www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (854 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Lightspeed Restaurant behaalt Oracle Validated Integration met Oracle Hospitality OPERA Cloud Services

De in Montreal gevestigde technologieleider moderniseert zijn horecaplatform voor Lightspeed-klanten, met innovaties die hotels helpen om hun bedrijf beter te managen

Amsterdam, 19 september 2017Lightspeed, 's werelds krachtigste cloudgebaseerde kassasysteem voor onafhankelijke retailers en restaurants en een Gold Level-lid van het Oracle PartnerNetwork (OPN), heeft vandaag aangekondigd dat het de 'Oracle Validated Integration' heeft behaald voor de integratie van Lightspeed Restaurant met Oracle Hospitality OPERA Cloud Services. Met de nieuwe two way-interface kunnen hotel-restaurants gast- en factuurgegevens doorgeven tussen de PMS van het hotel en die van het restaurant, zodat eigenaars minder tijd kwijt zijn aan het beheer van meerdere systemen en meer tijd hebben om een uitstekende service aan hun gasten te leveren.

Om Oracle Validated Integration te behalen, moeten Oracle-partners voldoen aan een reeks strenge eisen die zijn gebaseerd op de behoeften en prioriteiten van klanten. Samen bieden de services een veilig, schaalbaar en mobiel platform dat de uitgebreide mogelijkheden biedt die hotels nodig hebben om hun gasten een ervaring op maat aan te bieden, de operationele efficiëntie te verbeteren en de mobiliteit te vergroten.

“Het is ons doel om Lightspeed-gebruikers in staat te stellen een onvergelijkbare ervaring te creëren voor hun klanten. De integratie van de POS van Lightspeed Restaurants met de OPERA Cloud Services van Oracle biedt onze hotelpartners een niveau van efficiëntie en mobiliteit dat hen in staat zal stellen om hun bedrijf te laten groeien zonder in te leveren op het niveau van de dienstverlening", aldus oprichter en CEO van Lightspeed, Dax Dasilva. “Net als de retail branche groeit ook de horeca mee met de continu veranderende consument. Zich flexibel kunnen aanpassen aan groei en verandering is van onschatbare waarde, voor zowel onze boutique-klanten als onze grotere partners.”

"De verwezenlijking van Oracle Validated Integration biedt onze klanten het vertrouwen dat de integratie tussen Lightspeed Restaurant en Oracle Hospitality OPERA Cloud Services goed werkt en functioneert zoals getest", vertelt David Hicks, vice-president, wereldwijd ISV, OEM en Java Business Development, Oracle. "Voor oplossingen die lokaal worden geïmplementeerd, in de cloud of beide, voert Oracle Validated Integration een strenge technische controle en testproces uit. Zo wordt het risico van de implementatie verlaagd en de gebruikerservaring van het geïntegreerde aanbod van de partner verbeterd."

In het hedendaagse, scherp concurrerende hotel milieu is het aanbieden van een persoonlijke en uitzonderlijke klantervaring cruciaal voor het succes van elk hotel. De traditionele geïntegreerde POS-systemen en PMS (Property Management Systems) die momenteel beschikbaar zijn voor hoteldirecteurs of -eigenaren zijn ingewikkeld, beperkt, duur en immobiel. De integratie van Lightspeed Restaurant met Oracle opent een nieuwe wereld van flexibiliteit en connectiviteit, zodat Lightspeed-klanten hun hotelgasten beter kunnen bedienen en hun zakelijke doelstellingen optimaal kunnen realiseren.

Hoe helpt Lightspeed hotels goede resultaten te boeken?
  • Flexibiliteit en mobiliteit: Biedt hotels de hulpmiddelen om te moderniseren, de efficiëntie te verbeteren en gegevens te delen tussen afdelingen voor een beter inzicht in de gasten en de markt.
  • Uitzonderlijke gast ervaringen: Klanten kunnen altijd en overal een restaurant bestelling plaatsen, waarbij de rekening rechtstreeks naar hun kamer wordt gestuurd zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over betalingen totdat ze uitchecken. Voor de hotelhouders worden alle aankopen binnen één systeem opgeslagen.
  • Openheid: Met een eenvoudige interface tussen de PMS- en POS-systemen kunnen hotels heel wat tijd besparen en nauwkeuriger factureren, voor meer tevreden gasten en hogere inkomsten.
  • Connectiviteit: De integratie van de hoofdsystemen van hotels is belangrijk voor het stroomlijnen van de operaties in het gehele gebouw. De POS-functionaliteit kan worden uitgebreid om een unieke klantervaring te creëren voor uw hotel en om uw specifieke workflow te verwerken.

