www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 41 dagen geleden)
Bedrijf:

Inge Philips uitgeroepen tot ICT Personality 2017

Parkeagle wint Digital Impact Award, ICT Milieu Award voor IBM, Tennet e.a.

Inge Philips, directeur van de cyber risk services praktijk van Deloitte, is de ICT Personality van 2017. Deze eretitel werd uitgereikt door brancheorganisatie Nederland ICT en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, tijdens de Avond van de Digitale Economie. Volgens de jury is Philips een belangrijke ambassadeur van publiek-private samenwerking op het gebied van digitale veiligheid.

Op de avond werden nog twee awards uitgereikt. De Digital Impact Award ging naar Parkeagle, een toepassing die met sensors vrije parkeerplaatsen in kaart brengt. De winnaar van de ICT Milieu Award is een samenwerking tussen onder andere IBM, Tennet en Vandebron om pieken in het aanbod van duurzame energie op te vangen met behulp van de blockchain.

ICT Personality
De ICT Personality Award wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die een grote persoonlijke bijdrage heeft geleverd aan het stimuleren van de digitale economie. Inge Philips begon haar carrière bij de overheid. Ze werkte onder andere voor de AIVD en het Team High Tech Crime van de landelijke recherche. Vorig jaar maakte ze de overstap naar het bedrijfsleven. Volgens de jury verbindt ze op een unieke manier haar praktijkkennis van opsporing bij de overheid met de mogelijkheden van het bedrijfsleven. Ze weet bovendien een complex onderwerp te vertalen naar een breed publiek en ze is een ambassadeur voor een geïntegreerde, gezamenlijke aanpak van cybersecurity. Philips ontving de award uit handen van Lotte de Bruijn, directeur van Nederland ICT.


ICT Personality 2017: Inge Philips (Deloitte)

Digital Impact Award
De Digital Impact Award 2017 is gewonnen door Parkeagle. De sensors van Parkeagle helpen automobilisten een vrije parkeerplek te vinden. Volgens de jury een hele concrete oplossing voor een herkenbaar probleem. De jury was daarnaast enthousiast over de manier waarop de sensors onderling communiceren, waardoor er geen aanvullende infrastructuur nodig is. Door de data die de sensors opleveren hebben ze de potentie een nuttige schakel te zijn in de slimme stad van de toekomst.


Winnaar Digital Impact Award 2017: Parkeagle

ICT Milieu Award
De ICT Milieu Award 2017 ging naar IBM, Tennet, Vandebron en Sonnen eServices met hun oplossing ‘Crowd balancing the grid with blockchain’. Het schommelende aanbod aan duurzaam opgewekte energie is een belangrijke uitdaging voor de duurzame energievoorziening van de toekomst. IBM, Tennet e.a. hebben hiervoor een slimme, decentrale oplossing bedacht die gebruik maakt van de blockchain. De jury was erg te spreken over de samenwerking van verschillende partijen aan de oplossing en de potentie van de technologie voor andere slimme toepassingen die helpen de energietransitie mogelijk te maken.


Winnaar ICT Milieu Award 2017:IBM, Tennet, Vandebron en Sonnen eServicesNederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector. Onze leden zijn actief in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. We komen op voor de belangen van de branche in volle breedte, van MKB tot multinationals. Dat doen we met dienstverlening, belangenbehartiging, workshops en netwerkevents.

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een neutraal platform van bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties en heeft tot doel het gebruik van ICT in de Nederlandse samenleving te versterken. Er wordt gezamenlijk nagedacht over een visie op Nederland als informatiesamenleving. ECP koppelt hieraan concrete activiteiten en projecten. Door middel van debat en onderzoek zet ECP het maatschappelijk en economisch belang van ICT op de agenda. Met belemmerende factoren die het benutten van ICT in de samenleving in de weg staan, gaat ECP aan de slag.
Laatste van NLdigital  
Digitaal bedrijfsleven uit zorgen over Nederlandse inbreng op de Digital Markets Act

Betrek platforms en platformwerkers in discussie over zelfstandigen

NLdigital roept nieuw kabinet op om veel sneller te investeren in digitale geletterdheid
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 41 dagen
NLdigital contact  

Logo NLdigital

  0348 – 49 36 30
  info@nldigital.nl
  www.nldigital.nl
NLdigital sociaal  


NLdigital tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl