Datum: (308 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

ON2IT wint Global Partner Award van Palo Alto NetworksWaardenburg, 15 september 2017 – De Nederlandse cybersecurityspecialist ON2IT heeft in Las Vegas tijdens de jaarlijkse interne saleskick-off van Palo Alto Networks de Global Partner Award voor Traps™ ontvangen. De awards werden uitgereikt aan een selecte groep van partners op basis van hun bewezen expertise op het gebied van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. ON2IT werd in 2015 en in 2016 ook al onderscheiden, maar ontving nu voor het eerst een Global Award. Palo Alto Networks reikte in totaal acht Global Awards uit onder 5.500 partners.

Toen Palo Alto Networks in 2014 Cyvera overnam en omdoopte tot Traps™, was ON2IT een van de eerste partijen die de endpoint-oplossing Traps™ adopteerde. Als onderdeel van het Next-Generation Security Platform profiteert Traps™ van alle voordelen, zoals de threat intelligence cloud WildFire, en nieuwe ontwikkelingen als het recent aangekondigde API-framework. Als eerste lanceerde ON2IT wereldwijd bovendien een Managed Traps Service, waarmee het Traps™ aanbiedt als Managed Security Service (MSS) in de vorm van een abonnement.

“Palo Alto Networks gebruikt de manier waarop ON2IT haar managed security services heeft ontwikkeld en uitgerold, als blauwdruk voor alle andere partners in de wereld. Dit geldt ook voor Traps™. ON2IT is de eerste wereldwijde partner die Traps™ als managed dienst aanbiedt aan haar klanten”, zegt René Bonvanie, CMO van Palo Alto Networks.

“Het in ontvangst nemen van de award was een waar kippenvelmoment. Ik ben zeer trots op alle overtuiging en inzet die het ON2IT-team heeft tentoongespreid. Inmiddels is Traps™ een volwassen next-generation endpoint-oplossing met de beste protectie, die voorkomt dat hackers malicieuze activiteiten kunnen starten. En de voor 2017 geplande nieuwe releases zullen de lat voor hackers nog hoger leggen”, aldus Marcel van Eemeren, CEO van ON2IT.

Traps™ is een revolutionair securityproduct en onderdeel van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. Het beveiligt endpoints op preventieve wijze, in tegenstelling tot traditionele antivirusscanners die reageren op het resultaat van een hack.  

Figuur 1: Marcel van Eemeren, CEO van ON2IT & Lieuwe Jan Koning, CTO van ON2IT

# # #

Over ON2IT
ON2IT biedt cybersecurityoplossingen en managed cybersecurity services aan Europese bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dat gebeurt op basis van het speciaal hiervoor ontwikkelde ON2IT Security Framework met Zero Trust als basis. De eigen, inhouse ontwikkelde managed services-portal van het bedrijf is het centrale loket van waaruit diensten, beleid, threat management en rapportages worden geleverd. Met ON2IT security services en solutions zijn organisaties in staat om aantoonbaar ‘in control’ te zijn over informatiebeveiliging: voldoen aan nationale en internationale privacyrichtlijnen, zicht hebben op cybersecurity threats en het juist beveiligen van endpoints, IT-infrastructuur, datacenter en cloud. ON2IT werkt samen met toonaangevende securitypartners, is Palo Alto Networks Diamond Partner en ISO27001-gecertificeerd. Kijk voor meer informatie op www.traps.nu.

Voor meer informatie:

ON2IT B.V.  
Femke Ververs
Marketing & Communicatie Manager
T: 088-2266200 
E: femke.ververs@ON2IT.net
W: www.ON2IT.net / www.brightandcloudy.nl

Progress Communications
Inger Hund
T: 020-3631152
E. On2IT@progresscommunications.nl