Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

Datum: (313 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

FlowFabric integreert Qlik Sense in FlowFabric Insights

FlowFabric breidt Mendix-applicaties uit met rapportage- en visualisatiemogelijkhedenLogoSchiphol, 10 oktober 2017FlowFabric, expert in ontwikkeling van business-applicaties op basis van het Mendix Platform, heeft Qlik Sense geïntegreerd in FlowFabric Insights. Dit is een innovatief framework waarmee dynamische rapportages en dashboards kunnen worden toegevoegd aan Mendix-applicaties. Door Qlik Sense te embedden in Mendix-applicaties, profiteren klanten van FlowFabric nu van geavanceerde analyse-, business intelligence- en visualisatiemogelijkheden. Door de integratie met Qlik Sense is bijna alles mogelijk om gegevens op een intelligente manier te analyseren en weer te geven. Van drilldowns en interactieve modellen tot aggregaties en gepersonaliseerde dashboards. FlowFabric Insights biedt, op basis van Qlik Sense, een oplossing die binnen elke Mendix-applicatie hergebruikt kan worden. Hierdoor beschikken klanten van FlowFabric altijd over de meest actuele informatie die nodig is om datagedreven beslissingen te nemen.

Snelle dataoverdracht voor realtime analyses
FlowFabric had al langere tijd de behoefte om diepgaande analysefunctionaliteiten toe te voegen aan haar Mendix-applicaties. Dit om klanten via een breed aanbod op verschillende manieren naar hun data te laten kijken zodat sneller de juiste informatie voorhanden is. Om de integratie tussen Qlik Sense en Mendix te realiseren ontwikkelde FlowFabric een slimme synchronisatiemethode. Hiermee kan de data-overdracht tussen de cloud-omgevingen van Mendix en Qlik Sense tot wel duizend keer sneller plaatsvinden dan een normale overdracht. Zo wordt alleen de gewijzigde data gesynchroniseerd. Deze methode zorgt ervoor dat klanten van FlowFabric razendsnel kunnen werken met realtime data vanuit hun vertrouwde Mendix-applicatie. Tevens kunnen klanten met behulp van FlowFabric Insights probleemloos externe data inladen, waarmee verbanden worden gelegd voor extra inzichten.
 
Technologische fit
FlowFabric heeft uiteindelijk voor Qlik Sense gekozen, omdat de technologie vergelijkingen vertoond met de wijze waarop Mendix-applicaties worden ontwikkeld. Dit was voor het bedrijf een belangrijke randvoorwaarde, omdat de FlowFabric business consultants er daardoor ook snel mee overweg kunnen. Daarnaast zocht FlowFabric naar een oplossing die volledig in de cloud draait en mobiel en responsive is. Al deze vereisten vond FlowFabric in Qlik Sense.

Kjeld Cornelissen, Algemeen directeur bij FlowFabric: “Qlik Sense biedt onze klanten heldere visuele analyses. Deze zorgen ervoor dat er inzicht en helderheid komt waar dat het hardste nodig is: daar waar beslissingen worden genomen. Hierdoor kunnen er binnen de hele organisatie weloverwogen strategische en tactische beslissingen worden genomen en worden bedrijfsanalisten en kenniswerkers onmisbare helden.”

Sandor Nieuwenhuijs, Benelux Technical Presales Director: “Met Insights voorziet FlowFabric haar klanten van stuurinformatie die nodig is voor het maken van de juiste beslissingen. Hiermee heeft FlowFabric, op basis van Qlik, een oplossing ontwikkeld voor dynamische rapportages en dashboards die binnen elke Mendix-applicatie hergebruikt kan worden. Kortom, Insights tilt de rapportagemogelijkheden naar een hoger niveau!”

------

Over FlowFabric
Organisaties barsten tegenwoordig van de data. FlowFabric ziet waar data stokt waar het zou moeten stromen. Door complexe processen te doorgronden en stroomlijnen helpt FlowFabric organisaties om hun data te laten renderen. De expert in ontwikkeling van applicaties sluit nauw aan bij de business en business doelstellingen van haar klanten. De combinatie van branchekennis en de inzet van het Mendix platform, maken FlowFabric een onderscheidende partij die altijd zorgt voor een effectief en agile proces. Dankzij FlowFabric is data meer dan informatie alleen. Waar data een ‘flow’ wordt, ontstaat inzicht, efficiëntie en flexibiliteit. FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in o.a. de retail en wholesale branche. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: AHOLD, Blokker, Van Bommel, Marlies Dekkers, VolkerWessels Telecom, Unica, TVM en Monuta. ,

Kijk voor meer informatie op de website: www.flowfabric.com, Linkedin en Twitter.
 
Over Qlik
Qlik® is het toonaangevende visual analytics platform en de pionier op het gebied van business intelligence, gedreven door gebruikers. Qlik’s portfolio, met cloud-based en on-premise oplossingen, voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics, ongeacht de locatie van data. Klanten die Qlik Sense®, QlikView® and Qlik® Cloud gebruiken, halen betekenis uit informatie van verschillende bronnen en ontdekken verborgen relaties tussen data. Dit leidt tot inzichten die goede ideeën tot stand brengen. Het hoofdkantoor van Qlik is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. Qlik werkt in meer dan 100 landen en heeft meer dan 40.000 klanten wereldwijd.

© 2017 QlikTech International AB. All rights reserved. Qlik®, Qlik Sense®, QlikView®, QlikTech®, Qlik Cloud®, Qlik DataMarket®, Qlik Analytics Platform®, Qlik NPrinting®, Qlik Connectors®, Qlik GeoAnalytics™ and the QlikTech® logos are trademarks of QlikTech International AB which have been registered in multiple countries. Other marks and logos mentioned herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners.

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
qlik@marcommit.nl