Datum: (305 dagen oud)
Bedrijf:

Wipro lanceert automatiseringsdiensten voor SAP® Software op basis van Wipro HOLMES

Wipro gaat door SAP gecertificeerde interfacesoftware aanbieden voor het Wipro HOLMES-platform, dat AI-mogelijkheden ondersteunt voor het versnellen van de automatisering van bedrijfsprocessen op SAP® ERPHoofddorp, 18 september 2017: Wipro Limited (NYSE: WIT), toonaangevend leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services, kondigt de lancering aan van automatiseringsdiensten aangedreven door het Wipro HOLMESTM-platform voor kunstmatige intelligentie. De interfacesoftware voor Wipro HOLMES 2.0 voor SAP®-toepassingen werd gecertificeerd door SAP, een marktleider in bedrijfsapplicatiesoftware en is bedoeld om de bedrijfsprocessen die draaien op de SAP ERP-toepassing te automatiseren en ermee samen te werken.

Wipro’s automatiseringsdiensten worden ontworpen om de gebruikerservaring en productiviteit cognitief te verbeteren. Het resultaat is een meetbaar verbeterde ‘bedrijfswaarde-index’ op elk niveau van een bedrijfsproces. Deze diensten, die nauw verweven zijn met Wipro HOLMES, hebben een efficiënte computerinterface voor conversaties. De interface werkt met technologie van Avaamo, die net als mensen zogenoemde multiturnconversaties kan leren voeren, oordeelintensieve taken kan uitvoeren en de gebruikerservaring kan verbeteren. Wipro Ventures, het strategische investeringsvehikel van Wipro Limited, dat zich richt op het investeren in beginnende en iets rijpere startups, heeft hiertoe in Avaamo, een bedrijfssoftwarebedrijf op het gebied van conversatiecomputing, geïnvesteerd.

Wipro’s automatiseringsdiensten kunnen gemakkelijk op korte termijn en met weinig inspanning worden geïmplementeerd en zijn nauw verbonden met de roadmap van SAP. Dit helpt om ze toekomstbestendig te maken. De diensten leveren end-to-end functionaliteiten zoals live-inzichten, voorspellende analytics en optimalisatie van bedrijfsprocessen en activeren zo nieuwe bedrijfsmodellen. Deze diensten zijn modulair en klanten kunnen prioriteiten toekennen voor hun toepassing in specifieke bedrijfs- en beheerprocessen en in technologieën om de productiviteit te verbeteren.

Hiral Chandrana, Senior Vice President, Business Application Services, Wipro Limited: “We zijn verheugd met de lancering van onze automatiseringsdiensten, die mogelijk gemaakt worden door Wipro HOLMES. Terwijl we de reis van de klant naar de nieuwe generatie SAP-software helpen versnellen, zullen deze ingebouwde cognitieve automatiseringsmogelijkheden helpen de productiviteit te verhogen. Tevens zullen ze een verbeterde nauwkeurigheid in alle bedrijfsprocessen opleveren, en dat op een voorspellende manier.”

Rohit Adlakha, Vice President en Global Head, Wipro HOLMES en Automation Ecosystem, Wipro Limited voegt hieraan toe: “Wipro HOLMES is een strategische troef in ons portfolio van AI en automatiseringsdiensten. De lancering van onze automatiseringsdiensten staat symbool voor een verandering van paradigma in de automatiseringsdiensten die aan de klanten aangeboden worden en die de grenzen van traditionele platformen en toepassingen doorbreken. Bovendien weerspiegelt dit onze betrokkenheid bij de lange termijn strategische alliantie die Wipro heeft gesloten met SAP met als doel om samen oplossingen uit te werken en klantcases te bouwen op basis van de nieuwste SAP-software. Dit versterkt ook onze AI en ons ecosysteem van automatiseringsoplossingen om efficiëntie en doeltreffendheid te leveren en een verbeterde gebruikerservaring voor klanten op hun automatiseringsreis.”

Over Wipro Limited
WiproLimited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO) is een toonaangevend dienstverleningsbedrijf op het vlak van globale informatietechnologie, consultancy en bedrijfsprocessen. We gebruiken de kracht van cognitief computerwerk, verregaande automatisering, robotica, cloud, analytics en opkomende technologieën om onze klanten te helpen zich aan te passen aan de digitale wereld en om ze succesvol te maken. Als bedrijf dat globaal erkend wordt voor zijn veelomvattend portfolio van diensten, sterk engagement voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, beschikken we over meer dan 160.000 toegewijde medewerkers en bedienen we klanten op zes continenten. Samen ontdekken we ideeën en leggen we de juiste verbindingen om een betere en gedurfde nieuwe toekomst uit te bouwen. 

Meer informatie voor de pers

Wipro
Timo Fine
Tijmen.fine@wipro.com
06-52672436

Contact Media
Maartje van Oeveren
Maartje@contactmedia.nl
06-43440042

Forward-looking and Cautionary Statements
Certain statements in this release concerning our future growth prospects are forward-looking statements, which involve a number of risks, and uncertainties that could cause actual results to differ materially from those in such forward-looking statements. The risks and uncertainties relating to these statements include, but are not limited to, risks and uncertainties regarding fluctuations in our earnings, revenue and profits, our ability to generate and manage growth, intense competition in IT services, our ability to maintain our cost advantage, wage increases in India, our ability to attract and retain highly skilled professionals, time and cost overruns on fixed-price, fixed-time frame contracts, client concentration, restrictions on immigration, our ability to manage our international operations, reduced demand for technology in our key focus areas, disruptions in telecommunication networks, our ability to successfully complete and integrate potential acquisitions, liability for damages on our service contracts, the success of the companies in which we make strategic investments, withdrawal of fiscal governmental incentives, political instability, war, legal restrictions on raising capital or acquiring companies outside India, unauthorized use of our intellectual property, and general economic conditions affecting our business and industry. Additional risks that could affect our future operating results are more fully described in our filings with the United States Securities and Exchange Commission. These filings are available at www.sec.gov. We may, from time to time, make additional written and oral forward-looking statements, including statements contained in the company’s filings with the Securities and Exchange Commission and our reports to shareholders. We do not undertake to update any forward-looking statement that may be made from time to time by us or on our behalf.