Datum: (311 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Citrix opent nieuwe Cloud Regio in de EUAmsterdam, 12 september 2017 – Citrix opent een nieuwe Cloud Regio in de Europese Unie, naast de bestaande Cloud Regio in de Verenigde Staten. De nieuwe Citrix Cloud Regio in de EU is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de bedrijfsvoorschriften van ondernemingen die zakendoen in of vanuit Europa. De Cloud Regio bepaalt de geografische grens waarbinnen Citrix diensten en data aanbiedt, opslaat en verwerkt voor de diverse Citrix Cloud Services. De diensten die Citrix aanbiedt, kunnen vanuit diverse public en private clouds in verschillende landen binnen de regio worden afgenomen.

De beslissing volgt op het snelgroeiende aantal Europese afnemers van Citrix technologie, die momenteel overstappen naar Citrix Cloud services. De overgang naar het volledig beheerde cloud platform is vooral populair vanwege de mogelijkheid om snel te implementeren, het verdwijnen van de noodzaak om updates of upgrades te installeren, het vermijden van uitgaven aan infrastructuur (OPEX) en de wens om gebruik te maken van de vele voordelen van Software as a Service (SaaS).

Met de opening van de nieuwe Cloud Regio wordt tevens de Citrix User Interface voor admins, naast het huidige Engels, in verschillende Europese talen toegankelijk gemaakt, te beginnen met Frans, Duits en Spaans. Andere talen zullen naar verwachting later volgen.

Bezoek https://www.citrix.nl/products/citrix-cloud/ voor meer informatie over Citrix Cloud services.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. We helpen klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en IT eenvoudig complexe cloud-omgevingen kan opzetten en beheren. Citrix boekte in 2016 een jaaromzet van 3,42 miljard dollar. Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500. Meer informatie vindt u op http://www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.Citrix Persdesk
Volkert Deen
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@yellow-communications.com
www.citrix.nl

Citrix
Alexandre Le Coq
+33 (0)149 003 307
alexandre.lecoq@citrix.com