www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (802 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Sjoukje Dijkstra

Hermos: “Dankzij MendriX doen we meer met minder”

Transportbedrijf Hermos stond voor de keuze: “Iemand extra aannemen of  automatiseren”, aldus zaakvoerder Ina Hermans. “We kozen voor het laatste, en wel met MendriX”.

Hermos heeft de opstartfase van de implementatie net afgerond, en maakt zich nu klaar voor de uitrol van MendriX Mobile. Voordat Hermos MendriX TMS en MendriX Mobile in gebruik nam, moest er continu geschakeld  worden tussen twee systemen. Er was veel telefoonverkeer nodig met de chauffeur, en er moest veel handmatig ingevoerd worden. Hermans vertelt: “Voor ons was het belangrijkste dat we een oplossing kregen, waarbij we de communicatie met de chauffeur konden verbeteren. Nu is er dankzij de app MendriX Mobile direct contact met de chauffeur. Verder hadden we veel rapportages in Excel. Met MendriX hebben we betere management rapportages. Hierdoor hebben we meer in- en overzicht in onze bedrijfsvoering, en kunnen we ook sturen op de opbrengst per wagen en  per chauffeur.”Uitrol MendriX Mobile
Hermos is een transportbedrijf pur sang met 50 trekkers en 60 opleggers. “We zijn gespecialiseerd in breekbare goederen. Onze grootste klanten zijn autoruitenspecialist Carglass en brouwerij Alken Maes”, vertelt Hermans. “De uitdaging waar wij dan ook mee te maken hebben, is dat we breekbare goederen vervoeren die uiteraard heel op plek van bestemming moeten aankomen”, zegt Hermans. “Voor Carglass geldt dat de leveringen klantgebonden zijn. Zou een ruit stuk zijn, dan moeten zij alternatieven zoeken. Het is afspraak gevoelig, omdat Carglass op afspraak werkt met de klant.”

Tijdswinst
Met MendriX heeft Hermos Transport veel tijdwinst geboekt. Hermans vertelt: “Onder andere doordat er geen zaken meer dubbel ingevoerd hoeven te worden. Daarnaast hebben we in ieder geval 1 fte bespaard”, lacht Hermans. “We stonden, omdat het zo complex werd.  namelijk voor de keuze: Iemand aannemen of automatiseren. We kozen voor samenwerking met MendriX.”

De communicatie tussen chauffeur en klant is het belangrijkst voor Hermos Transport. “Onze chauffeurs kunnen echt van toegevoegde waarde zijn voor een klant. Zij zijn ons visitekaartje. Met MendriX plaatsen we onze chauffeurs dan ook zoveel mogelijk bij vaste klanten, zodat ze klanten leren kennen en goed kunnen afstemmen.”

Uniformiteit
Mede dankzij MendriX kan Hermos Transport nu op een meer uniforme wijze te werk gaan. Hermans licht toe: “De chauffeur werkt in een bepaald stramien om de informatie door te geven. Dankzij het feit dat hij met een druk op de knop nu de informatie doorgeeft, zorgt dat ook voor tijdwinst voor collega’s in de back office. Zij zijn veel minder tijd bezig met het invoeren en controleren van gegevens. Bovendien hebben de klanten sneller de beschikking over informatie, wanneer ze navraag doen. Hier liepen we vroeger vaak achter de feiten aan, omdat veel chauffeurs ’s nachts rijden. Wanneer we dan overdag een vraag kregen, dan gingen we niet die chauffeur uit zijn bed bellen. Dus moesten we wachten. Nu hebben we de informatie direct voorhanden.”

Korte lijntjes
Wat Hermans charmeerde bij MendriX was dat ze te maken had met de directeur van MendriX zelf. “Net als bij ons, zijn de lijntjes kort. Daar hou ik van. Dat is beter dan een grote speler, waarbij je een nummertje wordt.” Daarnaast is ze te spreken over de transparantie van MendriX TMS.  “Het is erg gebruiksvriendelijk.” Ze vertelt: “Het feit dat directeur Mark van der Hijden (MendriX) dit persoonlijk in handen heeft genomen, en ervoor heeft gezorgd dat noodzakelijke issues op maat werden opgelost, is geweldig. Mede daardoor voelden we ons ook serieus genomen.”

MendriX aanwezig op Transport & Logistics in Antwerpen
Van 17 tot 19 oktober is MendriX aanwezig op de Transport & Logistics in Antwerpen. Dit is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. De beurs staat dit jaar in het teken van innovatie: Let’s move the future forward. Natuurlijk is dat een thema dat goed bij MendriX past. Op de beurs laat MendriX de nieuwste ontwikkelingen zien op gebied van TMS.

MendriX koppelt met iedereen: Voor veel klanten is MendriX dan ook de basis van het bedrijf. MendriX koppelt met WMS, planningsoplossingen, boordcomputers, en veel meer. Ligt een oplossing niet op de plank? MendriX ontwikkelt het, desgewenst op maat. Bezoekers van Transport & Logistics Antwerpen kunnen MendriX vinden op: 1077. MendriX doet ook mee aan de demo route en digital Data route. Deelnemers aan deze tours komen MendriX zeker tegen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Hermos
Hermos is een transportbedrijf met 50 trekkers en 60 opleggers. Het bedrijf is gespecialiseerd in breekbare goederen. De grootste klanten zijn autoruitenspecialist Carglass en brouwerij Alken Maes. Hermos Transport is een 24-uursbedrijf. De planning is dag en nacht bemand.

Over MendriX
MendriX is dé softwareleverancier voor transport en koerier. Het MendriX Transport Management Systeem (TMS) is zeer compleet, en daarmee de standaard binnen de wereld van transport en koerier. Met onder andere Live gebeurtenissen, route optimalisatie, KPI’s, voertuigvolgsysteem, urenregistratie en automatische facturatie na een melding via onze app. 
Eerder van MendriX  
19 dec 2017 “Investeren in ICT noodzakelijk om te overleven”

14 nov 2017 MendriX stelt customer success managers aan

20 okt 2017 MendriX alweer bekroond met FD Gazelle voor snelle groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 802 dagen
MendriX contact  

Logo MendriX

  0346 - 290 700
  www.mendrix.nl
MendriX sociaal  


MendriX tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87266 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6816 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl