www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (913 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Veeam breidt nummer één Availability-oplossingen uit naar Microsoft Azure Stack

  • Oplossing levert geavanceerde databescherming en Availability-oplossing voor hybride-cloudomgevingen van Azure
  • Klanten profiteren on premise van flexibiliteit en innovatiemogelijkheden van cloudcomputing
Utrecht, 29 september 2017 - Veeam® Software, de innovator op het gebied van de Availability for the Always-On Enterprise™, ondersteunt vanaf nu ook Microsoft Azure Stack. Hiermee biedt Veeam databescherming en Availability voor Microsoft Azure, en Azure Stack als een verlenging hiervan, waardoor de flexibiliteit en innovatiemogelijkheden van cloudcomputing naar on premise omgevingen worden gebracht. De Veeam-ondersteuning helpt organisaties bij het beschermen van data en applicaties in Azure Stack.

Met de ondersteuning van Azure Stack voorzien de Veeam Availability-oplossingen klanten van een algemeen back-up- en managementplatform voor on premise, virtuele, fysieke en cloudomgevingen voor snel herstel van bedrijfskritieke applicaties. Serviceproviders beheren en behouden de controle en het inzicht doordat ze klanten en eindgebruikers eenvoudig kunnen monitoren.

Daarnaast zorgt de ondersteuning van Veeam ervoor dat Azure Stack-klanten hun applicaties eenvoudiger kunnen beschermen en herstellen. De Veeam-beschikbaarheidsoplossingen zijn samen met partners ontworpen en getest, zodat Veeam-klanten blijven profiteren van geavanceerde opslag waarmee ze de beschikbaarheid van alle applicaties en data binnen iedere cloudinfrastructuur – zowel public al hybrid – garanderen.

“De meeste organisaties hanteren tegenwoordig een ‘cloud-first’-strategie, dus focussen we ons vooral op het leveren van waterdichte cloudbeschikbaarheid”, zegt Peter McKay, Co-CEO en President van Veeam. “We breiden onze samenwerking met Microsoft uit om Availability te garanderen voor alle applicaties en data, binnen iedere cloud. Het feit dat we nu launchpartner zijn voor Azure Stack benadrukt het belang van onze rol op dit gebied. Onze bewezen oplossingen stellen onze klanten in staat de juiste hoeveelheid flexibiliteit en controle te balanceren voor zeer consistente hybride-cloudimplementaties, waarbij ze zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun informatie”.

De belangrijkste voordelen van de Veeam-ondersteuning voor Azure Stack:
  • Multi-tenancy: Veeam Cloud Connect isoleert back-upkopieën voor iedere klant, voor optimale security en compliance;
  • Meerdere herstelopties: Veeam Backup & Replications ondersteunt zowel gedetailleerde recovery op item-niveau  (Item Level Recovery) via Veeam Explorers voor Microsoft Echange, SQL Server, Microsoft SharePoint, Microsoft Active Directory en Oracle, als volledig bestandsherstel (Full-file Level Restore) voor verwijderde of corrupte klantbestanden;
  • Rapporteren & factureren: Veeam Availability Console ondersteunt real time monitoring en automatische incasso’s met betrekking tot klanten. Daarnaast stelt deze console hostingproviders en grote organisaties in staat hun klanten eenvoudig te beheren en factureren voor het gebruik van de beschikbaarheidsoplossingen.

De Veeam-ondersteuning voor Microsoft Azure Stack is naar verwachting vanaf begin 2018 beschikbaar.

Ondersteunende quote:
“Azure Stack is een belangrijke ontwikkeling in hybride cloud die de mogelijkheid heeft om de manier waarop organisaties denken over hun datacenters en Azure te transformeren”, zegt Carl Brooks, Analist bij 451 Research. “De erkenning hiervan door onafhankelijke softwareleveranciers is een belangrijke waardering van Azure Stack en een teken dat partners bredere adoptie belangrijk vinden”.

###

Over Veeam Software  
Veeam kent de nieuwe uitdagingen waar ondernemingen over de gehele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™. Ze moeten 24.7.365 functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld. Veeam helpt ondernemingen bij het realiseren van recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan vijftien minuten voor alle applicaties en data. Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type holistische oplossing die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde herstelbaarheid, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, risico's verkleinen en investeringen en operationele kosten verlagen, zodat ze hun doelstellingen kunnen behalen. Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 49.000 ProPartners en heeft meer dan 255.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de gehele wereld. Meer informatie is te vinden op www.veeam.com.

Contactinformatie:
LVTPR
Michael Ros / Eline Alberts
+31 (0)30 656 50 70
veeam@lvtpr.com

Laatste van Veeam Software  
Insight Partners neemt Cloud Data Management specialist Veeam over voor 5 miljard dollar

Veeam stelt Gil Vega aan als Chief Information Security Officer

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 913 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7683 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl