Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 17 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Stripe maakt online afrekenen eenvoudiger met Elements

Met Stripe Elements kunnen online ondernemingen de aankoopbeleving voor klanten volledig aanpassen en automatisch optimaliseren

Amsterdam. 4 oktober 2017Stripe lanceert Elements: een oplossing waarmee online ondernemingen snel en makkelijk een moderne afrekenbeleving kunnen creëren. Elements bestaat uit bouwstenen voor een snel en makkelijk aankoopproces. De verschillende Elements kunnen naar wens gecombineerd en aangepast worden; het harde werk binnen iedere component wordt gedaan door Stripe. Dankzij automatische optimalisatie voor mobiele toestellen, locatie gerelateerde informatie, alternatieve betaalmethoden en meer, zorgt Stripe ELements voor een hogere conversie.

Zelfs anno 2017 is online afrekenen via een website of app soms onnodig ingewikkeld. Bijna drie kwart van alle mobiele winkelmandjes wordt achtergelaten voordat de aankoop is voltooid (bron: BI Intelligence). In veel gevallen is dit het gevolg van een onhandig afrekenproces. Tot nu toe hadden ondernemingen tot twee keuzes om hier iets aan te doen. Even snel iets bouwen op basis van vooraf ontworpen betalingsformulieren, of zelf iets helemaal op maat laten bouwen (iets dat vaak weken inspanning kost en dat zorgt voor meer complexiteit en mogelijke fouten). Uit een review van ‘s werelds top 100 commerce sites blijkt:
 • 72 sites vertoonden drie of meer fouten bij het afrekenen – zaken die makkelijk aangepast kunnen worden om het voor klanten makkelijker te maken om af te rekenen.
 • Bij bijna de helft werden klantengegevens die waren opgeslagen in de browser niet op de juiste wijze automatisch ingevuld in het online formulier.
 • Bij een vijfde was het lastig om af te rekenen via mobiel, bijvoorbeeld omdat een numeriek toetsenbord voor het invoeren van creditcard- of rekeningnummers ontbrak.
Met Elements hoeven bedrijven niet meer te kiezen. Ze kunnen hun klanten nu een snelle, modern aankoopbeleving bieden die zeer makkelijk is aan te passen.

Elements biedt bedrijven het volgende:
 1. Een volledig op maakte gemaakte betalingsbeleving - bedrijven kunnen alles aanpassen, van kleuren en lettertypen tot grafische elementen en andere layoutdetails. Er kan bijvoorbeeld voor gekozen worden om alle creditcardgegevens te verzamelen in één veld of in meerdere velden.
 2. Zeer eenvoudige integratie - er zijn slechts enkele regels code nodig om Elements te integreren in een website. De meeste code kan rechtstreeks gekopieerd worden uit de documentatie. Voor aanpassingen hoeven slechts enkele parameters gewijzigd te worden; het is niet nodig om helemaal opnieuw te beginnen. Zo kunnen ondernemingen binnen enkele minuten van start.
 3. Hogere conversie – Elements adresseert een aantal van de meest voorkomende fouten in het afrekenproces, met slimme oplossingen zoals:
  • De mobiele beleving - Elements detecteert automatisch wanneer een gebruiker wil afrekenen via een mobiel toestel en optimaliseert de weergave automatisch. Daarbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met verschillende schermgrootten en wordt een numeriek toetsenbord getoond wanneer dat zinvol is (voor creditcardnummers, verloopdatum, postcode, etc.)
  • Real-time controle - terwijl een klant zijn gegevens invoert, toont Elements real-time feedback bij mogelijke fouten (in plaats van pas achteraf, nadat alle gegevens zijn ingevoerd).
  • Lokalisatie – aan de hand van de ingevoerde creditcardgegevens bepaalt Elements automatisch welke info wordt gevraagd. In de VS wordt bijvoorbeeld gevraagd om een ‘zip code’; in Nederland en België om een ‘postcode’.
  • Additionele betaalmethoden – met slechts één integratiestap kunnen ondernemingen met Elements niet alleen betalingen via creditcards accepteren, maar ook via alternatieve betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Apple Play, Android Pay of andere wallets die worden ondersteund door de Payment Request API.
  • Autofill – Elements zorgt ervoor dat ‘autofill’ (het automatisch invoeren van standaardgegevens die zijn opgeslagen in de browser) consistent en correct werkt op ieder platform en met iedere browser.
Verder hoeven ondernemingen zich met Elements geen zorgen te maken over de beveiliging en compliance. De belangrijkste betaalgegevens worden alleen verzameld door Stripe en komen dus nooit terecht op de servers of systemen van de onderneming die Elements gebruikt. Alle informatie wordt rechtstreeks naar Stripe gestuurd en wordt daar veilig versleuteld opgeslagen. Dit betekent dat ondernemingen die Elements gebruiken voldoen aan de makkelijkste vorm van PCI-compliance (SAQ-A), zelfs volgens de nieuwste PCI-richtlijnen.

