Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 98 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

OnGuard en Credit Tools verstevigen marktleiderspositie op gebied van order to cash onder naam Onguard

Nederhorst den Berg, 18 oktober 2017 – Eind vorig jaar kondigden OnGuard en Credit Tools, twee vooraanstaande credit management software aanbieders, hun fusie aan. Het bedrijf dat uit deze fusie is ontstaan, heet Onguard. Het nieuwe Onguard is een modern FinTech-bedrijf die de strategische voortrekkersrol voor klanten binnen het gehele order to cash proces vervult. De rebranding en de focus op innovatie zorgen er mede voor dat het bedrijf klaar is om grote stappen te zetten in het realiseren van haar wereldwijde ambities.

Na de fusie, waarin de basis is gelegd voor dit innovatieve bedrijf, is de rebranding een logische stap. De rebranding naar het nieuw ontstane FinTech-bedrijf Onguard betekent, naast een cosmetische verandering en een nieuwe pay off, een softwareplatform waar afnemers alle vraagstukken op kunnen lossen die zich binnen de order to cash keten voordoen. Het bedrijf bouwt samen met haar partners een open platform en levert applicaties die makkelijk te integreren zijn met die van andere partijen, zowel in de cloud als on-premise.

Digitale transformatie
Bert van der Zwan, CEO van Onguard, is trots op het nieuwe bedrijf: “Het is onze missie om de digitale transformatie te omarmen en ons continu te focussen op innovatie en de verbetering van de kwaliteit van onze producten. We zien dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan een complete oplossing voor het order to cash proces. Daarom luidt onze nieuwe pay off ‘Redefining order to cash’. Doordat we de sterkste kanten van beide fusiebedrijven hebben gecombineerd, kunnen we de functionaliteiten van de bestaande software uitbreiden. Hierdoor staan we onze klanten bij in de hele order to cash keten – van de bepaling van het risicoprofiel, de orders, levering, de pricing, de billing tot aan het credit management. Op deze manier helpen wij onze klanten om zichzelf ‘future proof’ te maken.”

Onguard levert naast het verzorgen van de implementatie van de software ook aanvullende diensten en technologieën van partners die zich op de order to cash keten richten. Deze technologieën werken geïntegreerd samen op het open platform, met als resultaat financieel gezonde klanten. “Wij werken graag samen met consultants en andere software- en technologiebedrijven die werken aan hetzelfde doel als wij,” gaat Van der Zwan verder. “Namelijk ervoor zorgen dat bedrijven hun facturen sneller betaald krijgen en tegelijkertijd een goede klantrelatie opbouwen en behouden.”

Wensen gaan in vervulling
De grote wens van Onguard – om een echt FinTech-bedrijf te worden – gaat in vervulling. Dit wil zij ook voor haar klanten en overige relaties. “Onze wens is uitgekomen, nu die van de rest nog. Al onze klanten, relaties en partners ontvangen een uitnodiging om hun langgekoesterde wens in te sturen. Dit doen zij door een muntje in onze digitale of fysieke wensfontein op de Credit Expo op 2 november te gooien. Alle wensen worden verzameld en wij gaan ervoor zorgen dat de meest unieke en mooiste wens ook echt in vervulling gaat”, vertelt Van der Zwan met een glimlach.

——

Over Onguard
Onguard is de afgelopen ruim 20 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash. Het geïntegreerde platform zorgt ervoor dat alle processen in de order to cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden. Intelligente tools die naadloos op elkaar zijn aangesloten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden, en daarnaast bijdragen aan een duurzame klantrelatie. Gebruikers in meer dan 50 landen wereldwijd zetten het Onguard platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order to cash en credit management. Lees meer op: http://onguard.com/nl

Meer informatie
Marcommit
Marlin Goethals
06-47049962
onguard@marcommit.nl
Laatste van Onguard  
Onguard breidt salesteam uit met Luc Godfroid

Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan

70 procent van de Nederlandse financiële professionals is al bezig met blockchain en kunstmatige intelligentie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 98 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Onguard contact  

Logo Onguard

  +31 (0) 88 – 256 66 66
  contact@onguard.com
  www.onguard.com/nl
Onguard sociaal  


Onguard tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl