Datum: (251 dagen oud)
Bedrijf:

GROOTAANDEELHOUDER XRC SERVICES GROEP VERKOOPT BELANGGrootaandeelhouder XRC services Group, René Nuiver heeft zijn belang in de XRC services Group verkocht en heeft daarmee zijn uittrede gedaan binnen het bedrijf. Nuiver was naast aandeelhouder ook medeoprichter van de XRC services Group en haar gelieerde bedrijven.  

De XRC services Group bestaat dit jaar ruim 10 jaar, een hele mijlpaal aldus Nuiver. “Na ruim 10 jaar tijd is het voor mij ook eens goed om terug te kijken naar hetgeen we bereikt en opgebouwd hebben. Ik weet nog als de dag van gisteren dat de oorsprong van het 10-jarig bestaan is begonnen in een heel klein kantoortje in Best bij Eindhoven en kijk wat er nu staat! Inmiddels staat er een prachtige volwassen organisatie die echt een serieuze concurrent van gevestigde partijen zoals KPN (RoutIT) aan het worden is. XRC is zelfs één van de grootste onafhankelijke internet- & telecom serviceproviders in Nederland geworden middels de onderneming NXTcom binnen de XRC services Group, een hele prestatie! Aangezien ik in mijn leven altijd aan het pionieren ben geweest (van niets iets weten te maken) is het voor mij, na ruim 10 jaar, tijd geworden om afscheid te nemen en weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik zie dat XRC op een juiste manier als organisatie door aan het ontwikkelen is op basis van persoonlijke- en groepskwaliteiten, waarbij de mens centraal staat. De XRC services Group zal niet alleen een groep van complementaire ICT gerelateerde bedrijven blijven, maar behoren tot de groep van beste ICT bedrijven van Nederland. Ik draag daarom ook mijn “stokje” over aan CEO Dave Spijker die met zijn bezielende visie en ideeën het bedrijf nog verder zal uitbouwen en door kan laten groeien naar het beste ICT service bedrijf van de Benelux en verder, want de Europese ambities zijn eigenlijk grenzeloos geworden door zaken als ons eigen VoIP telefonie platform bijvoorbeeld, waarbij Duitsland en Spanje de groeilanden zullen zijn. Kortom een bedrijf waar iedereen trots op kan zijn”.  

De XRC services Group bestaat uit een groep van complementaire bedrijven: XRC services (service en installatie), XRC concepts (software development), NXTcom (Internet- & telecom serviceprovider) en Westcomm (exclusieve IT hardware distributie & ontwikkeling). De gezamenlijke groep opereert vanuit haar kersverse nieuwe hoofdkantoor in het Brabantse Nistelrode en bedient de Benelux, Duitsland en Spanje met haar services voor partners (Resellers & Wholesale).  

Meer informatie over dit persbericht of de XRC services Group kunt u vinden op www.xrc.nl