www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 150 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Microsoft en NetApp ontketenen de kracht van data met de eerste Azure Enterprise NFS-service in de branche

Strategische relatie introduceert Microsoft Azure Enterprise Network File System (NFS)-service, mogelijk gemaakt door NetApp; aanvullende integratie met NetApp Data Fabric

Schiphol Rijk — 6 oktober 2017 — NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf de dataservicestechnologie bij uitstek levert achter unieke cloudgerichte mogelijkheden voor de hybrid cloud. De nieuwe Enterprise NFS-service (Network File System) in de cloud is uniek in de branche. De service wordt vanuit Azure zelf geleverd en is mogelijk gemaakt door NetApp®. NetApp heeft tevens nauwere integratie met Azure bekendgemaakt in Cloud Control voor Microsoft Office 365 en NetApp AltaVault™.

Bedrijven wereldwijd kiezen voor de cloud om sneller te reageren op behoeften van klanten en om concurrenten voor te blijven. Volgens IDC beslaat de bestandsgebaseerde markt nu 28 EB. De cloud groeit sneller dan on-premises, met 24,9% tegen 2021[1]. Data-driven bedrijven die de cloud vooropstellen of een hybrid-cloudstrategie willen voeren hebben behoefte aan een krachtige methode om kernapplicaties in de cloud te laten werken met dezelfde Enterprise NFS-service waar ze al op vertrouwen. Deze visionaire bedrijven weten dat ze alleen volledig data-driven kunnen worden als ze hun data benutten via de kracht van de hybrid cloud.

“Organisaties kiezen in hoog tempo voor de cloud, maar er zijn nog steeds enterprise dataservices nodig om ook workloads zoals database-analyses, e-mail, DevOps en disaster recovery onder te brengen in de cloud”, aldus Amita Potnis, Research Manager bij IDC. “Door deze aankondiging kunnen NetApp en Microsoft dezelfde Enterprise NFS uitbreiden waar bedrijven al op vertrouwen, zonder de complexiteit en beheerlast die normaal gesproken zijn gemoeid met bestandsgebaseerde protocollen.”

“Wij zijn blij dat we samen met NetApp Enterprise NFS-services kunnen aanbieden vanuit Azure. Klanten kunnen hun applicaties voortaan in Azure onderbrengen terwijl ze blijven profiteren van de schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid die de toonaangevende dataservices van NetApp leveren”, verklaart Tad Brockway, General Manager van Microsoft Azure Storage bij Microsoft Corp. “Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts om dataservices op basis van de hybrid cloud te kunnen aanbieden aan onze gezamenlijke klanten.”

De service kan snel en eenvoudig rechtstreeks worden benaderd via de Azure-console. IT-leiders hebben een transparante invloed op hoogwaardige clouddataservices op basis van NetApp.

“NetApp en Microsoft weten dat bedrijven een holistische aanpak voor datamanagement moeten volgen die veilig, efficiënt en toekomstbestendig is en ook keuzevrijheid biedt”, licht Anthony Lye toe, Senior Vice President van de Cloud Business-divisie bij NetApp. “De unieke oplossing maakt gebruikt van NFS om de manier te transformeren waarop bedrijven kiezen voor de cloud. Deze nieuwe werkwijze levert inzichten en beheermogelijkheden op voor Azure-, on-premises- en gehoste NFS-workloads.”

Cloudarchitecten en storagebeheerders kunnen NFS-services voortaan provisionen, automatiseren en schalen met behulp van RESTful-API's. Er worden aanvullende services voor dataprotectie aangeboden, om te beginnen met geautomatiseerde snapshots die op verzoek kunnen worden aangemaakt. De service ondersteunt zowel V3- als V4-workloads voor klanten in de cloud en de hybrid cloud. De service integreert ook met een reeks Azure-services, waaronder analyses, SQL Server en SAP Hana voor Azure.

Aanvullende integraties met Cloud Control, AltaVault en Microsoft Azure
NetApp breidt cloudprotectie en -retentie uit voor Microsoft Office 365 op Azure-storage en biedt support aan vanuit Dublin in EMEA en vanuit Sydney in APAC. Daarnaast zijn de cloudgebaseerde backup- en recoveryoplossingen verruimd met nieuwe Azure-storagemogelijkheden en -bundels.

Beschikbaarheid
Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de preview van de Azure Enterprise NFS-service, mogelijk gemaakt door NetApp, via www.netapp.com/azurepreview.

Cloud Control en NetApp AltaVault zijn al verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op de respectieve websites.

###

Over NetApp 
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl. #DataDriven

Contactpersoon voor de pers: 
Michael Ros/Eline Alberts/Mari Carmen Rivera Campos 
LVTPR
+ 31 (0) 30 65 65 070
netapp@lvtpr.com

NETAPP, het NETAPP-logo en de op http://www.netapp.com/TM vermelde merken zijn handelsmerken van NetApp, Inc. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.


[1] Bron: IDC, Worldwide File & Object-based Storage Forecast 2017-2021, US42280717, september 2017
Laatste van NetApp  
NetApp Spot Wave: lagere infrastructuurkosten en minder complexiteit voor big data-applicaties op Kubernetes

NetApp treedt toe tot Aston Martin Cognizant-formule 1-team om pionierswerk te doen op het gebied van datagestuurde racestrategie

NetApp Reports Second Quarter of Fiscal Year 2021 Results
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 150 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
NetApp contact  

Logo NetApp

  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  


NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl