Grote belangstelling public cloud sessie MatrixMind, NetApp, Palo Alto, Equinix

Op 4 oktober organiseerde MatrixMind, specialist op het gebied van public cloud integratie, samen met NetApp, Equinix en Palo Alto een public cloud educatie sessie. Diverse organisaties discussieerden o.l.v. Marco Gianotten, CEO van onderzoeksbureau Giarte, over een reeks complexe public cloud vraagstukken als exit strategieën, cloud platform keuze, hybride setup, security architecturen, open source toepassingen en serverless architecturen. De gasten werden tevens rondgeleid in Equinix’ nieuwste paradepaardje: AM4.

“De belangstelling voor ons Modern Virtual DataCenter concept groeit snel. De cloud wereld is en blijft voorlopig hybride waarbij onze IAAS propositie, gebaseerd op de MatrixMind Cloud Gateway, klanten in staat stelt de potentie van de public cloud te combineren met het vertrouwen van de eigen omgeving. Onze filosofie is public cloud-tenzij, we vinden tussenoplossingen als hosting- of shared concepten geen alternatief voor de echte innovatiekracht van de hyperscalers. Maar onze klanten mogen geen enkele lock-in ervaren en dus stelt ons concept ze in staat de publieke cloud ook weer te verlaten richting on-prem, mocht dat in de toekomst om welke reden dan ook nodig zijn”, aldus Almir Iriskic, CTO en oprichter van MatrixMind.

MatrixMind organiseert deze educatiesessies i.s.m. haar partners t/m de zomer van 2018, aanmelden kan via http://eloqua.biz-connect.nl/soundbitesessie.

Over Matrixmind
Nooit meer investeren in on-premise infrastructuur, geen startup kosten en een gegarandeerde exit vanuit de publieke cloud. Dat is de garantie die MatrixMind klanten krijgen met de Modern Virtual DataCenter oplossing (MVDC). Het MVDC creëert een hybride, stretched en redundant datacenter voor eigen locatie, colocatie (Equinix) en de public cloud. Gebaseerd op een cloud-tenzij filosofie worden applicaties geleidelijk maar beslist van de eigen- dan wel colocatie naar AWS, Azure of andere hyperscalers verhuisd. MatrixMind biedt een 100% garantie dat binnen het MVDC concept investeringen in het eigen datacenter voorgoed tot het verleden behoren en alle toekomstige groei wordt opgevangen via public IAAS providers. De exit strategie t.a.v. de cloud provider(s), maar ook Matrixmind zelf, is daarbij volledig gezekerd.

Voor meer informatie:
MatrixMind B.V.
Mirza Arnautovic
Telefoon: +31 (0)6 1539 5277
E-mail: mirza.arnautovic@matrixmind.nl.