Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (737 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NetApp transformeert digitale klantervaring met NetApp Active IQ en virtuele supportassistent Elio

Nieuwe tools zorgen voor benutten van het volledige potentieel van Data Fabric, zowel on-premise als in de cloud, met behulp van kunstmatige intelligentie

Schiphol-Rijk, 9 oktober 2017 NetApp (NASDAQ: NTAP) biedt klanten een nieuwe digitale ervaring, gebaseerd op inzichten uit een uitgebreide NetApp-knowledge base met voorspellende analyses, proactieve support en cognitieve computing. Door kunstmatige intelligentie in de nieuwe virtuele support-assistent NetApp® Elio te combineren met cloudgebaseerde analyses van NetApp Active IQ® kunnen bedrijven intelligente inzichten creëren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun klanten en minder aan hun infrastructuur.

Data is het kloppend hart van elk bedrijf en moet ongehinderd door de organisatie kunnen stromen om digitale transformatie mogelijk te maken. Hoe snel bedrijven meerwaarde uit hun data kunnen halen, wordt echter bepaald door de onderliggende infrastructuur. Hoe halen IT-organisaties alles uit hun resources om te profiteren van gedistribueerde, dynamische en diverse data die ongehinderd doorstroomt? Voorspellende analyses, cognitieve computing en proactieve hulp—op basis van informatie uit de community van NetApp-gebruikers—maken de bedrijfsinfrastructuur efficiënter en helpen bij het oplossen van potentiële problemen.

Het omvangrijke klantenbestand van NetApp is een uitgebreide bron van kennis, bestaande uit miljarden datapunten die dagelijks worden verzameld door meer dan 300.000 Data Fabric-oplossingen. Op deze data past NetApp cloudanalyses toe om inzichten te verkrijgen. Op basis van die inzichten kunnen bedrijven vervolgens actie ondernemen. De combinatie van cognitieve computing in Elio en machine-learning in Active IQ, die wordt geleverd bij alle NetApp-systemen, maakt de collectieve inzichten sneller beschikbaar. Deze getransformeerde klantervaring levert een belangrijke tijdsbesparing op.

De bekendmaking van vandaag markeert nieuwe services, oplossingen en software, waaronder:
 • Digitale support met Elio, geleverd met IBM Watson®-services. Door community-data uit eerdere NetApp Support-tickets continu te analyseren en te combineren  met cognitieve computing, zorgt de virtuele supportassistent Elio ervoor dat optimale antwoorden tot vier keer sneller dan met traditionele methoden te generen zijn. De supportmogelijkheden zijn als volgt:
  • 24/7 toegang tot Elio-chat: online, mobiel of vanuit de producten.
  • Via de zoekmachine informatie zoeken in de technische resources van NetApp, zodat informatie te vinden is zonder in te loggen bij de Support-site of een ticket aan te maken.
 • NetApp Active IQ. Bedrijven kunnen actie ondernemen naar aanleiding van intelligente inzichten die beschikbaar komen door voorspellende cloudanalyses te combineren met proactieve support. Door deze inzichten ter harte te nemen, neemt de storage-efficiëntie toe en wordt compliance van de configuratie gewaarborgd. Daarnaast kunnen ze de risico's verkleinen door aanbevolen upgrades:
  • Tot de nieuwe functies behoren de Risk Advisor, Storage Efficiency Advisor en Interoperability Advisor.
  • Door Active IQ te voeden met community-data ontstaan praktische inzichten en voorspellende analyses voor alle NetApp-producten.
  • Vanuit één weergave kunnen bedrijven eenvoudig en veilig bekijken hoe het met hun gehele Data Fabric is gesteld, zowel on-premises als in de cloud.
“Als toonaangevend bedrijf op het gebied van de hybrid cloud weten wij dat bedrijven tijd willen besteden aan hun klanten en niet aan hun infrastructuur”, zegt Cindy Warner, Senior Vice President en General Manager van Worldwide Enterprise Services and Support bij NetApp. “De nieuwe klantervaring die wij aanbieden met Elio, gebouwd op IBM Watson en met Active IQ, stelt onze klanten in staat tijd te besparen, de betrouwbaarheid te vergroten en personeel in te zetten voor winstgevender initiatieven zoals digitale transformatie.”

Door de klantervaring te transformeren, helpt NetApp organisaties alles uit hun resources te halen door antwoorden te bieden waar en wanneer die nodig zijn: support via meerdere kanalen is 24/7 beschikbaar op de mobiele telefoon, de desktop-pc of vanuit applicaties. Dankzij de Watson-technologie in Elio worden gebruikers in natuurlijke taal aangesproken en worden vragen beantwoord. Bovendien leveren proactieve, geautomatiseerde analyses aanbevelingen op maat op om de uptime te vergroten.

NetApp-klanten hebben gezamenlijk jaarlijks meer dan zeshonderd miljoen dollar bespaard door gebruik te maken van NetApp-analyses. NetApp Active IQ voorspelt en detecteert performanceproblemen en doet configuratie-aanbevelingen, zodat bedrijven hun data-infrastructuur kunnen optimaliseren voor de hybrid cloud, inclusief Amazon en Azure. Organisaties kunnen symptomen aanpakken voordat ze tot problemen uitgroeien door de aanbevelingen en beperkende maatregelen van Active IQ op te volgen.

Dankzij de digitale klantervaring die NetApp biedt, kunnen organisaties wereldwijd de performance, beschikbaarheid en efficiëntie van hun infrastructuur optimaliseren zodat data kan blijven stromen en de transformatie wordt versneld.

Prijsstelling en beschikbaarheid
Elio en Active IQ zijn nu beschikbaar bij een NetApp Support-contract. Ze zijn kosteloos inbegrepen bij het NetApp-portfolio, waaronder NetApp All Flash FAS (AFF), FAS, SolidFire®, AltaVault™, E-serie, EF-serie, StorageGRID®, ONTAP® Cloud en ONTAP Select.

Aanvullende bronnen
###

Over NetApp 
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl. #DataDriven

Contactpersoon voor de pers: 
Michael Ros/Eline Alberts/Mari Carmen Rivera Campos 
LVTPR
+ 31 (0) 30 65 65 070
netapp@lvtpr.com

NETAPP, het NETAPP-logo en de op http://www.netapp.com/TM vermelde merken zijn handelsmerken van NetApp, Inc. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NetApp  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van dinsdag 15 oktober 2019  
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
PanCompany BV is Great Place to Work Certified!

Meet Maunt: preferred supporter van data-architectuur

Conscia ontvangt twee Cisco partner-awards

Slechts een op de vijf Nederlanders bespreekt probleemschuld met omgeving 

Uniserver sluit partnership met ICT-dienstverlener Valid

Fortinet lanceert FortiCWP: dynamische beveiliging van workloads in multi clouds
Geplaatst:
Verstreken tijd: 737 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
NetApp contact  
Logo NetApp
  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  
NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl