www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2497 volgen @ICTberichten
Datum: (981 dagen geleden)
Bedrijf:

60% van de ondernemers nog niet voorbereid op aankomende Privacywet

Voorlichting over AVG (Privacywet) met boetes van max. 4% van de omzet of max. 20 miljoen

Den Haag, 27 september 2017, de Privacywet, ook wel genoemd Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt straks in Nederland, terwijl 60% van de ondernemingen hierop nog niet voorbereid is, ten einde hoge boetes te voorkomen. Vanaf 25 mei 2018 dient de ondernemer te voldoen aan deze wet, die ook wel Privacywet wordt genoemd. Multitask ICT organiseert samen met haar partner ID Control een workshop over welke maatregelen de onderneming kan nemen om die hoge boetes als gevolg van deze wet te voorkomen. Ondernemers en organisaties kunnen, na aanmelding, deze workshop kosteloos bijwonen bij Multitask ICT op de Vlietweg 15 te Leidschendam-Voorburg op 5 oktober 2017.

In deze workshop wordt de ondernemer uitgelegd wat de AVG inhoudt en wat de gevolgen ervan zijn. Zo introduceert de wet een Meldplicht van Datalekken binnen 72 uur aan de Autoriteit Persoonsgegevens en een documentatieplicht tot het verwerken van persoonsgegevens. Daarnaast introduceert de wet concepten als privacy by default en design die ook zullen worden toegelicht. Tot slot wordt veel aandacht besteed aan de digitale security risico’s en dreigingen waarbij een demonstratie van een hack getoond wordt. Na de presentatie weet u wat de organisatie technisch, juridisch en organisatorisch moet doen om te voldoen aan deze nieuwe Privacywet.
 
André Harder, directeur van Multitask ICT, zegt dat de cybersecurity risico’s en driegingen zo enorm toenemen dat de kranten er nu al dagelijks mee gevuld zijn. Deze toename zorgt ervoor dat niet alleen organisaties plat gaan met enorme schade zoals onlangs de APM Terminals in de haven van Rotterdam, maar ook persoonsgegevens gelekt worden. Om aan deze Privacywet te voldoen kunnen organisaties de hulp in roepen van Multitask ICT ten einde veilig en verantwoord om te gaan met persoonsgegevens.
 
Hans Kortekaas, directeur van ID Control, geeft aan dat veel organisaties kampen met een gebrek aan kennis over deze wet en deze privacy en cyber security problematiek. Hierdoor biedt Multitask ICT gezamenlijk met ID Control een kosteloze workshop aan om aan te geven wat het precies inhoudt, wat het betekent en wat er vervolgens moet gebeuren om veilig en verantwoord om te gaan met persoonsgegevens.
 
Onveilig en onverantwoord omgaan met  persoonsgegevens kan boetes opleveren die kunnen oplopen tot 4% van de omzet of tot 20 miljoen. Multitask ICT biedt met haar partner ID Control deze Workshop over de Privacywet gratis aan met als doelstelling u voor te lichten afsluitend met een heerlijke lunch. Aan het einde bent u technisch, juridisch en organisatorisch op de hoogte hoe u kunt voldoen aan deze Privacywet. 
 
Aanmelden via http://www.multitaskict.nl/workshop-5-oktober/ 
 
Noot voor redacties:

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met André Harder op telefoonnummer 070 4480296.
Laatste van ID Control  
Thuiswerken op de computer van kantoor neemt door privacy en security zorgen drastisch toe

MKB worstelt enorm met de AVG 

60% van de ondernemers nog niet voorbereid op aankomende Privacywet
Accon avm vervangt 1100 mobiele telefoons voor Nokia smartphones omwille van veiligere bedrijfscommunicatie

Bereidheid tot volgen van opleiding binnen de zorgsector groot

Derde werknemers vermoedt dat collega’s bewust sjoemelen met declaraties

NetApp Reports Fourth Quarter and Fiscal Year 2020 Results

Onderzoek Proofpoint: 72% van de Nederlandse bedrijven kampte afgelopen jaar met minstens één cyberaanval

Databricks verwelkomt Paul Leventis als nieuwe Senior Director Software Engineering & Site Lead

Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan
Snowflake onthult de Data Cloud, zodat organisaties kunnen verbinden, samenwerken en waarde kunnen toevoegen met data

Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce aan om zakelijke transformaties van klanten met data te versterken

Staples introduceert 'Plan C' en helpt organisaties bij de veilige terugkeer naar de werkplek en met aanpassingen aan ´het nieuwe normaal´

Panasonic produceert prototype beademingsapparatuur voor COVID-19 patiënten

Bynder neemt video-creatie en distributie platform We Adapt over

Poly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking

Nutanix autoriseert Arrow Electronics als officieel opleider

Netwerkbeheerders spelen sleutelrol in creatie omzet uit nieuwe diensten voor edge-computing

Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s

Pega introduceert Pega Process Fabric - het 'platform voor platforms' dat taken tussen enterprise systemen stroomlijnt

Dataiku en Snowflake sluiten partnership voor cloud enterprise AI-oplossingen

Capgemini en Audi starten nieuwe joint venture XL2

Lineas stapt over op endpoint-bescherming van SentinelOne

VMware introduceert elastische infrastructuur voor AI/ML-applicaties met VMware vSphere 7

Dedrone en BlackBerry werken samen tegen ongeautoriseerde droneactiviteiten

Trendship wil lef en ondernemerschap tonen

Thierry Delaporte nieuwe CEO & Managing Director Wipro

Dell Technologies versnelt inzet van AI in public en private clouds

LANCOM LW-600: nieuw Wi-Fi 6 access point met rookmelder-design

Nieuws! Serie interviews met de beste ‘Digital Transformers’ in de markt

Plus500 gaat partnerschap aan met BSC Young Boys, kampioen van de Zwitserse Super League

Hybride voordeel met de nieuwe Razer Ornata V2

Matrix42 helpt zorgpersoneel op COVID-19-afdelingen door licenties te schenken voor video call devices
Geplaatst:
Verstreken tijd: 981 dagen
ID Control contact  

Logo ID Control

  +31 888 SECURE (732873)
  info@idcontrol.com
  www.idcontrol.com
ID Control sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88529 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8139 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau