Datum: (295 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Randstad zet alles op AWS

De toonaangevende wereldwijde HR-services specialist kiest voor AWS om digitale transformatie te versnellen en wereldwijde IT-infrastructuur te optimaliserenDen Haag, 27 september 2017Amazon Web Services Inc. (AWS), een onderneming van Amazon.com (NASDAQ: AMZN), kondigt vandaag aan dat Randstad, een toonaangevende internationale personeels- en wervingsspecialist, haar wereldwijde datacenters naar AWS gaat migreren. Met deze stap wil Randstad efficiënter worden en haar IT-infrastructuur in lijn brengen met haar digitale visie, om zo een hoge kwaliteit service aan klanten wereldwijd te kunnen bieden. De bewezen expertise van AWS op het gebied van veiligheid helpt Randstad met het beschermen van gevoelige data en het voldoen aan de regelgeving. Randstad heeft toegang tot een zeer robuuste, volledig uitgeruste set van cloud-oplossingen van AWS, waarmee Randstad in recordtijd kan innoveren van idee tot lancering.

Randstad consolideert de IT-infrastructuur van 30 IT-afdelingen, die diensten leveren aan 40 wereldwijd opererende bedrijven. Deze consolidatie betreft de migratie van Randstad-applicaties en IT-diensten naar AWS. Randstad heeft reeds een aantal operationele bedrijven succesvol op AWS draaien. De volgende stap voor Randstad is om alle operationele bedrijven naar AWS te migreren zodat het volledige bedrijf gebruik kan maken van de voordelen van de cloud. Naast het aansporen van digitale innovatie, maakt de overstap naar AWS het voor Randstad mogelijk om flexibeler te worden en tegelijk kosten te reduceren.

“Toen we begonnen met onze digitale transformatie kozen we voor een cloud-first beleid voor al onze nieuwe IT-projecten, waarmee we in staat waren de kosten om te innoveren te verlagen. Vanwege dit succes hebben we ervoor gekozen om onze wereldwijde infrastructuur volledig te migreren naar AWS,” zegt Bernardo Payet, algemeen directeur Global IT Solutions bij Randstad. "Door onze datacenters naar AWS te migreren, kunnen we onze wereldwijde IT-kosten verder terugbrengen en innovatie versnellen.”

“We zijn bijzonder trots dat we de digitale transformatie van Randstad aanjagen,” zegt Mike Clayville, Vice President, Worldwide Commercial Sales bij AWS. “Randstad heeft al positieve effecten gezien in de organisatiebrede innovatie en is in staat geweest diepere, meer gestroomlijnde beveiligingsimplementaties op AWS in te voeren. We kijken ernaar uit om Randstad te blijven ondersteunen in haar cloudmigratie het komende jaar.”

Randstad voegt zich bij een steeds grotere lijst aan bedrijven die alles op AWS zetten, zoals 3M Health Information Systems, AOL, Acquia, Atlassian, Ancestry, Australia Health District, Blackboard, Change Healthcare, Discovery Communications, City of McKinney Texas, Clark Construction, DigitalGlobe, Edmunds.com, Ellucian, Eliza Corporation, Enel, Fast Retailing, FINRA, GameStop, Hertz, Hightail, Intuit, Juniper Networks, Kempinski, LexisNexis, Live Nation, Magazine Luiza, Matson, MetGlobal, Ministry of Justice UK, MPAC, Motorola, National Democratic Institute, Netflix, Pristine, Qlik, Smiles, Sony New Media Solutions, Splunk, Suncorp Group, Talen Energy, The Guardian, Time Inc., Trainline, Twilio, University of Notre Dame, Vend, Vidyard, en Zillow.

Voor meer informatie over AWS
Pride PR
Simone Pouw / Alena Ethem
+31 71 568 00 28
amazon@pridepr.nl

Voor meer informatie over Randstad
Natalie van de Beek
+31 (0)6 48063921
natalie.van.de.beek@randstadglobalit.com

Over Amazon Web Services
Al ruim tien jaar is Amazon Web Services ’s werelds meest complete en geadopteerde cloudplatform. AWS biedt meer dan 50 diensten op het gebied van compute, opslag, database, analytics, mobiel, Internet of Things, en applicaties vanuit datacenters in de VS, Australië, Brazilië, China, Duitsland, Ierland, Japan, Korea en Singapore. Meer dan een miljoen klanten, waaronder snelgroeiende startups, grote ondernemingen en overheidsinstellingen over de hele wereld vertrouwen op AWS-diensten om hun infrastructuur te draaien, hen meer agile te maken, en de IT-kosten te verlagen. Kijk voor meer informatie over AWS op http://aws.amazon.com.

Over Amazon
Amazon.com opende juli 1996 de deuren op het web. Het bedrijf houdt zich aan vier principes: obsessief op klanten gericht zijn in plaats van op de competitie, een passie voor vernieuwing, vasthouden aan operationele uitmuntendheid en nadenken over de lange termijn. Klantenrecensies, 1-click shopping, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablets, Fire TV, Amazon Echo en Alexa is een aantal van de producten en diensten die ontwikkeld zijn door Amazon.

Over Randstad
De Randstad Group is wereldwijd toonaangevend in de HR-sector en gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werken en HR-diensten. Onze diensten omvatten reguliere tijdelijke en vaste plaatsing tot Inhouse Services, Professionals en HR-oplossingen (inclusief Recruitment Process Outsourcing, Managed Services Programs en outplacement). Door onze menselijke aanpak te combineren met technologiegerichte oplossingen en middelen, willen wij zowel klanten als kandidaten de beste tools en oplossingen bieden, voor meer efficiëntie en betrokkenheid, waarmee we meer mensen aan meer banen koppelen. Randstad bekleedt top-3 posities in Argentinië, België, Luxemburg, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, India, Italië, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Engeland en de Verenigde Staten en belangrijke posities in Australië en Japan. Eind 2016 had Randstad 36.524 werknemers en 4.752 vestigingen en Inhouse-vestigingen in 39 landen over de hele wereld. In 2016 realiseerde Randstad een omzet van € 20,7 miljard. Randstad is opgericht in 1960 en is gevestigd in Diemen, Nederland. Randstad Holding nv is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam, waar ook opties voor aandelen in Randstad worden verhandeld. Kijk voor meer informatie op www.randstad.com.