www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (984 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Custom Connect en M2MBlue lanceren Blended Connectivity

Blended Connectivity integreert vaste en 4G high-performance netwerken

AMSTERDAM, 26 September 2017 – Custom Connect lanceert samen met M2MBlue Blended Connectivity, een baanbrekende optie voor het combineren van vaste verbindingen en 4G voor de connectie van mobiele, of moeilijk te bereiken devices, voor het creëren van backup netwerken, of om de live-to-market van bedrijven te versnellen. 

Blended Connectivity van de carrier-neutrale connectivity integrator Custom Connect combineert vaste netwerken met door M2MBlue geleverde 4G-connectiviteit. M2MBlue is de toonaangevende wholesale global 4G services provider. Op basis van M2MBlue's high-capacity 4G-technologie ontwerpt, bouwt en beheert Custom Connect een Blended Connectivity maatwerkoplossing als uitbreiding op haar brede portfolio van netwerktoepassingen.“M2MBlue en Custom Connect vormen een perfecte combinatie," zegt Olav van Doorn, CEO van Custom Connect. "We delen een sterke can-do mentaliteit op basis van een duidelijke visie op het belang van carrier-neutraliteit voor enterprise networking.”

Beide bedrijven completeren elkaar bij het voorzien in bedrijfskritische netwerken voor een wereldwijde klantenkring - Custom Connect vanuit vaste netwerken, M2MBlue vanuit mobiel. “In mobiele communicatie zien we een groeiende behoefte aan end-to-end redundancy en performance," aldus Christian Westers, de CEO van M2MBlue. "Met Custom Connect kunnen we in deze behoefte voorzien.”

Context
Continuïteit en kwaliteit zijn de belangrijkste eisen voor bedrijfsnetwerken, nu naadloze communicatie cruciaal is voor zowel bedrijfskritische processen als voor de alledaagse bedrijfsvoering. In de huidige tijd van 'always-on' en 'mobile first' is 4G connectivity van significante meerwaarde in de zoektocht naar versterking van de continuïteit en flexibiliteit van bedrijfscommunicatie.

Met Blended Connectivity integreert Custom Connect twee afzonderlijke infrastructuren tot één SD-WAN-ready management-omgeving. Het toevoegen van 4G aan het bestaande palet van redundante communicatiekanalen verkleint bovendien het risico op uitval tot bijna nul omdat het 4G-netwerk los staat van de vaste infrastructuur.

Dit werkt ook de andere kant op. Tegenwoordig zijn tal van innovatieve businessmodellen gebaseerd op mobiele toegang. Het end-to-end transport van de daarmee gepaard gaande datastromen moet veilig, betrouwbaar en high performing zijn - vanaf de 4G devices tot in de bedrijfskritische applicaties. Door de ether, over de vaste infrastructuur, door het datacenter, in de applicaties en weer terug. In een Blended Connectivity-omgeving profiteert 4G daarom van de redundanties in de vaste infrastructuur.

Blended Connectivity opent tal van mogelijkheden. Bedrijven kunnen hun time-to-market versnellen omdat ze niet langer gedwongen zijn te wachten op de levering van vaste verbindingen. 4G voorziet in connectiviteit op afgelegen locaties waar de gebruikelijke verbindingen niet beschikbaar zijn. Dankzij de snelle uitrol en kleine IT footprint kan een 4G-connectie gemakkelijk worden gerealiseerd. Internet of Things initiatieven zijn veel gemakkelijker te ontplooien als de end-to-end connectie van het device to het datacenter zeker en veilig is.

Custom Connect
Custom Connect is de wereldwijde carrier-neutrale connectivity integrator met kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Dubai. Het bedrijf levert op maat datacommunicatie-oplossingen en -services die vestigingen, filialen, datacenters, clouds, en klanten wereldwijd met elkaar verbinden.

M2MBlue
Als de netwerk-onafhankelijke connectivity specialist op het gebied van Machine-to-Machine (M2M) communicatie voorziet M2MBlue wereldwijd in wireless connectivity en services. De services van M2MBlue zijn gebaseerd op smart en hybride roaming op nationale en internationale markten.

Contact:

Voor Custom Connect: Javad van Landewijk, Marketing Director
javad@custom-connect.com
T +31 88 700 1743 M +31 6 579 479 18 

Voor M2MBlue: Heleen Kloosterman-Luteijn, Communication & Marketing Manager, heleen@m2mblue.com
T +31 85 016 0666 M +31 6 206 275 87
Laatste van Custom Connect  
GTT neemt Custom Connect over

Custom Connect toonaangevend in Quality Assurance

Custom Connect en M2MBlue lanceren Blended Connectivity
Geplaatst:
Verstreken tijd: 984 dagen
PR contact  

Logo Loth PR Writing
Custom Connect contact  

Logo Custom Connect

  Olav van Doorn
  +31 88-700 1700
  info@custom-connect.com
  www.custom-connect.com
Custom Connect sociaal  


Custom Connect tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl