www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (711 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

WCC en codecentric versterken banden door toevoeging nearshore software-ontwikkeling in Servië

Toevoeging nearshore oplossing verhoogt schaalbaarheid en flexibiliteit bij groei

Amsterdam, 5 oktober 2017 – Voor het verder uitbreiden van haar software-ontwikkelingsactiviteiten heeft WCC, ontwikkelaar en leverancier van software gebaseerd op geavanceerde search en match technologie, gekozen voor de nearshoring-dienstverlening van codecentric in Servië. Dankzij de samenwerking met codecentric Nederland BV, specialist in Agile Software-ontwikkeling, continuous delivery en digitalisatie, kan WCC verder opschalen in capaciteit, zonder dat dit ten kost gaat van kwaliteit. Hierdoor is WCC nog beter in staat haar groeiambitie te realiseren.

WCC en codecentric werken al een aantal jaren samen op het gebied van softwareontwikkeling. Om de groei van WCC optimaal te faciliteren, is het belangrijk dat de organisatie externe resources flexibel kan inzetten. Aanvulling met nearshoring in Servië zorgt ervoor dat er meer mankracht voorhanden is, terwijl kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Alle codecentric collegae in Europa hebben dezelfde kennis en vaardigheden, zodat ze gemakkelijk instromen in samengestelde teams.

Joost van der Pols, eigenaar van codecentric: “In de afgelopen jaren hebben we een sterke relatie opgebouwd met WCC. WCC loopt voorop in haar markt. De organisatie leeft van en drijft op technologie en innovatie, een cultuur waarin codecentric zich herkent. Twintig procent van onze tijd besteden wij aan innovatie. Samen zijn we dan ook constant op zoek naar hoe het beter kan. De aanvulling met nearshoring is hier een mooi voorbeeld van en biedt WCC de mogelijkheid de volgende stap te zetten in haar groeistrategie.”

Paul Swaab, Software Development Director bij WCC: “Aangezien WCC en codecentric al twee jaar samenwerken, hebben de consultants van codecentric gevestigde kennis en expertise van de complexe IT-omgeving van WCC. codecentric verbetert continu on-the-job het Agile Development proces bij WCC. De projectoverschrijdende aanpak van codecentric zorgt ervoor dat ook wij steeds leren, verbeteren en kunnen leveren.”

---Noot voor de redactie: Bijgaand vindt u een foto van ondertekening van het nearshore-contract. Van links naar rechts, van achter naar voor: Paul Swaab, Robbert Veraart, Joost van der Pols en Wim Rietdijk.

Over WCC
WCC is een softwarebedrijf dat producten ontwikkelt en implementeert op het gebied van arbeidsbemiddeling en identiteit. Typische klanten zijn overheidsinstanties en grote commerciele bedrijven  over de hele werled. De focus ligt op de Public Employment Services markt (UWV’s) waarin het zich wereld marktleider mag noemen en Border Management. Maar WCC heeft ook klanten zoals Randstad en Adecco. De kern van het succes is gebaseerd op ELISE, een geavanceerd zoek en match platform. Twee belangrijke nieuwe producten zijn het Employment Platform en HERMES. Het Employment Platform is een modulaire software suite, speciaal ontwikkeld voor Public Employment Services als basis voor al hun job matching en arbeidsmarkt toepassingen. HERMES is het nieuwste product en screent passagierslijsten op het voorkomen van ongewilde personen. WCC is opgericht in 1996. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Meer informatie op: www.wcc-group.com.

Over codecentric
codecentric creëert excellente software en helpt organisaties zelf software te bouwen. Het creëren van software is vakmanschap. codecentric realiseert, adviseert en draagt kennis over. Dit doet zij met marktoverstijgende Software Craftsmen, in een Agile context. Dagelijks past codecentric de laatste oplossingen in het Continuous Delivery, Application Performance en Digitalisatie werkveld toe. Met ruim 350 medewerkers in Europa en 30 medewerkers in Nederland, is codecentric de partner voor projecten, consultancy, opleidingen en audits. Meer informatie op: www.codecentric.nl.

Meer informatie
Marcommit
Marielle van Zanten
035 582 2730
marielle@marcommit.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Codecentric  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 711 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Codecentric contact  
Logo Codecentric
  +31 (0) 85 400 00 11
  info@codecentric.nl
  www.codecentric.nl
Codecentric sociaal  
Codecentric tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau