Nucleus Research erkent Infor als leider in Human Capital Management

Barneveld, 11 oktober 2017 – Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat Infor Human Capital Management (HCM) in de laatste Technology Value Matrix voor HCM van Nucleus Research wederom is erkend als leider. Nucleus Research plaatst leveranciers in de leiderscategorie als ze hun HCM-oplossingen blijven verbeteren en werkgevers in staat stellen HCM als een verbonden discipline uit te oefenen.

“Infor’s behoudt al jaren zijn positie in het midden van het leiderskwadrant van de HCM en WFM Value Matrices,” zegt Brent Skinner, analist bij Nucleus Research. “De positie van Infor in het leiderskwadrant van de HCM Value Matrix van dit jaar is niet verrassend. De leverancier blijft innoveren, zijn functionaliteit verbeteren en biedt een bruikbaarheidsniveau dat klanten voordelen biedt. Infor blijft zijn legacy installation base migreren naar zijn cloudoplossingen, en Nucleus verwacht dat het bedrijf zijn nieuwe reputatie als een volledige cloudleverancier verder zal versterken.”

Nucleus Research stelt ook dat de functionaliteit van Infor voor onboarding gebruikmaakt van de volledige breedte van de suite en geavanceerde technologie die daarbij hoort. Volgens de analyse kan Infor hierdoor het conventionele stroomlijnen van de workflow achter onboarding aanvullen met onconventionele ideeën. Zo kan het systeem bijvoorbeeld de retailers aanwijzen waarvan de producten aantrekkelijk zijn voor een nieuwe medewerker, en hem een gerelateerde coupon voor zijn eerste dag sturen. Nucleus Research gelooft dat de incrementele verbetering van de betrokkenheid van medewerkers die zulke mogelijkheden stimuleren voordeel biedt.1

  Infor CloudSuite HCM is een krachtige reeks cloudgebaseerde human capital management-oplossingen die zijn gebouwd om zich aan te passen aan de evoluerende bedrijfsstrategie van een organisatie. De suite vervangt complexe processen, workflows en systemen met geavanceerde, intuïtieve technologie. Dit helpt HR-professionals om het personeelsbestand gestroomlijnde processen en opmerkelijke ervaringen te bieden.

“Bij Infor begrijpen we hoe de medewerkers willen werken, en dat dit iets anders kan betekenen binnen verschillende industrieën en micro-verticals. We blijven investeren en onze oplossingen verbeteren, gebaseerd op waar onze klanten behoefte aan hebben, zodat zij de veranderde eisen van het hedendaagse personeel kunnen bijblijven,” aldus Trish McFarlane, vice president HCM Strategy bij Infor. “De erkenning als leider door Nucleus Research bewijst verder dat we het onze klanten makkelijk maken om moderne HCM-technologie in één oplossing van een enkele leverancier te kopen, te implementeren, te gebruiken en te beheren.”

Voor meer informatie, zie: http://www.infor.com/solutions/hcm/.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 16.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong                           
Anke van Heerebeek                                               
020 2050 428                  
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar

[1] Nucleus Research HCM Technology Vendor Matrix, Brent Skinner, Trevor White, augustus 2017