Datum: (275 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

NextStep: hét event voor Digitale Transformatie en Low-Code op 10 oktoberUtrecht, 22 september 2017 – Op dinsdag 10 oktober wordt het jaarlijks terugkerende NextStep Benelux event georganiseerd, hét event omtrent digitale transformatie met Low-Code. Door nieuwkomers op de markt en trends als Artificial Intelligence, Internet of Things en Machine Learning wordt iedere organisatie uitgedaagd om te innoveren. Hoe sneller het innovatievermogen, des te beter de concurrentiepositie van organisaties. Met dit event helpt OutSystems bedrijven om innovatie in de volgende versnelling te zetten. Koplopers in digitale transformatie delen hun visie en best practices. Daarnaast inspireren zij de bezoekers, voor wie na NextStep geen dag meer hetzelfde zal zijn. Paneldiscussies, expertsessies en hands-on Low-Code trainingen maken het programma compleet.

Rob van der Zande, Director Operations van Scildon (voorheen bekend als Legal & General), neemt het publiek mee op innovatiereis. Bij deze verzekeringsmaatschappij is het pensioensysteem in minder dan 12 maanden opgezet, waarmee de operationele kosten met 50 procent zijn gedaald. Ook softwareleverancier van informatiesystemen Promedico is van de partij. ICT Program Director Marcel Bos legt uit hoe deze organisatie de perfecte Digital Experience voor klanten realiseerde. Leer van hun bedrijfsherstructurering waardoor de processen en klantwensen naadloos op elkaar aansluiten.

Naast Scildon en Promedico ICT, zijn er sprekers aanwezig van IBM, Advanced Programs, Randstad, WoningNet, e-Court en Noesis die hun learnings van digitale transformatie delen. Bezoekers beschikken na NextStep over de perfecte basis voor het accelereren van bedrijfsinnovatie met de inzet van Low-Code. Met een vol programma belooft het event ook dit jaar weer een succes te worden. Bekijk hier de video-aankondiging van het event.

Het programma

 • 08:30 – 09:00 uur   Ontvangst

 • 09:00 – 09:15 uur   Introductie door Steve Rotter, OutSystems

 • 09.15 – 09.45 uur   Guest Speaker Keynote: John Straw, Senior Adviser voor McKinsey & Company

 • 09.45 – 10:45 uur   Analyst Keynote: ‘How do companies keep up with the demand, when what we’re building for, the infrastructure we’re building on, and the systems we’re building against, continue to change?’, door Diego Lo Giudice, Forrester Research Vice President en Principal Analyst.

 • 10:45 – 11:15 uur   Pauze

 • 11:15 – 12.30 uur   Keynote en demo: ‘Accelerating Digital Transformation with Low-Code’, door OutSystems CEO en oprichter Paulo Rosado

 • 12:30 – 13.30 uur   Lunch
   
 • 13.30 – 15.00 uur   Keuze uit twee trainingen:
  - Business Track ‘Build an App in 2 Hours’
  - Technical Track ‘Concrete Foundations of Architecture’

 • 15.00 – 15.30 uur   Pauze

 • 15.30 – 16.15 uur   Vervolg trainingen

 • 16:15 – 17:15 uur   Afsluiting van Business Track aan de hand van panel discussie ‘Lessons from the Low-Code Journey’.
  Afsluiting van Technical Track met het onderwerp ‘Ensuring
  Quality Throughout the Software Development Lifecycle’.

 • 17:15 – 18:00 uur   Afsluitende Keynote, Award ceremonie en netwerkborrel

Details over de sprekers en de verschillende trainingen zijn te vinden in de agenda van het event: https://www.outsystems.com/nextstep/benelux/agenda/

Locatie en aanmelden
Het event vindt plaats op dinsdag 10 oktober bij het NBC Congrescentrum te Nieuwegein en richt zich op IT en Development Managers, C-level executives, business leaders, IT Developers en IT Architecten. Naast de ruim 800 aanmeldingen zijn er nog enkele VIP tickets beschikbaar via innovation@outsystems.com.

-----

Noot voor de redactie
Wanneer u het event wilt bezoeken als journalist, neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens.

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.
 
Meer informatie:
Marcommit
Sanne Bekkema
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
+31 (0)6-57446042
Monika.denos@outsystems.com