Datum: (278 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Core banking platform Ohpen neemt implementatie specialist FYNN Advice over

Deal versterkt implementatiedivisie en groeistrategieAmsterdam, 20 september 2017. Ohpen heeft het implementatie adviesbedrijf FYNN Advice overgenomen. De consultants van FYNN Advice adviseren financiële instellingen over het implementeren van core banking systemen en worden toegevoegd aan de implementatie afdeling van Ohpen.

Met deze overname versterkt Ohpen haar implementatie afdeling en kan het verdere internationale groei faciliteren.

Pieter Aartsen en Rogier van Arkel, Managing Partners van FYNN Advice, blijven na de overname actief bij Ohpen. Pieter Aartsen wordt binnen de directie verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten en Rogier van Arkel wordt Chief Delivery Officer.

Ohpen oprichter en CEO, Chris Zadeh: “Wij zijn heel enthousiast over deze overname. We kennen de mensen van FYNN goed, we hebben hetzelfde DNA. Dat is voor ons de basis van de samenwerking. We willen allebei de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Onze mensen vormen het bedrijf, het hebben van dezelfde kernwaarden is essentieel om een overname te laten slagen.”

Pieter Aartsen: “Het is een mooie stap om de expertise van FYNN te laten opgaan in Ohpen. We kennen de markt en hebben verstand van core banking systemen. Tel daarbij op het unieke platform van Ohpen en je krijgt een zeer bijzondere samenwerking.

Over Ohpen
Het core banking platform van Ohpen is beschikbaar als BPO-dienst of SaaS oplossing voor banken, verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders. Ohpen werd in 2009 opgericht door een team van ervaren bankiers en softwareontwikkelaars, om spaar- en beleggingsrekeningen te administreren. Ohpen heeft meer dan 120 medewerkers en kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Voor meer informatie over Ohpen, bezoek www.ohpen.com.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sicco Brakema per email: sbrakema@ohpen.com of telefonisch +31(0)207221101/ +31(0)630325033.

Klik hier voor afbeeldingen, portretten en het Ohpen logo.