www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 21 dagen geleden)
Bedrijf:

Hoe creëert u een succesvolle customer journey – survival guide op basis van 2 miljard ervaringen

Het realiseren van customer journeys die leiden tot uitstekende klantervaringen is het primaire doel van managers in alle sectoren. Helaas worstelen velen nog met het omzetten van inzichten in acties. Op basis van ervaringen opgedaan tijdens het managen van 2 miljard customer journeys per jaar, heeft Qmatic de ultieme survival guide gecreëerd voor het realiseren van succesvolle customer journeys.
 
Er is een enorme hype ontstaan rondom het concept customer experience. Terecht want,  de relatie tussen positieve klantervaringen, klanttevredenheid en het financiële resultaat kan niet ontkend worden. Toch vinden velen het lastig om customer experience strategieën om te zetten naar concrete acties. Daarom heeft Qmatic een gebruiksvriendelijke survival guide gecreëerd die organisaties helpt mensen te verbinden met services. 
 
# 1: Maak het ‘van levensbelang’. Verbind de organisatiestrategie en experience strategie met elkaar en plaats dit bovenaan de managementagenda om groei en winstgevendheid te stimuleren. Wijs een toegewijde CXO – customer experience officer – aan, binnen uw organisatie, die zich puur en alleen richt op klantbeleving, zowel op operationeel als op strategisch niveau.  
 
# 2: Verbind de ervaring. Ondanks dat bedrijven veel investeren in on- en offline weten we inmiddels dat een ultieme customer experience alleen wordt bereikt wanneer deze twee werelden naadloos op elkaar aansluiten. Zo geeft 70% van de retailers aan de ROPO – research online purchase offline – trend te zien stijgen. Instore beslissingen worden in belangrijke mate beïnvloed door online onderzoek. Integratie tussen deze twee kanalen is dus essentieel voor een ‘seamless’ experience. 
 
# 3: Wordt een tijdbespaarder. Slechte of ontbrekende werkwijzen op het gebied van customer journey management leiden tot nare ervaringen en ongekend veel tijdverspilling. Op basis van haar ervaringen, schat Qmatic zo’n 50.000 jaar aan tijdverspilling, door het verminderen van wachten in wachtrijen, te hebben bespaard. De hiermee gepaard gaande kostenbesparing komt uit op 22 miljard euro, gerealiseerd door het verbeteren van het klant-logistieke proces. Maar, belangrijker nog is de vermindering in frustratie en ergernis die deze besparingen hebben opgeleverd, want dat is waar het immers allemaal om draait: verbetering van de customer experience. 
 
# 4: Gebruik data. De toegevoegde waarde van Big Data, voor succesvolle organisaties, kan niemand zijn ontgaan. Definieer relevante data en leg dit op een slimme manier vast in uw customer journey management systeem zodat inzichten en trends kunnen worden geïdentificeerd die bijdragen aan het optimaliseren van de customer journey. 
 
# 5: Een voorsprong in de race om talent. Tevreden mensen, zijn tevreden medewerkers, èn de belangrijkste graadmeter van de prestaties van uw ‘employer brand’. Zorg ervoor dat u uw medewerkers betrokken en gemotiveerd houdt en hen de juiste tools geeft om hun rol in de customer journey goed uit te voeren. 
 
# 6: Een eenvoudig proces. Qmatic heeft de afgelopen 30 jaar gewerkt aan het perfectioneren van haar customer journey methodologie:

Stap 1: brengt in kaart en definieert het optimale proces, voor het behalen van het best mogelijke resultaat, gebaseerd op de behoeften van de organisatie.
Stap 2: levert de optimale oplossing voor het bereiken van specifieke doelen.
Stap 3: jaagt business development en ROI aan, mede door data storage en analytics uit stap 1 en 2.
 
# 7: Kies de juiste handvatten. Het omzetten van inzicht en visie naar praktische acties vereist een slimme keuze van technische handvatten. Om effectief te zijn moeten deze
handvatten de verschillende aspecten van de customer experience kunnen vastleggen, zoals CRM, medewerkers-betrokkenheid,  interacties met klanten en data analyse. Hiernaast dienen deze oplossingen bij te dragen aan een geïntegreerde, naadloze klantreis en op data gestoelde inzichten.  
 
Door het inzichtelijk maken van deze eenvoudige stappen en op actie gerichte inzichten, hoopt Qmatic dat meer organisaties in staat zullen zijn om een naadloze customer experience te creëren die tijd bespaard, ongeacht de sector waarin men acteert.


Over Qmatic
Qmatic Group is marktleider in technologische Customer Journey Management oplossingen. Al meer dan 30 jaar leveren wij een bijdrage in het creëren van opmerkelijke Customer Experiences bij publieke en private organisaties waarbij onze software en hardware zorgen voor een naadloze aansluiting tussen online en on-site processen. Ons geïntegreerde enterprise platform en onze analyses geven inzicht in de mogelijkheden tot het verbeteren van klantinteractie, informatie-voorziening en het optimaliseren van personeel- en resourceplanning.
 
Elk jaar verzorgen wij 1,8 miljard customer journeys in meer dan 120 landen. Qmatic heeft haar hoofdkantoor in Zweden en wordt wereldwijd vertegenwoordigd door een breed netwerk van dochterondernemingen en partners. We keep the World in Go!



Press contact:

Liza Koolhoven
Qmatic Holland B.V.
Adres: Lageweg 35, Katwijk
Postbus 3138, 2220 CC Katwijk
Holland

Tel: +31 (0)71-402 33 44
Email: Liza.koolhoven@qmatic.com
Laatste van Qmatic  
Erasmus MC en Qmatic breiden partnerschap verder uit

Customer experience ‘differentiator’ in nieuwe XXL-winkels van Coolblue

Hoe creëert u een succesvolle customer journey – survival guide op basis van 2 miljard ervaringen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 21 dagen
Qmatic contact  

Logo Qmatic

  +31 (0)714023344
  info.nl@qmatic.com
  www.qmatic.nl
Qmatic sociaal  


Qmatic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com