Datum: (277 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LEWIS

IPC-Online breidt assortiment uit met Panel PC’s en Box PC’s

Webshop van HPS Industrial breidt uit met industriële computersScherpenzeel, 16 oktober 2017 – IPC-Online, de webshop van HPS Industrial, breidt het assortiment uit met industriële computers. De webshop leverde voornamelijk diverse hardware-oplossingen voor industrial I/O en Moxa-producten. Het assortiment is nu uitgebreid met Panel pc’s, Box pc’s, HMI-panels, DFT-displays en UPS-systemen.

Deze systemen zijn online te configureren en te bestellen met geheugen, opslag en operating systeem. De systemen worden door de technische medewerkers van HPS Industrial vakkundig geïnstalleerd en getest. Op korte termijn wordt het assortiment verder uitgebreid met Rackmount Server-systemen.

“Er is steeds meer behoefte vanuit de markt om industriële pc-systemen online te bestellen”, zegt Roan Snellaars, Online Marketeer bij IPC Online. “Met onze webshop willen we graag in deze behoefte voorzien en daarmee kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er altijd een technisch expert aanwezig is om vragen van de klant te beantwoorden.”Bijlagen
Thumbnail
5 KB jpg Panel PC.jpg

Thumbnail
92 KB png Box PC.png

Over HPS Industrial
HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. Het bedrijf levert systemen in Nederland en België die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van onder andere Arbor Technology (Embedded Systems), Lanner Electronics Inc. (Industrial PC’s), APLEX Technology Inc. (Industrial Panel PC’s), Artila Electronics (ARM based systems) en Chenbro (19" en server chassis en leverancier van Moxa-netwerkoplossingen.). Hiermee richten ze zich uitsluitend op de zakelijke markt. HPS Industrial is in 1993 opgericht, telt negentien medewerkers en is officieel Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). Klanten van HPS zijn onder andere Alphatron Marine, Van Oord, Honeywell, Bosch, Rijkswaterstaat en diverse regionale politiekorpsen. Kijk voor meer informatie op: www.hpsindustrial.nl of LinkedIn.Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: hps@teamlewis.com