de marktleider op het punt van customer experience management software. Het Sitecore® Experience Platform™ beheert content, levert contextuele informatie, automatiseert communicatie en maakt gepersonaliseerde commerce mogelijk, op schaal. Het stelt marketeers in staat om onmiddellijk met content binnen context te reageren op hoe klanten communiceren met het betreffende merk, via elk denkbaar kanaal – vóór, tijdens en na de transactie. Meer dan 4.900 merken – waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, easyJet en L’Oréal – vertrouwen op Sitecore voor context marketing om te helpen bij gepersonaliseerde interacties die doelgroepen overtuigen, trouwe klanten opleveren en de omzet verhogen.
Tags  
Laatste van Sitecore  
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 157 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com