www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (705 dagen geleden)
Bedrijf:

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

GreatCircle en Blue Dynamic zijn beiden gespecialiseerd in branchespecifieke businesssoftware. Hierbij wordt diepgaande kennis van specifieke bedrijfsprocessen vertaald in geïntegreerde oplossingen en standaardfunctionaliteit voor het aansturen van de commerciële, logistieke en financiële processen. “Via BlueCircle kunnen we onze klanten verder ontzorgen met een compleet scala aan managed services diensten voor applicatiebeheer, netwerkinfrastructuren en cloud computing.”, zegt GreatCircle-directeur Paul van Hal. Karel Pecl, van Blue Dynamic, vult aan: “Samen bieden we een breed en diep palet aan diensten waarmee bedrijven het maximale uit Microsoft Dynamics 365/AX en de cloud kunnen halen.”

24x7 beheer en support
In BlueCircle komt de ervaring van GreatCircle samen met die van Blue Dynamic. Beide bedrijven hebben immers veel expertise op het gebied van Microsoft Dynamics365/AX opgebouwd bij diverse retailers, industriebedrijven en logistieke dienstverleners. Onder andere retailgroep Darty, het moederbedrijf van BCC, is al jaren een tevreden klant van Blue Dynamic. Van Hal: “BlueCircle is volledig gespecialiseerd in managed services voor bedrijven die gebruikmaken van Dynamics365/ AX-bedrijfssoftware. Zo kunnen we onze dienstverlening aanvullen met 24x7 beheer en support, en retailbedrijven nog beter helpen om hun voordeel te doen met de vele mogelijkheden en innovaties van Microsoft-technologie. Innovaties die hen in staat stellen om de aanleverketen efficiënter en effectiever te laten functioneren, klanten optimale service te bieden en flexibel in te spelen op nieuwe klantwensen.”

Over Blue Dynamic
Blue Dynamic (www.blue-dynamic.eu) is ontstaan vanuit de Darty Group, het moederbedrijf van retailerbedrijven zoals BCC en het Tsjechische Datart, Vanden Borre in België en Darty in Frankrijk, Italië, Turkije, Spanje en Portugal. Na de oprichting in 2014 kon de onderneming meteen aan de slag op een eerste project: het vervangen van SAP door Microsoft Dynamics AX bij BCC Elektro-speciaalzaken. Sindsdien heeft de onderneming veel succesvolle projecten afgerond bij organisaties in heel Europa. Meer informatie is beschikbaar via blue-dynamic.eu.

Over GreatCircle Solutions & Services
GreatCircle (www.greatcircle.nl) helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken. Hiertoe adviseert en ondersteunt GreatCircle bij het stroomlijnen en het inrichten van de bedrijfsprocessen voor efficiëntere bedrijfsvoering. Naast slimme branchespecifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van de Broad Horizon Groep waarin o.a. ook diensten op het gebied van hosting van e-commerce platforms worden aangeboden.Voor meer informatie: Yvette van Erp:  06-14652707 / yvette.vanerp@greatcircle.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van GreatCircle Solutions & Services  

Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 705 dagen
Bron:
GreatCircle Soluti.. contact  
Logo GreatCircle Solutions & Services
  +31 88 0580 222
  info@GreatCircle.nl
  www.greatcircle.nl
GreatCircle Soluti.. sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl