Datum: (285 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Diederik Klijn aangesteld als Regional Sales Manager Noord-Europa bij Avi NetworksAmsterdam/Brussel, 4 oktober 2017 – Diederik Klijn (45) is per 1 oktober 2017 aangesteld als Regional Sales Manager bij Avi Networks. Hij is aangesteld om het team te leiden in de regio Noord-Europa. Avi Networks biedt innovatieve functionaliteiten voor het beschikbaar stellen van zowel interne als externe applicaties en gaat daarbij verder dan de traditionele load balancers, met functionaliteiten als applicatieanalyses, autoscaling en beveiliging van applicaties in datacenters, hybride en public cloud. Diederik gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het ontwikkelen van de markt, door het werven van klanten, optekenen van partners en het verder uitbouwen van de naam van Avi Networks.

Diederik heeft hiervoor onder andere de rol van Regional Director bij Zscaler vervuld, waar hij verantwoordelijk was voor een vergelijkbare missie. Daarnaast heeft hij meer dan tien jaar ervaring in diverse salesfuncties gericht op de Benelux en Scandinavië.

Diederik over zijn nieuwe uitdaging: “Avi Networks is recent gestart in deze markt en ik kijk er naar uit om de regio verder uit te bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat Avi Networks de markt op zijn kop gaat zetten en traditionele spelers in de markt wakker zal schudden. Veel bedrijven zijn namelijk op zoek naar een oplossing om hun netwerken en datacenters te moderniseren en een snellere time-to-market te realiseren. Bedrijven willen applicaties in meerdere clouds onderbrengen, de performance van die applicaties meten en tegelijkertijd de kosten reduceren. Avi Networks maakt dit mogelijk met innovatieve technologie en dit wordt door steeds meer organisaties ontdekt. Dit betekent ook dat er nieuwe resellers zullen aanhaken en dat we een volledig nieuw kanaal gaan bouwen dat zich richt op de toekomst.”

Dirk Marichal, Vice President EMEA en India van Avi Networks, over de benoeming van Diederik: “Ik ben erg blij dat we Diederik aan ons team en onze missie toe kunnen voegen. Hij heeft bewezen expertise in het uitbouwen van een regio en we hebben hem en zijn netwerk hard nodig om de groei die we doormaken te stimuleren.”

------------

Over Avi Networks 
Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud. Het Avi Vantage Platform maakt gebruik van software-defined principes voor krachtige, elastische levering van applicaties op bare-metal servers, VM’s of containers. Het platform is gebouwd op software-defined principes, draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers, en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen. Meer informatie op www.avinetworks.com 

Meer informatie
Marcommit
Gosse de Reus
+31 (0)35-5822730
avinetworks@marcommit.nl

 Diederik Klijn
Diederik Klijn