Lightspeed kondigde onlangs een uitgebreide oplossing voor data-analyse aan om onafhankelijke retailers beter zaken te helpen doen. Lightspeed, een retail tech innovator, lanceerde in 2016 zijn omnichannel-product, de naadloze fusie van in-store POS, eCommerce en mobiel, zodat zijn klanten overal en altijd kunnen verkopen.

---

Over Lightspeed
Het hoofdkantoor van Lightspeed is gevestigd in Montreal, Canada. Lightspeed is de krachtigste cloudgebaseerde zakelijke oplossing voor zelfstandige ondernemers, in de winkel en online. Meer dan 45.000 detailhandelaars en restauranthouders verwerken jaarlijks transacties voor meer dan 15 miljard dollar en gebruiken Lightspeed om hun bedrijf te laten groeien en te beheren. Lightspeed werd opgericht in 2005 en heeft kantoren in Canada, de VS en Europa. Het wordt gesteund door Accel Partners, iNovia Capital, Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ) en Investissement Québec (IQ).

Voor meer informatie over ons en onze inzet voor onze klanten gaat u naar http://www.lightspeedhq.nl,
Facebook: Facebook.com/LightspeedHQ,
Twitter: @LightspeedHQ en Instagram: @LightspeedHQ.

Over Oracle Validated Integration
Oracle Validated Integration, beschikbaar via het Oracle PartnerNetwork (OPN), biedt klanten het vertrouwen dat de integratie van een complementair softwareproduct van een partner met een Oracle 'on-premises'-app gevalideerd is en dat de producten samenwerken zoals het hoort. Klanten kunnen zo risico's verminderen, de cycli van systeemimplementaties verbeteren en upgrades en onderhoud vereenvoudigen. Oracle Validated Integration past een rigoureus technisch proces toe om de door partners uitgevoerde integraties te controleren. Partners die het programma met succes doorlopen, mogen het logo 'Oracle Validated Integration' gebruiken. Voor meer informatie gaat u naar Oracle.com op https://solutions.oracle.com/scwar/scr/AboutPartners/validated-integration/index.html

Over het Oracle PartnerNetwork
Het Oracle PartnerNetwork (OPN) is Oracle's partnerprogramma dat partners voorziet van een onderscheidend voordeel bij de ontwikkeling, verkoop en implementatie van Oracle-oplossingen. OPN biedt hulpbronnen voor training en ondersteuning van gespecialiseerde kennis van producten en oplossingen van Oracle en werd ontwikkeld in reactie op Oracle's groeiende productaanbod, partnernetwerk en zakelijk potentieel. Bij de meest recente verbeteringen aan OPN was het voornaamste aspect de erkenning en beloning van partners voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die samenwerken met Oracle kunnen zich op basis van hun Oracle Cloud-expertise en succes met klanten onderscheiden via het OPN Cloud-programma – een innovatief programma dat bestaande OPN-programmaniveaus aanvult met niveaus van erkenning en progressieve voordelen biedt voor partners die met Oracle Cloud werken. Ga voor meer informatie naar: http://www.oracle.com/partners.

Handelsmerken
Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of haar dochterondernemingen.

Meer informatie:
Lisanne van der Drift | Marcommit | lisanne@marcommit.nl | +31 35 5822730

Bradley Grill l Director of Public Relations l Lightspeed l Bradley.Grill@lightspeedhq.com l 514.616.2000

Laatste van Lightspeed  
26 nov 2019 Lightspeed introduceert analyse-oplossing Lightspeed Analytics

14 nov 2019 Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

5 nov 2019 Belgische topchefs laten voor het eerst in hun potten kijken in mini-docu Meet The Chef
Geplaatst:
Verstreken tijd: 854 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Lightspeed contact  

Logo Lightspeed

  +31 (0) 20 820 23 91
  info.nl@lightspeedhq.com
  www.lightspeedhq.nl
Lightspeed sociaal  


Lightspeed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nl