Verwachtingen connect to innovate zijn hooggespannen

VNSG slaat handen ineen met SAP en transformeert het VNSG Congres naar connect to innovate

’s-Hertogenbosch, 11 september 2017 – Op 3 en 4 oktober 2017 vindt connect to innovate plaats, het belooft een bijzonder kennisevent te worden. Met het veelzijdige en interactieve Business en IT-programma worden de bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over de thema’s digitale transformatie en innovatie. Organisaties als FrieslandCampina, Cargill, Alliander, Nationale-Nederlanden, NS, Action, TomTom, Stork en Louwman rekenen zich al tot de bezoekers. Rob van der Marck, directeur van de VNSG, en bestuurslid Seger Theuns, lichten toe hoe zij de hooggespannen verwachtingen willen overtreffen.

Kennisplatform
Organisaties zijn in de greep van innovatie en digitale transformatie. Om dit tot een succes te maken is de alignment van business en IT essentieel. “Met connect to innovate leggen we de verbinding tussen deze werelden, die tot op heden soms ver uit elkaar liggen. connect to innovate is dé plek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te raken”, stelt van der Marck. Theuns vult aan: “VNSG heeft met SAP een programma samengesteld dat optimale relevantie biedt voor business en IT. We bieden een krachtig kennisplatform voor alle bezoekers.”

Veelzijdig programma
De keynotes staan garant voor de laatste trends op het gebied van digitale transformatie, thought leadership en innovatie. Daarnaast zijn er gedurende de twee dagen nog bijna 200 andere sessies met vakinhoudelijke informatie over acht topics: User Experience, Big Data & Analytics, Assets & Internet of Things, Digital Core & Cross Topics, HR, Finance, Sales & Marketing en Procurement.

Business en IT
Voor bezoekers die aan het begin staan van de implementatie van een nieuwe SAP-oplossing of zich aan het oriënteren zijn op de nieuwste mogelijkheden, is het IT Master Programma een absolute aanrader volgens Theuns. Hij stelt: “Daarmee pak je de grootste, breedste en meest interactieve SAP-update van het jaar mee gecombineerd met klantpresentaties waarin ervaringen worden gedeeld. Het Business programma bevat inspirerende thought leadership content gericht op één line of business, dus specifiek voor commercie, finance, HR en procurement.”

Krachtenbundeling
Voor dit sterke programma combineert connect to innovate het beste van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days. Van der Marck vertelt over deze krachtenbundeling: “Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware. SAP Nederland organiseerde de afgelopen jaren veel succesvolle inspiratiedagen voor doelgroepen als HR, Finance en Marketing & Sales. Het was voor beide partijen dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.”

-----

Over de VNSG
De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle SAP-gebruikers in het Nederlandse taalgebied. De VNSG ondersteunt gebruikers van SAP-software bij het verhogen van de toegevoegde waarde van deze software binnen hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van de belangen van SAP-gebruikers richting de SAP-organisatie. De VNSG heeft 30 focusgroepen, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden er webinars, themadagen, bijeenkomsten en een jaarlijks congres georganiseerd. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging. Er zijn 750 organisaties met 9500 individuele leden aangesloten bij de VNSG. Meer informatie vind je opwww.vnsg.nl.
 
Meer informatie:
Marcommit
Pauline van Die
vnsg@marcommit.nl
035-5822730