Datum: (278 dagen oud)
Bedrijf:

CC4Skype maximaliseert Contact Center agent efficiëntie met de lancering van e-mail routing functionaliteit12 oktober 2017, GITEX Technology Week, Dubai - CC4Skype, Nederlandse marktleider op het gebied van Contact Center oplossingen voor Skype for Business, heeft tijdens de GITEX Technology Week in Dubai haar e-mailoplossing geïntroduceerd. Net zoals bij alle nieuwe functionaliteiten die aan CC4Skype worden toegevoegd, is ook e-mail routering nu al voor bestaande CC4Skype-klanten beschikbaar. De geavanceerde e-mail routeer functionaliteit, op basis van Exchange Web Services (EWS), maakt de oplossing uniek.

Met CC4Skype worden e-mails en telefoongesprekken in dezelfde client afgehandeld als andere digitale communicatiekanalen. Gebruikers kunnen de verschillende kanalen gelijktijdig afhandelen zonder te schakelen tussen applicaties. Hierdoor wordt de efficiëntie verbeterd en de productiviteit verhoogd. Het unieke aan de oplossing  van CC4Skype is hoe  inkomende e-mails worden gerouteerd via dezelfde krachtige engine als bij telefoongesprekken. Hiermee kunnen telefoongesprekken en e-mails op basis van kennis en vaardigheden gerouteerd worden naar de juiste afdeling, werkgroep of specifieke medewerker. Wanneer een agent is toegewezen aan wachtrijen voor zowel e-mail als telefoongesprekken, kan de beheerder prioriteitsregels instellen waarbij telefoongesprekken bijvoorbeeld altijd voorrang krijgen. Wanneer een e-mail binnenkomt, heeft de agent de keuze om te antwoorden (op basis van rich html), af te drukken, te negeren (in welk geval de e-mail teruggaat naar de wachtrij), te sluiten of toe te voegen aan de blacklist (in geval van spam).

De efficiëntie van de oplossing wordt verder versterkt met e-mailsjablonen voor snelle en veelvoorkomende reacties. De beheerder kan bepalen hoeveel bijlagen en welke bestandstypen toegestaan zijn, zowel voor inkomende als uitgaande e-mails. De software biedt verder een uitgebreide set aan historische rapportages en real-time inzicht, zoals het aantal wachtende en behandelde e-mails, de langste wachtende e-mail en de gemiddelde wacht-, verwerkings- of antwoordtijd.

GertJan Coolen, CTO van CC4Skype, zegt: "Met deze e-mail routing functionaliteit maken wij een grote stap met onze intuïtieve Contact Center oplossing bovenop Skype for Business. Met de uitbreiding van onze uitgebreide Social Media-functionaliteit in het volgende kwartaal, krijgen we het meest complete, flexibele en veelzijdige aanbod in de Skype for Business Contact Center markt. Onze software is gebouwd met de efficiëntie van de Call Center agent in het achterhoofd en we ervaren dat zij enorm enthousiast zijn over de manier waarop we deze nieuwe functionaliteit hebben geïmplementeerd."

Neem voor meer informatie contact op met:
Willeke Hellenthal, Global Marketing Manager
Telefoonnummer: + 31 88 2 680 707
E-mail adres: willeke.hellenthal@cc4skype.com