Datum: (277 dagen oud)
Bedrijf:

Tio vijfde jaar op rij nummer 1 ranglijst functiebeperkingen

Studenten excelleren dankzij maatwerkVoor het vijfde jaar op rij staat Tio op 1 in de jaarlijkse ranglijst functiebeperkingen. Tio krijgt landelijk de hoogste cijfers voor onder andere de voorlichting, hulpmiddelen en aanpassingen aan het onderwijs. Dat meldt het landelijke rapport ‘Studeren met een functiebeperking 2017’.

Hoogste totaaloordeel
“Zeer positief blijft de waardering bij de particuliere school Tio”, meldt het onderzoeksrapport. Hogeschool Tio steekt er met kop en schouders bovenuit en heeft het hoogste totaaloordeel van alle hogescholen in Nederland.

Maatwerk voor excellentie
Tio biedt persoonlijk onderwijs op maat. Hierdoor krijgen studenten de kans te excelleren. De docenten stimuleren studenten om het beste in zichzelf naar boven te halen, ook als ze bijvoorbeeld dyslexie hebben, ondernemer zijn of een topsportprogramma volgen.

Jelle Groen is derdejaars E-commerce Marketing Sales (EMS) en rondde eerder Commercieel Business Management (CBM) af. Naast zijn studie heeft hij zijn eigen bedrijf, waar hij zijn kennis van zowel CBM als EMS in de praktijk brengt. “Healthy Promotions”, vertelt Jelle. “Het begint al lekker te lopen.”

Hotelmanagementstudent Willem Meijer kan zijn topsportprogramma – autoracen – prima beoefenen naast zijn opleiding. “Het is goed te combineren. Tio gaat er heel goed mee om en de docenten houden rekening met mijn trainingen en wedstrijden.”

Bron: CHOI Studeren met een functiebeperking 2017