“Stripe wordt gebruikt door honderdduizenden bedrijven over de hele wereld, van Fortune 500-ondernemingen tot innovatieve start-ups”, zegt Duco van Lanschot, Head of Benelux voor Stripe. “We hebben die expertise gebruikt voor Stripe Elements, om internetondernemingen de best mogelijke betaalervaring te bieden. Daarbij handelt Stripe al het complexe werk af dat in de achtergrond plaatsvindt. Denk aan optimalisatie voor verschillende mobiele toestellen, voor verschillende betaalmethoden en voor verschillende regio’s. Ondernemingen kunnen Stripe Elements binnen enkele minuten implementeren en volledig aanpassen. En daarvoor is twee derde minder code nodig dan over het algemeen het geval is.”

Over Stripe
Stripe is een wereldwijd softwareplatform voor het starten en runnen van een online onderneming. Sinds de lancering in 2011 is Stripe uitgegroeid tot een belangrijke drijvende kracht achter de mobile commerce-revolutie. Jaarlijks worden miljarden euro’s aan betalingen verwerkt voor honderdduizenden bedrijven in 25 landen. Het is de missie van Stripe om het ‘BNP’ van het internet te laten groeien, door ervoor te zorgen dat meer bedrijven online zaken kunnen gaan doen. Kijk voor meer informatie op www.stripe.com.

Contact voor de pers:
Stripe Persdesk, tel: +31 (0)23 56 28 208, stripe@mcspr.nl
Laatste van Stripe  
70% van de online ondernemingen doet internationaal zaken, maar protectionisme remt de groei

Startfinancieringen in Europese techbedrijven verviervoudigd in slechts drie jaar

Effectievere inzet van ontwikkelaars kan over een periode van 10 jaar het wereldwijde BNP met 2,5 biljoen euro verhogen
Kris Marchi aangesteld als directeur XPLUS Internationaal

E-mergo behaalt Microsoft Gold Partner status

Distributeur Kappa Data breidt portfolio uit met Arcserve oplossingen die data beschermen tegen ransomware

Digitale sector wil herziening Thuiskopievergoeding

Xebia ontwikkelt een simulatie gericht op Agile transformaties
IT-integratiespecialist Enable U vindt investeringspartner in Vortex

Fullstaq is nu Rancher Platinum Partner, de enige in de Benelux!

Luzac benoemt Gerco van den Brink tot rector vestiging Rotterdam

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

86,6% van de bedrijven geeft in hun werkplekstrategie prioriteit aan employee empowerment

Ivanti stelt Melissa Puls aan als Chief Marketing Officer

myBrand doet beroep op Conclusion Mission Critical voor 24x7 monitoring en beheer

Unit4 kondigt next-generation ERP aan voor middelgrote, mensgerichte organisaties in de dienstverlening

Vrouwelijk HR-professional voelt zich vertrouwenspersoon, man voelt zich coach

Looptijd openstaande facturen neemt toe

Red Hat breidt automatisering voor hybride cloud uit met integratie Red Hat Ansible Automation Platform voor Red Hat OpenShift omgevingen

“Vervelendste HR-taak eindelijk verleden tijd?”

Op vakantie naar het Verenigd Koninkrijk? Cheddar, bacon en Schotse zalm mogen vanaf 2021 niet meer mee naar huis

Een op drie IT-verantwoordelijken: “Organisatie maakt ineffectief gebruik van cloudtechnologie”

UWV, FNV en Nationale Vacaturebank geven gratis webinars tijdens Nationale Sollicitatiedag

HashiCorp lanceert nieuwe services voor identity gebaseerde zero-trust security in multi-cloudomgevingen

Open Stack lanceert Victoria-release met verbeterde netwerkmogelijkheden en native integratie met Kubernetes

CM.com: 76% Core Revenue Growth for CM.com in Q3 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 17 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Stripe contact  

Logo Stripe

Stripe sociaal  


Stripe tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Arcserve
Logo NLdigital
Logo Luzac
Logo Enable-U
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo myBrand
Logo Unit4
Logo Nextmoves
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Zoom
Logo Poly
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89521 persberichten
- 5806 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8905 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl