Datum: (291 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

TJIP spreekt over Blockchain op FFP Congres 2017 op 5 oktober in NieuwegeinDelft, 2 oktober 2017 – Tijdens het FFP Congres 2017 dat op 5 oktober plaatsvindt in Nieuwegein zijn de platform engineers van TJIP uit Delft aanwezig. Zij praten bezoekers bij over blockchain en de invloed van deze technologie op ons dagelijks leven in één van de vele inspirerende FFP Expert Meetings.

In zeven edities is het FFP Congres uitgegroeid tot hét platform voor financiële planning in Nederland, waar zo’n duizend professionals aanwezig zullen zijn. De dag krijgt vorm door een aantal inspirerende Expert Meetings, op maat gemaakt voor de financieel planner.

De belofte van blockchain is dat veel data op een efficiëntere manier geregistreerd gaan worden. Maar wat betekent dit nu concreet? Hoe gaat deze technologie ons werk veranderen? En waar komen we nu al blockchaintechnologieën tegen?

Walter Mosterd en Wessel Heikens zijn namens TJIP aanwezig en gaan onder meer in op deze vragen. Zij spreken over blockchain technologieën en het effect hiervan op ons dagelijkse leven. ‘Tijdens de Expert Meeting gaan we terug naar de kern van blockchain en leggen wij uit hoe je hier de komende jaren mee te maken gaat krijgen. Niet alleen als financieel expert, maar ook als consument’, aldus Walter Mosterd, marketing manager bij TJIP.

De financiële sector wordt volledig op z’n kop gezet door slimme innovaties op het gebied van blockchain, artificial intelligence (AI), machine learning en chatbots. Deze nieuwe technologieën maken klassieke diensten goedkoper, gemakkelijker en sneller.

Met name de blockchaintechnologie heeft in potentie zeer vergaande implicaties voor de financiële sector.

Aanmelden
Aanmelden voor het FFP Congres 2017 op donderdag 5 oktober kan via deze link.
Aanmelden voor de Expert Meeting van TJIP om 12:40 uur is niet meer mogelijk, deze is inmiddels vol.

##

Over TJIP
De platform engineers van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platformen samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platformen voor banken en verzekeraars in Nederland. De platformen helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren. TJIP heeft als missie met branche-brede software platforms de bedrijfskritische processen van onder meer financiële instellingen op eenvoudige wijze beschikbaar te maken voor adviseurs en consumenten. In Delft werken meer dan honderd gedreven professionals aan mission critical platformen bij onder andere ABN AMRO, Achmea, BlackRock, Eurocross en HSK. Meer informatie over TJIP is te vinden op de website.

Meer informatie voor de pers:
TJIP B.V. Delft
Walter Mosterd (Marketing)
w.mosterd@tjip.com
06-37444129