Datum: (220 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Céline Vanbever aan de slag als Compliance & Legal Officer bij Fortino CapitalBrussel, 18 oktober 2017 – De nieuwste aanwinst voor het team van Fortino Capital is Céline Vanbever (32). Zij heeft de functie van Compliance & Legal Officer aangenomen. Céline is verantwoordelijk voor het ondersteunen van Fortino Capital zelf en zal ook de portfolio bedrijven bijstaan met juridische, bestuurlijke en compliance zaken.

Na haar studies aan de Université Libre de Bruxelles en aan de New York University te hebben afgerond, heeft Céline haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde internationale advocatenkantoren. Eerst drie jaar bij Freshfields Bruckhaus Deringer en vervolgens bijna zes jaar bij Jones Day. Als advocaat richtte Céline zich op M&A, kapitaalmarkten en financiële transacties, met een specialisatie in venture capital. Met name in de tech-sector heeft zij zowel investeerders als ondernemers vertegenwoordigd.

Céline Vanbever legt uit: “Onderdeel worden van Fortino Capital voelt voor mij als een natuurlijke stap in mijn carrière. Fortino gelooft in ambitieuze ondernemers en deelt haar expertise om de bedrijven in het portfolio te helpen in hun ontwikkeling. Die inzet voor ondernemers ligt helemaal in lijn met mijn eigen visie, waarin uitblinken en aandacht voor het team centraal staan om van een onderneming een succes te maken.” 

Managing Partner Duco Sickinghe is verheugd over de komst van Céline: “Céline is een zeer welkome aanvulling voor het team van Fortino Capital. Haar ervaring maakt haar bijzonder geschikt voor deze dynamische functie en de interactie met de verschillende aandeelhouders. Er is een goede match met het team en Céline’s expertise gaat ons zeker helpen om Fortino Capital nog sterker op de kaart te zetten.”

---

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een foto van Céline Vanbever.

Over Fortino
Capital
Investeringsmaatschappij Fortino Capital investeert in kleine en middelgrote bedrijven met groeipotentieel. Fortino Capital gelooft in het potentieel van visionaire ondernemers met een focus op technologie, E-commerce en digitale transformatie. Fortino Capital brengt versterking van kapitaal, expertise en ervaring op het gebied van innovatie, strategie en groei. Het klantportfolio van Fortino Capital bestaat onder andere uit Bloomon, BuyBay, Teamleader, Slick Software Solutions, inSided en TrendMiner. Voor meer informatie: www.fortino.be

Fortino Capital op: Twitter | LinkedIn

Meer informatie

Marcommit
Marlin Goethals
035-5822730
fortino@marcommit.nl

Céline Vanbever
Céline Vanbever