Datum: (254 dagen oud)
Bedrijf:

mobco verwerft status van Apple Authorized Reseller

Het bedrijf biedt nu een compleet portfolio van hardware, software en managed services dat zich toespitst op het faciliteren van de mobiele transformatie van de activiteiten van zijn klantenBrussel, 14 september 2017 – mobco, sinds 2010 een toonaangevende aanbieder van managed mobiele technologie die gevestigd is in België, meldt dat het Apple Authorized Reseller is geworden. Dankzij zijn nieuwe status is mobco beter dan ooit gepositioneerd om bedrijven en overheden te helpen om hun activiteiten te transformeren. Via zijn gespecialiseerde IT-consultants biedt mobco zijn klanten nu ook complete services voor Apple-producten, inclusief support voor het Apple Device Enrollment Program.

“We zijn blij deze belangrijke benchmark te hebben behaald”, zegt Ulrik Van Schepdael, oprichter en CEO van mobco. “Onze nieuwe status als Apple Authorized Reseller effent voor ons het pad om onze klanten en prospects een nóg grotere meerwaarde te bieden met een compleet mobiliteitsportfolio dat software, hardware en services omvat. Klanten kunnen zich focussen op hun kernactiviteiten terwijl ze voordeel halen uit onze expertise op het vlak van mobiele IT- en Apple-producten. Voor de best mogelijke mobiele implementaties kunnen ze een beroep doen op onze managed services en strategische adviseurs, die de transformatie van hun activiteiten faciliteren. Mijn felicitaties gaan uit naar de mobco-teamleden die dit mogelijk hebben gemaakt met hun harde werk en toewijding.”

Door deze status te behalen, heeft mobco een compleet gamma Apple-producten toegevoegd aan zijn portfolio. In combinatie met het Apple Device Enrollment Program kunnen die apparaten bij activering automatisch worden geconfigureerd in overeenstemming met het IT-beleid van het bedrijf. Zo is een perfecte gebruikerservaring mogelijk, die met één enkele login zorgt voor beveiligde maar transparante toegang tot interne IT-middelen op meerdere platformen. Denk bijvoorbeeld aan CRM, e-mail, documenten of eender welke andere interne informatie. Klanten kunnen ook kiezen voor complementaire extra’s door aangepaste of op maat gemaakte iOS-apps op te nemen voor een extra naadloze en relevante gebruikerservaring.

mobco garandeert van a tot z naleving van de op til zijnde Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Van IT-support tot een volledig uitbesteed mobiliteitsproject: mobco’s portfolio van managed services bestrijkt een breed spectrum, inclusief helpdesk services voor eindgebruikers.

“Mobile verandert de manier waarop mensen werken”, voegt Van Schepdael eraan toe. “mobco reikt de tools en hulpmiddelen aan die een must zijn om die transformatie te vergemakkelijken. Tegelijkertijd leveren ze een betere efficiëntie en medewerkerstevredenheid op. Een dergelijke efficiëntiewinst is alleen te realiseren wanneer medewerkers voor hun werk gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van hun favoriete apparaat, waarop de perfecte app met de juiste informatie draait voor de taak in kwestie. En dat terwijl alles wordt beheerd via het mobiliteitsplatform dat mobco heeft uitgerold.”

Over mobco
mobco is een toonaangevende aanbieder van managed mobiele technologie die gevestigd is in Dilbeek, België. Om van elk project voor klanten een succesverhaal te maken, zorgt mobco voor het juiste evenwicht tussen operationele IT-efficiëntie, databeveiliging en de gebruikerservaring voor medewerkers. Belangrijke voordelen van samenwerken met mobco zijn:
  • De efficiëntie van de infrastructuur waarin mobco voorziet, is een belangrijke facilitator voor het verlagen van de operationele IT-kosten.

  • De vrijwel ondoordringbare beveiliging op mobiele apparaten garandeert dat bedrijfsdata privé blijven en voldoet aan de op til zijnde Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

  • De uitzonderlijke gebruikerservaring stimuleert de adoptie bij medewerkers en verhoogt de efficiëntiewinsten over de hele linie.
mobco werd in 2010 opgericht en voorziet middelgrote en grote private bedrijven en openbare instellingen in de Belux-regio en daarbuiten van producten en services.

Met zijn veeleisende kijk op de beste mobiele technologieën van vandaag legt mobco zich toe op het waarmaken van zijn belofte: ‘we mobilize your business’. De slagzin weerspiegelt de vastberadenheid van het bedrijf om mobco-klanten het maximum te laten halen uit de mogelijkheden van hun mobiele apparaten op het werk, hun manier van werken te herzien en hun activiteiten geleidelijk aan te transformeren.

mobco’s uitgebreide partnership met Apple is een aanvulling op de bestaande vergelijkbare samenwerkingsverbanden van het bedrijf met MobileIron, VMware AirWatch en Lookout. mobco is bovendien een reseller van talrijke mobiele apps van enterpriseklasse, zoals Acronis, Teamwire en Enterprise Files.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en realtime updates over mobco online terecht op www.mobco.be of contact opnemen:

mobco
Ulrik Van Schepdael
uvs@mobco.be
+32 475 51 51 02

duomedia
Anneleen Coppens
anneleen.c@duomedia.com
+32487 98 21 61