Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com

2515 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (4 jaar en 29 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

WPP en Sitecore® lanceren wereldwijd partnerschap

Londen en Las Vegas – 18 oktober 2017 WPP, ’s werelds grootste dienstverlenende communicatiegroep, en Sitecore, de wereldmarktleider in experience management software, maken vandaag een wereldwijd strategisch partnerschap bekend: de WPP-Sitecore Alliance.

Het partnerschap verenigt de bestaande Sitecore-partners van WPP – AKQA, Cognifide, Globant, Mirum, Ogilvy, POSSIBLE, VML en Wunderman – in één enkel team dat samen met Sitecore’s product-, sales- en supportteams werkt aan de ontwikkeling van innovatieve, gepersonaliseerde klantervaringen. Als een Sitecore Global Platinum Partner combineert de WPP-Sitecore Alliance de enorme digitale marketingexpertise van WPP en de grote geografische spreiding met Sitecore’s toonaangevende marketingtechnologie om digitale oplossingen van wereldklasse op schaal aan te bieden. Dit verlaagt de complexiteit en de kosten en levert sneller rendement op investeringen in marketing.

De bij het partnerschap betrokken bureaus van WPP hebben grote ervaring met de implementatie van Sitecore. Ze hebben met succes samengewerkt met Sitecore om productinnovaties aan te passen waarvan gemeenschappelijke cliënten momenteel profiteren. De WPP-Sitecore Alliance zal ook verdere samenwerking mogelijk maken, gericht op een verbetering van klantervaringen via alle digitale contactpunten.

Scott Spirit, WPP’s Chief Digital Officer zegt: “WPP is geïnteresseerd aan samenwerking met voorlopers in de marketingtechnologie om ons aanbod uit te breiden. Zo kunnen onze ondernemingen de hulpmiddelen en support aanbieden die nodig is in een wereld met steeds meer digitale consumenten. Het combineren van onze hulpmiddelen is essentieel om dit waar te maken. Wij zijn erg enthousiast over de recente release van de Sitecore Experience Cloud en zien geweldige mogelijkheden om het succes van klanten samen verder uit te bouwen.”

“We zijn opgetogen over de samenwerking met WPP om het aantal merken te vergroten dat de technologie van Sitecore benut voor meer gepersonaliseerde klantervaringen binnen context.   Marketeers en digitale teams gaan enorm profiteren van de expertise en mogelijkheden die de WPP-Sitecore Alliance te bieden heeft,” stelt Mark Zablan, Chief Revenue Officer van Sitecore.

Sitecore onthult vandaag de Sitecore Experience Cloud™, met een breed aanbod aan content management, digitale marketing en commerce tools, net als continu geoptimaliseerde ervaringen, nieuwe benaderingen voor het verzamelen van klantgegevens en realtime inzichten met behulp van machine learning.  Als deel van deze aankondiging kondigt Sitecore een beduidende release aan van versie 9 van zijn vlaggenschip – het Sitecore® Experience Platform™, het digitale experience platform en de Sitecore® Experience Manager voor web CMS. 

Over WPP
WPP is ’s werelds grootste dienstverlenende communicatiegroep met een omzet van 74 miljard dollar en inkomsten van meer dan 19 miljard dollar. Via de operatieve bedrijven levert de Groep een enorm aantal reclame- en marketingdiensten, waaronder: reclame & media investment management, data investment management, public relations & public affairs, branding & identity, healthcare communications, digitale diensten, e-commerce en shopper marketing en specialistische communicatie. De onderneming heeft meer dan 200.000 medewerkers (inclusief geassocieerde deelnemingen en beleggingen) met meer dan 3.000 vestigingen in 112 landen. Ga voor meer informatie naar www.wpp.com.

WPP werd voor het zevende achtereenvolgende jaar benoemd tot Holding Company van het jaar bij het internationale creatieve festival in Cannes in 2017. WPP werd ook voor de zesde keer achter elkaar uitgeroepen tot de meest effectieve holding in de Effie Effectiveness Index van 2017 – een erkenning voor de effectiviteit van marketingcommunicatie. In 2017 werd WPP door Warc 100 erkend als de World’s Top Holding Company (derde achtereenvolgende jaar).

Ga voor meer informatie naar www.wpp.com.

***

Over Sitecore
Sitecore is de marktleider op het punt van customer experience management software. Het Sitecore® Experience Platform™ beheert content, levert contextuele informatie, automatiseert communicatie en maakt gepersonaliseerde commerce mogelijk, op schaal. Het stelt marketeers in staat om onmiddellijk met content binnen context te reageren op hoe klanten communiceren met het betreffende merk, via elk denkbaar kanaal – vóór, tijdens en na de transactie. Meer dan 4.900 merken – waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, easyJet en L’Oréal – vertrouwen op Sitecore voor context marketing om te helpen bij gepersonaliseerde interacties die doelgroepen overtuigen, trouwe klanten opleveren en de omzet verhogen.
Tags  
Laatste van Sitecore  
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 29 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com